dan!el Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Записвам се с ФЕНИКС! ❤️ 😘 1 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Някой да взима мигом: 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Запис! 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Сменям: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 И аз сменям 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 3 часа , Slavi каза: Запис! Май пак си "изпроси" 12 т. от мен! Успех! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 23 Author Report Share Публикувано Юли 23 Първи полуфинал ВИДЕО: https://drive.google.com/file/d/14XobpqAOUuW2FWkaH_TlBR6xQBRNhGLP/view Важнo! Гласувате за 7 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т,, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 7). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 7 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! В този полуфинал участват и гласуват: @pechenko, @Willy, @Beat., @Lelqtian, @Alter Ego, @Gadinata, @M.Power, @gabbati, @Сашо, @DevilWish, @asylum, @devotioner и директните финалисти - @Slavi и @-A. краен срок за гласуване 26.07 - 20:00 часа. УСПЕХ! 2 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 23 Author Report Share Публикувано Юли 23 Втори полуфинал ВИДЕО: https://drive.google.com/file/d/1sF9_zL0wxYB9sf9pngFWXDXNw1Ai0hgH/view Важнo!! Гласувате за 7 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т,, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 7). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 7 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! В този полуфинал участват и гласуват: @Achito, @Krislena, @BobiTo, @Blueberry, @Гальо, @ANGEL, @.close to me., @bleron, @payner_tv, @dan!el, @DarkChild, @xroflx9, @penakavalli и директните финалисти - @Slavi и @-A. краен срок за гласуване 26.07 - 20:00 часа. УСПЕХ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Нещо има грешка Тагнат съм във втори полуфинал, изгледах го, гласувах и добре, че реших да изгледам и първия, че чак тогава да разбера реално, че моята песен е там... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 8 минути, dan!el каза: Нещо има грешка Тагнат съм във втори полуфинал, изгледах го, гласувах и добре, че реших да изгледам и първия, че чак тогава да разбера реално, че моята песен е там... И при мен е така. Песента ми е в полуфинал 2, а тагнат съм в полуфинал 1. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Ми явно линковете са разменени. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Сега имам право да гласувам и за двата полуфинала, така ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 23 Author Report Share Публикувано Юли 23 преди 37 минути, dan!el каза: Нещо има грешка Тагнат съм във втори полуфинал, изгледах го, гласувах и добре, че реших да изгледам и първия, че чак тогава да разбера реално, че моята песен е там... Грешката е моя, извинявам се. Първо направих видеото за втори и след това първи и съм ги объркал. Поправих линковете. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 23 Author Report Share Публикувано Юли 23 преди 7 минути, Slavi каза: Сега имам право да гласувам и за двата полуфинала, така ли? Ти и @-A.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Много слабо в моят полуфинал. Само три от песни, за които гласувах, реално бих си пуснал да слушам отново. Като добавим факта, че имаше и две, които отново (наказателен вот) не подкрепих, защото ми писнаха да са във всеки едишън, и то стана една... Първият полуфинал е доста по-силен и има поне 9 песни, които заслужават финал, според мен. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Чакайте малко. Кога сте направили тая тема??? Да ми бяхте казали да се запиша и аз, срамота! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Моля ви да гласувате за "Въртележката", за да спечели най-накрая и да спрем да я гледаме във всеки един едишън. Благодаря. 1 4 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 56 минути, GSA каза: Чакайте малко. Кога сте направили тая тема??? Да ми бяхте казали да се запиша и аз, срамота! Не съжалявай! С тая песен нямаше да постигнеш нищо така или иначе 😂 бтв. аз я харесвам 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 2 часа , Slavi каза: Сега имам право да гласувам и за двата полуфинала, така ли? Да, в първи полуфинал си щял да даваш 12 т. на Оргазъм 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 6 часа , dan!el каза: Не съжалявай! С тая песен нямаше да постигнеш нищо така или иначе 😂 бтв. аз я харесвам Аз да не падам от Марс, че да се запиша с тази песен? Ваша загуба! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 17 часа , pechenko каза: Първи полуфинал ВИДЕО: https://drive.google.com/file/d/14XobpqAOUuW2FWkaH_TlBR6xQBRNhGLP/view Важнo! Гласувате за 7 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т,, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 7). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 7 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! В този полуфинал участват и гласуват: @pechenko, @Willy, @Beat., @Lelqtian, @Alter Ego, @Gadinata, @M.Power, @gabbati, @Сашо, @DevilWish, @asylum, @devotioner и директните финалисти - @Slavi и @-A. краен срок за гласуване 26.07 - 20:00 часа. УСПЕХ! Силен полуфинал! Гласувах за Стриптийз, Оргазъм, Грешната, Коя, Ангелът, Чупката и Мой! Успех на тях! А "Лъжа" ми е фаворит по принцип! Slavi успех на песента! Както казах, май пак си изпроси 12 т! Ще видим! 2 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 преди 17 часа , Blueberry каза: Моля ви да гласувате за "Въртележката", за да спечели най-накрая и да спрем да я гледаме във всеки един едишън. Благодаря. Какво и "Докрай". Предлагам да се направи едишън само с тях + "Да видя какво е" и да ги обявим за почетни победители или "Мегазвезди" на "Чалгавизия" и да нямат право на повече номинации! 2 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.