mitak_94 Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 1 минута, penakavalli каза: Да, тука се коментираше, че е пазарувала. Ти ли и ги купи? 😁 А, да бе, аз ще и купувам. 🤣 Просто сутринта в 8 часа, не знам втория или третия ден, е имало необичайна активност за този час към песента на Ариа.🤣 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Юли 22 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 22 Денис Т.: Зд- @Blueberry: 10 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 13 минути, mitak_94 каза: Да, на следващия ден. Правя аз предишната вечер тъмбнейла за ютюб, обложки, надписи, пращам и ги, при което тя ми пише: "Мите, това ли прави толкова време (1 час)? Все едно ще участвам в "Шоуто на Слави". Жалко, че не мога сама да си ги правя тия неща, имам толкова идеи." Аз бях втрещен, ходих да мия някви чинии, щот ми прималя и си легнах. 😂 На другата сутрин гледам 10 собщения, написах и един ферман, помислих, че ме е блокирала, но не беше. После се разбрахме. 😂 Знаех си аз че има нещо щом не беше влизал 1-2 месеца! Радвам се че всичко е наред вече. Джен не си ли търси някой помощник или нещо такова? Много искам да ме унижава.💞 1 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Току що, Starboy каза: Денис Т.: Зд- @Blueberry: По-пластична дори от жената котка. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 2 минути, mitak_94 каза: А, да бе, аз ще и купувам. 🤣 Просто сутринта в 8 часа, не знам втория или третия ден, е имало необичайна активност за този час към песента на Ариа.🤣 От мен беше, тогава разбрах, че е излязла и я чух 50К пъти. 1 4 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 1 минута, Olay каза: Имаш ли опция на коя дата и час да излиза песента? Това допълнително ли се заплаща или има друга причина да не се качват паралелно премиерите. За дата има опция, но за час няма, което прецаква нещата, защото ако песента излиза в петък и сложа дата 24.07, ако я одобрят от Германия навреме, ще изтече в 00:00. Затова слагам дата 25. Но рядко имаме мастър на някоя песен толкова рано. 😂 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Току що, mitak_94 каза: А, да бе, аз ще и купувам. 🤣 Просто сутринта в 8 часа, не знам втория или третия ден, е имало необичайна активност за този час към песента на Ариа.🤣 Е, помислих си, че може да те е помолила да и закупиш малко срещу заплащане. Иначе да кажеш на Джен, че много си харесвам новата и песен. Да остави и за мен един календар следващия път като е в Катуница. 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. -A. Публикувано Юли 22 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 22 Проекта заради който Мария спря да общува и честити рожденни дни на Джена! С уважение я бе поканила на промоцията си ХIII, но Джен категорично отказа поканата защото точно в този час е снимала кадрите как мачка гроздето в джамията. Неповторима и отдадена на работата си. 1 6 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. -A. Публикувано Юли 22 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 22 Джен мислейки за @mitak_94 след като сама се опита да си направи обложка за Youtube, но вижда, че хич не я бива. 11 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 5 минути, mitak_94 каза: За дата има опция, но за час няма, което прецаква нещата, защото ако песента излиза в петък и сложа дата 24.07, ако я одобрят от Германия навреме, ще изтече в 00:00. Затова слагам дата 25. Но рядко имаме мастър на някоя песен толкова рано. 😂 А на алфите вие ли им качвате песните в платформите? Ако да, защо на Просто секс е качена версията с Алфа мюзик в началото? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Джен освен като кралица в ютюб,пускайки песни с 23 милиона и такива с по 1-2 в едно десетилетие се показва като такава и в Рамания. Единствената,която се коментира толкова,а още не се е паднала в ТОП 5 на любините ни песни.. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Току що, penakavalli каза: А на алфите вие ли им качвате песните в платформите? Ако да, защо на Просто секс е качена версията с Алфа мюзик в началото? Те и Глория качват през KVZ. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Джен към фотографа след като видяла крайния вариант на обложката за новия албум: 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 6 минути, mitak_94 каза: За дата има опция, но за час няма, което прецаква нещата, защото ако песента излиза в петък и сложа дата 24.07, ако я одобрят от Германия навреме, ще изтече в 00:00. Затова слагам дата 25. Но рядко имаме мастър на някоя песен толкова рано. 😂 Ясно, мерси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 До мен достигна скандалната информация, че Ариа преди е подвизавала под псевдонима "Мария Цветкова", вярно ли е това? 1 1 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 1 минута, Starboy каза: До мен достигна скандалната информация, че Ариа преди е подвизавала под псевдонима "Мария Цветкова", вярно ли е това? Моли се ДА не почна.. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Този клип май е заснет в същият космически кораб от "Феноменален" със специалното участие на българският Масимо - Дани от София ден и нощ 2 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Анелиоо, какво ме направи, заради тази песен, дето първоначално не ме изкефи, не говоря с хората, разкарвам се със слушалки само, както и Десита, супер добрите предложения. Нещо днешните не ми допаднаха толкова. Даже Ванеса си се изложи. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 7 минути, Starboy каза: До мен достигна скандалната информация, че Ариа преди е подвизавала под псевдонима "Мария Цветкова", вярно ли е това? Даже, май имаше и готова песен с клип, в периода, когато имаше фийт с Емануела, която така и не излезе. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 3 минути, Starboy каза: До мен достигна скандалната информация, че Ариа преди е подвизавала под псевдонима "Мария Цветкова", вярно ли е това? Някой в крайна сметка не познава толкова добре богинята... 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. retr0 Публикувано Юли 22 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 22 Джен: Супер сега ще имам нова обложка, Митето работи вече 3 часа по нея! очаквания: реалност: 11 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 @mitak_94 просветли ни моля те какви изпити полага Джен! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. retr0 Публикувано Юли 22 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 22 преди 3 минути, xroflx9 каза: @mitak_94 просветли ни моля те какви изпити полага Джен! Ходи на курс за добри отношения със семейството. Издържала е 6-те изпита, само на един са я скъсали, ама и те са прекалили де, задачата била да се извини на сестра си, че я е изпъдила от тях. 2 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Коя друга е била РУСАЛКА на сцената ? Вижте дори на стопкадъра манистата как блести. Сигурно е Cartier. 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Току що, -A. каза: Коя друга е била РУСАЛКА на сцената ? Вижте дори на стопкадъра манистата как блести. Сигурно е Cartier. Русалка на сцената, Злодеида в живота! Кралица от приказките! 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари