FikLena Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 само 560к? Анелия официално вече е в Б група!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 4 минути, Donatella каза: само 560к? Анелия официално вече е в Б група!! Само? Няма и два дни от излизането на песента, успокой топката. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 5 минути, Senhor каза: Само? Няма и два дни от излизането на песента, успокой топката. Денис и Малката за 2 дни минаха милион Дори и Десита ще направи повече гледания 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Анелия като цяло е постигнала толкова много колкото на Тънката пишка и Големата няма да постигнат никога. 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Значи това е пълна простотия вече с този вирус. Как ги изкараха днес 325 заразени? Снощи бях с толкова хора в дискотеката в Слънчев бряг и нищо ми няма. Как си ги смучат тези цифри от пръстите? Вирус ли- хората един до друг- компаниии, веселят се, изпълнителите и те. Къде го има тоя вирус изобщо. Това е прекалено вече. Вземаха парите и увеличиха броя на уж "заразените": 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 7 минути, stereoto_ каза: Анелия като цяло е постигнала толкова много колкото на Тънката пишка и Големата няма да постигнат никога. Такива ли са слуховете за Теофиков😁😁😁 Вече Борис Дали няма да е сам в категорията най малки пишки. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 11 минути, Donatella каза: Денис и Малката за 2 дни минаха милион Дори и Десита ще направи повече гледания Анелия ще замъкне и Теофика в Б групата🤣 Десита заслужава поне 350ка. Има 20ка лайка и 700 коментара за сега. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Борис Дали и Велислав уж семейни, а как се закачаха само. Това всички мъже са еднакви. Нищо,че на Велислав му се роди скоро дете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Току що, zai4eto82 каза: Борис Дали и Велислав уж семейни, а как се закачаха само. Това всички мъже са еднкави. Нищо,че на Велислав му се роди скоро дете. Кой е Велислав. Борис Дали с Велислав ли се закачаше. 😁 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Guest Публикувано Юли 22 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 22 преди 2 минути, Slavi каза: Кой е Велислав. Борис Дали с Велислав ли се закачаше. 😁 Велислав е брат на Борис Дали и озвучител на Коце. С мен се закачаха. Да не говорим Борето едни погледи, намигания, целувки ми пращаше и ме шипеше по дупето, а Велислав искаше да ме бара,ама не. И това са мъже с деца. Теди Александрова пък толкова грозна на живо- с едни джуки направила ужасни и с една дълга розова коса- тя, защото беше с Емрах на участието и на масата на Коцето бяха двамата и пя с Борето и Илиян. Не мога да повярвам на какво се правят хората зорлян- какви хубави устни имаше. 13 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 6 минути, zai4eto82 каза: Велислав е брат на Борис Дали и озвучител на Коце. С мен се закачаха. Да не говорим Борето едни погледи, намигания, целувки ми пращаше и ме шипеше по дупето, а Велислав искаше да ме бара,ама не. И това са мъже с деца. Теди Александрова пък толкова грозна на живо- с едни джуки направила ужасни и с една дълга розова коса- тя, защото беше с Емрах на участието и на масата на Коцето бяха двамата и пя с Борето и Илиян. Не мога да повярвам на какво се правят хората зорлян- какви хубави устни имаше. Нищо лично ама това са "Поп-фолк скандали", а не рубрика кой, къде и как те е щипал и барал. Едва ли някой се интересува от личния още по-малко интимния ти живот. Така че ще те замоля по същество! 1 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. stereoto_ Публикувано Юли 22 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 22 преди 27 минути, zai4eto82 каза: Велислав е брат на Борис Дали и озвучител на Коце. С мен се закачаха. Да не говорим Борето едни погледи, намигания, целувки ми пращаше и ме шипеше по дупето, а Велислав искаше да ме бара,ама не. И това са мъже с деца. Теди Александрова пък толкова грозна на живо- с едни джуки направила ужасни и с една дълга розова коса- тя, защото беше с Емрах на участието и на масата на Коцето бяха двамата и пя с Борето и Илиян. Не мога да повярвам на какво се правят хората зорлян- какви хубави устни имаше. Зайке, що не те опънат на един gang-bang да спреш вече да ни занимаваш с глупости и да мирясаш?! 15 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 2 минути, stereoto_ каза: Зайке, що не те опънат на един gang-bang да спреш вече да ни занимаваш с глупости и да мирясаш?! Сандвич! 5 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Проблем и Майната ти Свети Валентин са страшни хитове, както и 100 живота на Галена, уверих се. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Guest Публикувано Юли 22 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 22 И един млад мъж до мен на бара ми каза: Искаш ли да отидем в тоалетната и аз естествено му отказах. Какви боклуци има в тези дискотеки. 2 10 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Значи, ако не е Коцето изобщо няма да отида на дискотека- толкова гъчкано, музиката не е вече същата- много тъпо. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Номер 1 в Трендинг 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Кралица! 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 14 минути, Dominatora каза: Кралица! Включва се на живо от протестите, има много яка маска Луна! 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 22 Author Report Share Публикувано Юли 22 Десита е много красива, но заради този Адам не мога да гледам видеото. Страшно противен, а още не си е отворил и устата. 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Willy Публикувано Юли 22 Author Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 22 преди 1 минута, Willy каза: Десита е много красива, но заради този Адам не мога да гледам видеото. Страшно противен, а още не си е отворил и устата. Представям си на 1:40 как Галин стои до леглото и върти телефона, опитвайки се да създаде ефекта от 100 живота. 12 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. ANGEL Публикувано Юли 22 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 22 Галин какво само реве и се изтъква, че е автор, собственик на идеята и концепцията за песента на Десита? Някакви комплекси ли избива? Вместо да се радва, че момичето най-после предизвиква интерес, той се опитва да й открадне 3те дни слава и да омаловажи нейния труд. Това не е нито професионално, ако има претенцията за някакъв 'шеф' или ментор на млади таланти, а още по-малко мъжко. 10 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. devotioner Публикувано Юли 22 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 22 Даааа, отвратително самовлюбено тъпо парче. Нали си продуцент, бе, радвай се за успеха на изпълнителите си, не изтъквай как си написал песента в тоалетна на дискотека. Сигурно докато прави св*рки се е сетил за цигари, защото пуши кожена такава. 2 11 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Дотолкова си обработва снимките, че чак прилича на кукла Барби🤣 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 И Коце направо забрави за Бургас. До края на юли и август има толкова участия. Някои от участията му са пак в Корнър и пак ще бъде в Габаната с Трио БИК има и 2 частни партита, и в други графове ще ходи, само нас ни подминава тази година. И се падат дни дето все съм на работа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари