Slavi Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 10 часа , DarkChild каза: Сладурка! НОВА Десислава!!! преди 2 часа , Senhor каза: Мен много ме кефи как я е изпяла сръбкинята. На Галена версията е по-секси, на Тияна е някак по-...сръбска. 😃 Обаче май Галена е доста популярна в Сърбия. Масово пишат колко й се кефят. Имаше все пак и дуети с Миле и МС Стоян. Остана и да не я знаят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 4 минути, stereoto_ каза: Мерси. Направила е и тя 17 милиона, но за бивша Югославия, не е чак толкова много. Зоопарк съшщо намаза, както и Феноменален сега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Абе от последните хитове на Преслава защо никой не е кавърдисал нещо ? 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 не разбирам как толкова много хора не харесват ,нали искате нещо различно.. ето ви 02:15- 03:00 Оргазъм за ушите. Никой не може да спори, че песента ще стане хит!! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Малина няма ли да прави песни? Какъв е тоя зимен сън ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 оригинала на Маракеш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 16 минути, Роско каза: Малина няма ли да прави песни? Какъв е тоя зимен сън ... За какво са й? Има си стари хитове. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 21 минути, Роско каза: Малина няма ли да прави песни? Какъв е тоя зимен сън ... Чакай тя годината още не свършила има време😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Шефката КЛЕА! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 34 минути, Роско каза: Малина няма ли да прави песни? Какъв е тоя зимен сън ... Гергана 2. Реално се е отказала, но ако падне някое и друго участие благодарение на стари лаври - добре дошло. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 А? Сигнал си правят подигравка с тази снимка. 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 53 минути, Krislena каза: не разбирам как толкова много хора не харесват ,нали искате нещо различно.. ето ви 02:15- 03:00 Оргазъм за ушите. Никой не може да спори, че песента ще стане хит!! Не знам дали е, защото прецакаха премиерата или, защото този надъхания стил вече не се котира, но се очертава като як флоп. На мен също ми звучи като готов хит. Може би текста е греда, а и Малката не усеща ритъма на биййта. Искала е на гърба на Азовото Хоп да види хит, ама май Пашев пак ще я пуска с Теофика накрая... Иначе Даймънд много се надъхаха, но нищо от последните 3 песни няма да го бъде. Може би квартета излезе най успешен, въпреки че е мега тъпнята. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 7 минути, devotioner каза: А? Сигнал си правят подигравка с тази снимка. Когато си толкова самотна, че се целуваш с прахосмукачката 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 24 Author Report Share Публикувано Юли 24 преди 1 час , stereoto_ каза: Абе от последните хитове на Преслава защо никой не е кавърдисал нещо ? Правят се кавъри само на огромни хитове. Освен Пиян, не виждам какво друго има да й кавърдисят. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 1 минута, Willy каза: Правят се кавъри само на огромни хитове. В интерес на истината, това въобще не е така. Може да се направи кавър и на песен, която въобще не е станала хит, но даден изпълнител хареса като музика и иска да направи свой вариант. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 2 минути, Willy каза: Правят се кавъри само на огромни хитове. Освен Пиян, не виждам какво друго има да й кавърдисят. Кой ти помни "Пиян" към днешна дата Не можеш да я чуеш в дискотека, освен ако Преслава няма участие. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 24 Author Report Share Публикувано Юли 24 преди 4 часа , Senhor каза: Обаче май Галена е доста популярна в Сърбия. Масово пишат колко й се кефят. - Дуети с Миле и Стоян. - Гостуване в Гранд и Дм Сат. - Кавъри: Дж-я ме издаде - bye bye Много ми отиваш - Cik lajla Пак ли - Rodjendan Завиждайте - Afrika Хаваната - Dosadno Живей - Kraljica Феноменален - Zena od Sultana Кой и Дай ми също имат сръбски кавъри, но им забравих заглавията. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 24 Author Report Share Публикувано Юли 24 преди 3 минути, Wild_Style каза: Кой ти помни "Пиян" към днешна дата Не можеш да я чуеш в дискотека, освен ако Преслава няма участие. Ама тя е хита на годината и прави 16к!!!🥴🥴🥴 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 14 минути, Willy каза: Правят се кавъри само на огромни хитове. Освен Пиян, не виждам какво друго има да й кавърдисят. Преспокойно могат да се кавърдисат и Не се изтриваш и Да гори, но всъщност масова практика е да се кавърират и по неизвестни парчета. Така Камелия от една слабо популярна песен на Пеги Зина направи един от най големите си хитове по миналата година. Много мегахитове нямат кавъри - Мотел, В твоите очи, Пей сърце, МСМ. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 10 минути, Willy каза: Ама тя е хита на годината и прави 16к!!!🥴🥴🥴 Минала е покрай хита на годината Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 10 минути, Willy каза: - Дуети с Миле и Стоян. - Гостуване в Гранд и Дм Сат. - Кавъри: Дж-я ме издаде - bye bye Много ми отиваш - Cik lajla Пак ли - Rodjendan Завиждайте - Afrika Хаваната - Dosadno Живей - Kraljica Феноменален - Zena od Sultana Кой и Дай ми също имат сръбски кавъри, но им забравих заглавията. Диджея и Много ми отиваш не са ли кавъри на Галена? За диджея съм почти сигурен, че имаше версия много преди галенината. преди 13 минути, Wild_Style каза: Кой ти помни "Пиян" към днешна дата Не можеш да я чуеш в дискотека, освен ако Преслава няма участие. Явно не живееш в България. Тук се помни и предпочита пред Беден в сърцето. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 15 минути, Wild_Style каза: Кой ти помни "Пиян" към днешна дата Не можеш да я чуеш в дискотека, освен ако Преслава няма участие. Е тука не съм съгласен, пускат си я и нея. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Току що, Wild_Style каза: Минала е покрай хита на годината Не, Паника и Добре ли си са хитовете на годината🤣🤣🤣 Не е хубаво да се злобее. Догодина пресовите така могат да говорят за 100 живота. Имайте малко чувство за обективност и адекватност. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 1 минута, Slavi каза: Не, Паника и Добре ли си са хитовете на годината🤣🤣🤣 Не е хубаво да се злобее. Догодина пресовите така могат да говорят за 100 живота. Имайте малко чувство за обективност и адекватност. Че и "100 живота" не е хита на годината и съм обективен. Песента не става, това е. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 24 Author Report Share Публикувано Юли 24 преди 6 минути, Slavi каза: Диджея и Много ми отиваш не са ли кавъри на Галена? За диджея съм почти сигурен, че имаше версия много преди галенината. Да? Не знам. Може и да имат купени семпли, но сръбските кавъри са 1:1 с версиите на Галена. Така както и "Пак ли" си има албански оригинал, но е малко по-различен и само в изпяването има прилики, а Вики беше копирала версията на Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари