Сашо Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Мисля да избутам Валя до победа 4 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Време е Преса да победи! 2 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 15 Author Report Share Публикувано Юли 15 преди 3 часа , ANGEL каза: Какъв ще е следващия едишън че не видях и точно с Класа се записах? Ако трябва да сменям и аз Заглавия, състоящи се от една дума. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Сменям: 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 11 часа , Donatella каза: Сменям Нееее Не се изтриваш е любима на много от нас. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 От 14.07.2020 г. от 22:24, dan!el каза: Сменям: 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 15 часа , Gadinata каза: Сменям: И тази песен е участвала няколко пъти. Оф и аз ще сменям заради @Willy разколебатора :@ но още не знам с какво 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 34 минути, Blueberry каза: И тази песен е участвала няколко пъти. Оф и аз ще сменям заради @Willy разколебатора :@ но още не знам с какво Праилно, не че някой помни с Коя? се беше записала Безплатна идея ... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 16 Author Report Share Публикувано Юли 16 Имате време до утре да се запишете или смените песента си! Желателно е да не го правите в последният момент, защото ще ме забави с пускането на гласуването. Благодаря! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 10 часа , pechenko каза: Имате време до утре да се запишете или смените песента си! Желателно е да не го правите в последният момент, защото ще ме забави с пускането на гласуването. Благодаря! СМЕНЯМ @Willy сега как е??? понеже ще мога да вляза чак довечера, ако не може по някаква причина (макар че преброих, че Преслава досега е с 2 песни, а Джена с 1), оставам с Твоя бях 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 От 14.07.2020 г. от 22:22, Donatella каза: запис Остава Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 20 часа , Blueberry каза: И тази песен е участвала няколко пъти. Оф и аз ще сменям заради @Willy разколебатора :@ но още не знам с какво Щом не е печелила до този момент - не виждам проблем. Дано й се усмихне късмета на Джен в този едишън 😁 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 4 часа , Gadinata каза: Щом не е печелила до този момент - не виждам проблем. Дано й се усмихне късмета на Джен в този едишън 😁 Да, кофти съм се изразила - може да се участва с нея, просто няколко пъти не е печелила Не, че аз не спечелих с "Точно никога", която веднъж беше участвала :Д 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 17 Author Report Share Публикувано Юли 17 Първи полуфинал ВИДЕО: https://drive.google.com/file/d/1mvSoO61TVcOffEAiUWgBgwxhmXeYlon4/view?usp=sharing Важнo!! Гласувате за 7 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т,, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 7). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 7 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! В този полуфинал участват и гласуват: @Slavi, @Achito, @JanetJackson, @devotioner, @payner_tv, @ceco, @Alter Ego, @GSA, @asylum, @penakavalli, @Beat., @Willy, @Blueberry и директните финалисти - @Сашо и @gabbati краен срок за гласуване 20.07 - 20:00 часа. УСПЕХ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 17 Author Report Share Публикувано Юли 17 Втори полуфинал ВИДЕО: https://drive.google.com/file/d/1WdD8crqO-8jTA96iNH84hVUsw37WNPYf/view?usp=sharing Важнo!! Гласувате за 7 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т,, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 7). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 7 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! В този полуфинал участват и гласуват: @ANGEL, @DarkChild, @Gadinata, @Lelqtian, @bleron, @M.Power, @pechenko, @-A., @dan!el, @BobiTo, @Donatella, @Гальо, @DevilWish и директните финалисти - @Сашо и @gabbati краен срок за гласуване 20.07 - 20:00 часа. УСПЕХ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 17 Author Report Share Публикувано Юли 17 ВАЖНО! Следващата тема е: Заглавия, състоящи се от една дума. Имате време да си изберете песни, защото ще пусна темата в неделя ( 19.07 ) точно в 22:22 часа. Имате време да помислите добре и да изберете бъдещият победител! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Нямаше ли ограничение от по 3 песни макс на изпълнител? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Първи полуфинал е страшно силен. Топ вота ми беше за Пирон и чук! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 18 минути, Lelqtian каза: Нямаше ли ограничение от по 3 песни макс на изпълнител? За да съм по-точен, Пепа Толбухинска я гледам и в двата полуфинала с по две песни Малко късно, пък и така като пак не стигне до финала ще е още по-сладко! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 2 часа , Willy каза: Първи полуфинал е страшно силен. Топ вота ми беше за Пирон и чук! Цунки за теб! За първи път да съм в по-силния полуфинал! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 2 часа , pechenko каза: ВАЖНО! Следващата тема е: Заглавия, състоящи се от една дума. Имате време да си изберете песни, защото ще пусна темата в неделя ( 19.07 ) точно в 22:22 часа. Имате време да помислите добре и да изберете бъдещият победител! Ако някой да ми я вземе - проклет да бъде, само жълти стотинки да му връщат в магазина! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 преди 2 часа , Lelqtian каза: За да съм по-точен, Пепа Толбухинска я гледам и в двата полуфинала с по две песни Малко късно, пък и така като пак не стигне до финала ще е още по-сладко! Моя грешка... съжалявам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 минута, Blueberry каза: Ако някой да ми я вземе - проклет да бъде, само жълти стотинки да му връщат в магазина! От сега да се разберем взимаш Денис, а аз Емилия! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 7 минути, Blueberry каза: Цунки за теб! За първи път да съм в по-силния полуфинал! КоригирВам се, втори е по-силен, отново не съм в него. От скука пуснах вот на pechenko, в случай че някой не го пусне в срок, ако иска да ми го зачете и изтрих цели три песни, за които принципно с кеф бих гласувала... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 9 минути, pechenko каза: Моя грешка... съжалявам И пак, макар че е с 4 песни, няма да спечели... предвиждам "Тук жена му пази" на второ място! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.