pechenko Публикувано Юли 20 Author Report Share Публикувано Юли 20 1. 75т. 2. 72т. 3. 72т. 4. 57т. 5. 54т. 6. 53т. 7. 48т. 8.Яница - Всичко чуждо пожелаваш - @penakavalli - 47т. 9.Ивена - Без гаранция - @JanetJackson - 44т. 10.Константин и Софи Маринова - Проблем - @devotioner - 39т. 11.Преслава и Джена - Тук жена му пази - @Blueberry - 35т. 12.Татяна - Да сме квит - @Willy - 30т. 13.Ариа - Живее ми се - @asylum - 23т. 1 2 2 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 20 Author Report Share Публикувано Юли 20 Втори полуфинал: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 20 Author Report Share Публикувано Юли 20 За никой не беше тайна, че "Не се изтриваш" ще се класира. @Donatella 3 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
JanetJackson Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 3 минути, pechenko каза: 1. 75т. 2. 72т. 3. 72т. 4. 57т. 5. 54т. 6. 53т. 7. 48т. 8.Яница - Всичко чуждо пожелаваш - @penakavalli - 47т. 9.Ивена - Без гаранция - @JanetJackson - 44т. 10.Константин и Софи Маринова - Проблем - @devotioner - 39т. 11.Преслава и Джена - Тук жена му пази - @Blueberry - 35т. 12.Татяна - Да сме квит - @Willy - 30т. 13.Ариа - Живее ми се - @asylum - 23т. от каде да смв сигорни че не е нагласено Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Живее ми се да отпадне! Не мога да повярвам! Дано и Класа отпадне тогава! 1 1 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
JanetJackson Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Току що, asylum каза: Живее ми се да отпадне! Не мога да повярвам! Дано и Класа отпадне тогава! ти кои си Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 20 Author Report Share Публикувано Юли 20 "Моля за внимание" също се класира! @M.Power 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 2 минути, JanetJackson каза: ти кои си Аз съм твойта леля 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
JanetJackson Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Току що, asylum каза: Аз съм твойта леля Леля нямам Имах баба но тя омря. Ядох ме и ченицата в мегами. ти познавашли я 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 20 Author Report Share Публикувано Юли 20 Третата песен, която се класира е "Да видя какво е". @Gadinata 2 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 20 Author Report Share Публикувано Юли 20 Преслава се класира с три песни! @DevilWish 1 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 20 Author Report Share Публикувано Юли 20 Една от уникалните песни на Магда също се класира! @dan!el 1 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 20 Author Report Share Публикувано Юли 20 Един от фаворитите "Въртележката" също класирахте за финал! @-A. - 3 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 20 Author Report Share Публикувано Юли 20 Последната песен, която се класира е "Класа" на Ариа. @ANGEL 3 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 20 Author Report Share Публикувано Юли 20 1. 90т. 2. 88т. 3. 68т. 4. 63т. 5. 63т. 6. 60т. 7. 55т. 8.Джордан - Не те боли - @pechenko - 42т. 9.Джулия - Оп-оп - @BobiTo - 40т. 10.Малката - Не ме занимавай - @Гальо - 38т. 11.Ева - Ще те погубя - @DarkChild - 24т. 12.Азис - Хабиби - @bleron - 13т. 13.Ваня Великова - Моли се на иконите - @Lelqtian - 1 т. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Абсурдни резултати 3 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 44 минути, pechenko каза: Кралица Яница също се класира! @Alter Ego ИМПЕРАТРИЦА, не кралица!!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 минута, Blueberry каза: Абсурдни резултати Защо? Специално във втория, ако махнем "Класа" и добавим "Хабиби" са си точно моите фаворити пък! В първия с една размяна на песните на Яница и всичко друго пак си е топ резултати според мен 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Абсолютно съм съгласен, че резултатите са скандални. От първи полуфинал наистина са по-скандалните резултати. Жалко за много песни... Джордан и Не те боли ми беше фаворит от нашия... 😕 Преславови пак са агитирали, като @pechenko каза че се класира една от четири към тогавашния момент. Аман! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 минута, dan!el каза: В първия с една размяна на песните на Яница и всичко друго пак си е топ резултати според мен 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Потрес... Ще те погубя, Не те боли и Оп Оп да не се класират... 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 4 минути, dan!el каза: Защо? Специално във втория, ако махнем "Класа" и добавим "Хабиби" са си точно моите фаворити пък! В първия с една размяна на песните на Яница и всичко друго пак си е топ резултати според мен Ами за мен са. Ето какво не ми харесва: 1 полуфинал - трябваше да се класират: Да сме квит / Проблем / Тук жена му пази / Живее ми се и евентуално Всичко чуждо пожелаваш - 4-5 от 7 2 полуфинал - трябваше да се класират: Оп-оп / Не те боли / НМЗ - 3 от 7 Макар че гласувах за нея, не подкрепям "Да видя какво е". Надявам се да спечели "Въртележката". 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Току що, Blueberry каза: Ами за мен са. Ето какво не ми харесва: 1 полуфинал - трябваше да се класират: Да сме квит / Проблем / Тук жена му пази / Живее ми се и евентуално Всичко чуждо пожелаваш - 4-5 от 7 2 полуфинал - трябваше да се класират: Оп-оп / Не те боли / НМЗ - 3 от 7 Макар че гласувах за нея, не подкрепям "Да видя какво е". Надявам се да спечели "Въртележката". Ще спечели друга😝 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 46 минути, pechenko каза: 1. 75т. 2. 72т. 3. 72т. 4. 57т. 5. 54т. 6. 53т. 7. 48т. 8.Яница - Всичко чуждо пожелаваш - @penakavalli - 47т. 9.Ивена - Без гаранция - @JanetJackson - 44т. 10.Константин и Софи Маринова - Проблем - @devotioner - 39т. 11.Преслава и Джена - Тук жена му пази - @Blueberry - 35т. 12.Татяна - Да сме квит - @Willy - 30т. 13.Ариа - Живее ми се - @asylum - 23т. О м г 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 23 минути, pechenko каза: 1. 90т. 2. 88т. 3. 68т. 4. 63т. 5. 63т. 6. 60т. 7. 55т. 8.Джордан - Не те боли - @pechenko - 42т. 9.Джулия - Оп-оп - @BobiTo - 40т. 10.Малката - Не ме занимавай - @Гальо - 38т. 11.Ева - Ще те погубя - @DarkChild - 24т. 12.Азис - Хабиби - @bleron - 13т. 13.Ваня Великова - Моли се на иконите - @Lelqtian - 1 т. тези резултати и искам касиране на вота! Минимум 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.