Slavi Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 4 минути, Willy каза: Силна песен? Едно и също. Прекалено еднаква е. Гръм много повече приличаше на НМЗ. Като цяло като стил не е нещо ново, но на мен поне не ми прилича крайно на нещо друго. По скоро го отдавам на това, че този стил с надъхването вече отмина. Радвам се, че се очертава флоп де. Нека Десита да блесне! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 4 минути, NazzkO каза: Е как силна. Егати бълвоча незапеваем! Да си пускаш Деска, че слушането на новите надежди тип ариа малката, голямата, лидка и т.н уврежда слуха Хитово звучи. Не е мойта песен де. От новите фаворитки са ми Данна и Десита. В този ред на мисли коментирай любимите ми тракове Той и Поредната цигара. На Десита предвиждам, че ще ти хареса😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 5 часа , asylum каза: Били по-големи от нея и ортачката й прилепова... Че аз съм по-малък и смътно си спомням тия заглавия, да съм бил на 3. Точно Китата ги е гледала. За Павел има информация, колкото щеш. Това, че не ти е попадала, не значи, че не съществува. А защо плюеш соца и представителите му. От какво точно се оплакваш - не си била лишавана от нищо, нямало от какво да недоволстваш, а ревеш за комунизма, от който едва ли си спомняш нещо. Тотално противоречие, драга. Аз жълти медии не чета и не им вярвам. Там си измислят куп глупости. Не плюя соца, но определено Глория и Ивана не са го харесвали и са развили сериозни комплекси. А за помненето - помня. Вие, дребсита, няма как да знаете какви бяха вкусовете на истинските кисело мляко, салам и боза. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 1 минута, Kitty каза: Аз жълти медии не чета и не им вярвам. Там си измислят куп глупости. Не плюя соца, но определено Глория и Ивана не са го харесвали и са развили сериозни комплекси. А за помненето - помня. Вие, дребсита, няма как да знаете какви бяха вкусовете на истинските кисело мляко, салам и боза. Е, одеве написа, че си чела жълтурски вестници... За Павел не е само в жълти, да те светна. Със соцсалами вероятно не си се давила. То с истински салам как да се задавиш. Само със съвременни ментета. 8 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 8 минути, Kitty каза: Аз жълти медии не чета и не им вярвам. Там си измислят куп глупости. Не плюя соца, но определено Глория и Ивана не са го харесвали и са развили сериозни комплекси. А за помненето - помня. Вие, дребсита, няма как да знаете какви бяха вкусовете на истинските кисело мляко, салам и боза. Надменното ти поведение ми идва в повече. 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Slavi Публикувано Юли 23 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 23 преди 8 минути, Kitty каза: Аз жълти медии не чета и не им вярвам. Там си измислят куп глупости. Не плюя соца, но определено Глория и Ивана не са го харесвали и са развили сериозни комплекси. А за помненето - помня. Вие, дребсита, няма как да знаете какви бяха вкусовете на истинските кисело мляко, салам и боза. Тони Стораро помни още вкуса на киселото мляко от бившата хранителна верига 777. А ти помниш ли вкуса на салама в пицата? 11 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 7 минути, Kitty каза: А за помненето - помня. Вие, дребсита, няма как да знаете какви бяха вкусовете на истинските кисело мляко, салам и боза. Да не ти пука, ти нали познаваш тези вкусове - най-вече на салама. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 13 минути, asylum каза: Е, одеве написа, че си чела жълтурски вестници... За Павел не е само в жълти, да те светна. Със соцсалами вероятно не си се давила. То с истински салам как да се задавиш. Само със съвременни ментета. Да, попадали са ми жълти издания, защото съквартирантката ми в пансиона си купуваше такива понякога, хвърлях ми едно очо............ А 2007 си взимах "Уикенд", заради поредицата с DVD филмите на "Дискавъри" и двете части на "Белия бим, черното ухо". Такива глупости пишеха там, че лошо ми ставаше.............. Извънземните били построили пирамидите, еди - кои си личности имали паранормални срещи, свързваха Преслава с връзки с абсурдни мъже, Анелия се била развеждала, Емилия и била отмъкнала мъжа, Глория си била удължавала краката............... Е, онова за Емилия истински ме втрещи, като се оказа вярно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Бърза справка за най гледаните песни от 2019 година през последната седмица: 1.Бели нощи-Били Хлапето и Демо 282ка 2.Акула - 192ка 3.Жено, бягай - Азис 130ка 4.Да или не - Криско 127ка 5.Те амо - Торино и Пашата 118ка 6.Горила - Криско и 2бона 110ка 7.Кома - Коце и Стораро 108ка 8.Болка моя - Янева 108ка 9.Гн директоре -Годжи 107ка 10.Мега бомба - Синан 105ка 11. Тръгвай си 104ка 12. Ламборгини 103ка 13. Излъжи ме 102ка 14. Пиян 101ка 15. Бягай 85ка 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Тая защо винаги пише с тоя гаден червен шрифт? Изпуснал съм. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 23 Author Report Share Публикувано Юли 23 преди 5 минути, Slavi каза: Бърза справка за най гледаните песни от 2019 година през последната седмица: 1.Бели нощи-Били Хлапето и Демо 282ка 2.Акула - 192ка 3.Жено, бягай - Азис 130ка 4.Да или не - Криско 127ка 5.Те амо - Торино и Пашата 118ка 6.Горила - Криско и 2бона 110ка 7.Кома - Коце и Стораро 108ка 8.Болка моя - Янева 108ка 9.Гн директоре -Годжи 107ка 10.Мега бомба - Синан 105ка 11. Тръгвай си 104ка 12. Ламборгини 103ка 13. Излъжи ме 102ка 14. Пиян 101ка 15. Бягай 85ка Това са гледанията от канала на Миле преди точно 10 дни. Сега са +83к което означава че и това клипче прави доста добри гледания. Топика също е с 21к. за седмица. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
