DevilWish Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 18 часа , pechenko каза: Първата песен, която се класира e "Феникс". @DevilWish Благодаря Ви! Сега ще дам своя глас за финала! Ще ми е много трудно! Песните на финалистите са ми ужасно любими.... даже си бях предвидил Боли и Лъжа за някой edition и аз, към песните на Камелия, Андреа, Анелия, Яница и Джена също имам пристрастия... всъщност вече не знам на кой какви точки ще давам.... много трудно! Успех на повечето песни! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 1 час , Willy каза: Над Оргазъм ще е! Ще видим Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 27 Author Report Share Публикувано Юли 27 Гласували: 12/16 @-A., @xroflx9, @payner_tv, @M.Power Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 28 Author Report Share Публикувано Юли 28 Гласували: 15/16 @xroflx9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 28 Author Report Share Публикувано Юли 28 Някой ако може да пусне вот за последният останал. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 минута, pechenko каза: Някой ако може да пусне вот за последният останал. @Krislena @asylum @Lelqtian 😊 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 8 минути, pechenko каза: Някой ако може да пусне вот за последният останал. Можеш да дублираш вота на някой, примерно на най-бързо гласувалия потребител от финалистите. И аз мога да гласувам, но вече гласувах с топ 5. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Срока е до утре в 20:00 и си длъжен да спазиш регламента, а не на случаен принцип да се определят позициите на финалистите. Не е коректно така! @xroflx9 ще си гласува Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 28 Author Report Share Публикувано Юли 28 преди 25 минути, Slavi каза: Срока е до утре в 20:00 и си длъжен да спазиш регламента, а не на случаен принцип да се определят позициите на финалистите. Не е коректно така! @xroflx9 ще си гласува Ти не си човека, който ще ми казва какъв е регламента и какъв не е! 15 човека чакат резултатите, докато други си лайкват коментари и нарочно бавят гласуването! Резултатите така или иначе ще са ясни утре, аз мога и съм в правото си да подсигуря вот в случай, че даден потребител не гласува. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Айде гласувам,не се карайте. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Току що, pechenko каза: Ти не си човека, който ще ми казва какъв е регламента и какъв не е! 15 човека чакат резултатите, докато други си лайкват коментари и нарочно бавят гласуването! Резултатите така или иначе ще са ясни утре, аз мога и съм в правото си да подсигуря вот в случай, че даден потребител не гласува. Явно някой трябва да ти го каже. При положение, че си обявил краен срок на гласуване и той не е преминал, нямаш право да отнемаш правото на някой да гласува. 15те чакащи човека да видели кога е крайния срок и не мисля, че има проблем за тях. Позволяваш си твърде много и като модератор, а сега и като водеш на чалгавизията. Няма как да си правиш каквото поискаш докато аз съм част от този фпрум. Ще си под лупа! 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 28 Author Report Share Публикувано Юли 28 преди 4 минути, Slavi каза: Явно някой трябва да ти го каже. При положение, че си обявил краен срок на гласуване и той не е преминал, нямаш право да отнемаш правото на някой да гласува. 15те чакащи човека да видели кога е крайния срок и не мисля, че има проблем за тях. Позволяваш си твърде много и като модератор, а сега и като водеш на чалгавизията. Няма как да си правиш каквото поискаш докато аз съм част от този фпрум. Ще си под лупа! Ти не си човек, който ще ми държи сметка какво правя, след като винаги се консултирам с Уили. На никого не съм отнемал правото да гласува! Винаги съм спазвал сроковете и винаги, когато остават двама или един пиша да се гласува за всеки случай, защото така се бави гласуването и резултатите. Ти си позволваш твърде много и се бъркаш прекалено много в работите на другите. Спри с измислиците и манипулациите от твоя страна. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Никога не съм стигал Топ 5 май, дано сега успея. С кого да се сприателя, за да спечеля поне веднъж? ❤️ 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Току що, Гальо каза: Никога не съм стигал Топ 5 май, дано сега успея. С кого да се сприателя, за да спечеля поне веднъж? ❤️ С какво участваш? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 14 минути, Slavi каза: С какво участваш? Ноу Андреа, ноу революшън 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 2 минути, Гальо каза: Ноу Андреа, ноу революшън Ами дори топ 3 ти предвиждам. Докрай е един от фаворитите в моето гласуване 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 8 минути, Slavi каза: Ами дори топ 3 ти предвиждам. Докрай е един от фаворитите в моето гласуване Тая песен май е отпадала сто пъти досега. Иначе и аз се дразня като се бави излишно обявяването на резултата. След като мнозиноството е гласувало, може да се съкрати срокът. 1 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Какъв ще е следващия едишън? Аз отпаднах от този, затова вече ми е скучен и чакам нов! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 2 часа , pechenko каза: Ти не си човека, който ще ми казва какъв е регламента и какъв не е! 15 човека чакат резултатите, докато други си лайкват коментари и нарочно бавят гласуването! Резултатите така или иначе ще са ясни утре, аз мога и съм в правото си да подсигуря вот в случай, че даден потребител не гласува. Подсигури го в полза на Камс Който не я слага под номер 1, не го зачитай!! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 28 Author Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 час, gabbati каза: Какъв ще е следващия едишън? Аз отпаднах от този, затова вече ми е скучен и чакам нов! Оценяване на клипове ( Оценяваме клипа на песента ) Темата ще бъде пусната 10/15 минути след като стане ясен победителя. Резултати след 21:30 часа. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Значи дано спечели Галена тук, за да не може да участва в следващия едишън и да има наистина мистерия кой ще спечели 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 1 минута, Blueberry каза: Значи дано спечели Галена тук, за да не може да участва в следващия едишън и да има наистина мистерия кой ще спечели Не ми се мисли колко хора ще постнат Една жена на секундата, като се отвори темата за записи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Току що, Willy каза: Не ми се мисли колко хора ще постнат Една жена на секундата, като се отвори темата за записи. Точно се чудех с какво да участвам и това беше единственият ми избор Ще мисля резервен вариант, ако не съм най-бърза Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 1 минута, Blueberry каза: Точно се чудех с какво да участвам и това беше единственият ми избор Ще мисля резервен вариант, ако не съм най-бърза И аз мислех да участвам с нея!🤣🤣 Обсъждаме комерсиалните избори на другите и в същото време... топ лицемерките на рама! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 4 минути, Willy каза: И аз мислех да участвам с нея!🤣🤣 Обсъждаме комерсиалните избори на другите и в същото време... топ лицемерките на рама! То няма много с кои изпълнители да се участва. Галена, Цветелина Янева, Андреа и Камелия... Анелия и Емилия имат няколко по-интересни, ама там картинката не е толкова класна и няма да са в топ 5. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.