Сашо Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Скандал! Десита избухна здраво. Много яка песен и клипа е супер добре направен. Според мен е хит от всякъде 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Страхотна песен.дано стане хит. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Супер песен! Клипа не е нищо знае какво, а не можах да преброя спонсорите, можеше да се бръкнат малко повече. И Радко как припява отзад много яки вокали. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Яка е песента ама мн им преправят гласовете... Като робокоп са ми понякога. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Оле, тази песен ми стана най-любима от всичко, излязло полседния месец, а мислех, че даже няма да ми направи впечатление. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Само на мен ли ми липсва малко повече бас в инструментала? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Звучи по-мелодично, но не знам дали ще се наложи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.