niksyn4o Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 1 час , Гальо каза: С тази снимка обяви премиерата, но после я изтри Може би коня, не е бил съгласен с хонорара🙄 1 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 40 минути, Danger. каза: Тая защо винаги пише с тоя гаден червен шрифт? Изпуснал съм. Щото не е забранено. И щото местната форумна администрация отказва да вземе мерки по тоя въпрос, щото било ограничаващо себе изразяването. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Kriminal Публикувано Юли 23 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 23 Яница: Очаквайте нова песен в разгара на лятото! Аз: 1 16 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 23 Author Report Share Публикувано Юли 23 Джия изкара хита! 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Какво е това бълване от всички? Колко месеца нямаше кво да слушаме и сега флоп след флоп... 😬 На Десита май се очертава най-силното предложение май. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 59 минути, Lelqtian каза: Щото не е забранено. И щото местната форумна администрация отказва да вземе мерки по тоя въпрос, щото било ограничаващо себе изразяването. Предлагам да пишем в червено. 2 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 2 часа , Slavi каза: Хитово звучи. Не е мойта песен де. От новите фаворитки са ми Данна и Десита. В този ред на мисли коментирай любимите ми тракове Той и Поредната цигара. На Десита предвиждам, че ще ти хареса😁 Хахахах Десита ми е неприятничка леко хахах. Цялата алфа, просто излъчването ми е на драпащи за слава бърза при всички. От една година са на пазара а се прегрупираха във всякакви възможни комбинации само и само да се пуска продукция... то не бяха фийтове, трима, четирима хаххаха ако тр да избирам от двете Той звучи доста по-добре, ама като разбрах, че тая Дана е на под 18 ъъъъъъ криндж хахаха поздрави Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 2 часа , Willy каза: Това са гледанията от канала на Миле преди точно 10 дни. Сега са +83к което означава че и това клипче прави доста добри гледания. Топика също е с 21к. за седмица. Интервюто още ли не са го качили? Искам да видя как Галенчито пелтечи. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 10 минути, DarkChild каза: Интервюто още ли не са го качили? Искам да видя как Галенчито пелтечи. Галена каза само 2-3 реченици, само испяха песента, не са гостували половин предаване като беше с Преса. Галка беше по-притеснена. Oколо 1:16:00 минута Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 23 Author Report Share Публикувано Юли 23 преди 9 минути, DarkChild каза: Интервюто още ли не са го качили? Искам да видя как Галенчито пелтечи. В Гранд нямаше интервю. Дм Сат беше това. Бяха писали, че от пайнер им блокират клипа, защото изпя 5 песни и пускаха част от клиповете. На тях им изтриха целия канал заради неуредени права на песните на Драгана. 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 4 минути, Alter Ego каза: Галена каза само 2-3 реченици, само испяха песента, не са гостували половин предаване като беше с Преса. Галка беше по-притеснена. Oколо 1:16:00 минута Мале, какъв кичозен пуловер. И още имат наглостта да говорят небивалици като българска абитуриентка и не знам си какво. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 1 минута, DarkChild каза: Мале, какъв кичозен пуловер. И още имат наглостта да говорят небивалици като българска абитуриентка и не знам си какво. Наистина тези ваши абитурентки от преди десетина години много голями следи оставиха. https://www.blic.rs/slobodno-vreme/zanimljivosti/pogledajte-modu-u-susedstvu-bugarske-maturantkinje-kao-turbo-folk-pevacice/2xzmkyd Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 2 минути, Alter Ego каза: Наистина тези ваши абитурентки от преди десетина години много голями следи оставиха. https://www.blic.rs/slobodno-vreme/zanimljivosti/pogledajte-modu-u-susedstvu-bugarske-maturantkinje-kao-turbo-folk-pevacice/2xzmkyd Този народ е обсебен от нас. То не е само това - бугарски воз, бугарска скупщина и още какво ли не. Влез в Туитър, напиши bugarski/bugarska и гледай само обиди и подигравки. После не ни били най-големият враг. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 23 Author Report Share Публикувано Юли 23 преди 3 минути, Alter Ego каза: Наистина тези ваши абитурентки от преди десетина години много голями следи оставиха. https://www.blic.rs/slobodno-vreme/zanimljivosti/pogledajte-modu-u-susedstvu-bugarske-maturantkinje-kao-turbo-folk-pevacice/2xzmkyd Ооо за българските абитуриентките дума да не става. Всяка година се чудя колко по-ужасни тоалети са способни да изкарат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари