Dominatora Публикувано на Юли 9 Report Share Публикувано на Юли 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Реално припева на Азис е добър, но по останалата част от текста е трябвало да се работи още! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Стой си вкъщи 2. Изслушах я и я забравих. Не ме кефи и очаквам да няма особен успех. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Не е зле, Папито е твърде готин, за да не му дам положително да, обаче след този дует ще му тръгне име. В припева Азис малко се е престарал, дано стане хит, но не тръгна много добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 На мен ми хареса поне на първо слушане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Папи след Твой яко бичи на едно място и без особен успех. А с тая коса е още по-анти. Единственото, което запомних беше малко от частта на Азис, но пък той пее някак твърде фалцетно и няма да го слушам това парче ххааха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Хареса ми припева на Азис, ама не много на Папи Ханс. Може би песента би била по-добра без папито и само със Азис. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.