pechenko Публикувано на Юли 22 Report Share Публикувано на Юли 22 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Не ми е толкова избухващо колкото очаквах... Ама и той много дигна летвата. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 По идея на Галена хмм По-слаба ми е от предните. Чакаме триото. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Пак стабилно предложение, но нещо ми липсва в припева и аранжимента. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 6 минути, Willy каза: По идея на Галена хмм По-слаба ми е от предните. Чакаме триото. Трио ли? С кои? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 3 минути, gioksy каза: Трио ли? С кои? Галена и дебюта Доника. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Дам, и аз се присъединявам към горните коментари. Може би най-слабото на Меди от "Само да те питам" насам... Не, че е кой знае колко лошо, но ще мине и замине между другото, а от него се очавква повече в момента като един от "дискотечните терминатори". 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 ТОП! Меди яко гази останалите "певци" 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Отново музиката не е нищо особено, но самия текст и изпяване правят цялата песен, браво! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Официално вече ми е любимец от мъжете! ❤️ Гласът му прави всяка песен толкова зарибяваща. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Песните му започват да си приличат, но и аз го харесвам. И клипът е интересен, песента също. Очакваш по-скоро някаква простотия като видиш заглавието, а тя си е много готина и макар и комерсиална, със стойностен текст! Успех на момчето! Мисля даже, че вече го има. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Нали нямало какво ново да се направи? Има интересен замисъл и финалът пък е препратка към САмо да те питам. НАистина песента не е така запеваема както предните, но в никакъв случай не е слаба. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Не е моето парче, но има идея и ще е хит. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Боза. И къде са му краката? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Още си чакам любимата песен от него, засега дотам се доближават само "Зарязан" и "Само да те питам". На тоя глас му трябват по-ударни песни. Малко ми става неудобно от тая голата как се чекне по дивана. Иначе Меди винаги ме разбива с "танците" си 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Интереса е, кефи ме идеята на текста, очаквах нещо малко по-силно, специално на припева римите не ме кефят много. Меди обаче има голямо бъдеще, гласът му е прекрасен, излъчване, харизма, ще стане поредният му хит това парче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Много го харесвам!Поредната супер песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 На мен не ми допада особено, ама потенциал, на фона на конкуренцията и как не го спрях посредата. А дивана ако можеше да говори, щеше да пита Кат съм по идея на Галена, щом съм Диван, а не Вана. Примерно. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Много ми харесва частта след припева, където започва "....колко бързо ме смени". Интересна песен, куплетите и припевът са супер, музиката не ми е по вкуса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Може би не е чак на нивото на предишните му песни, но пак е много добре - браво, продължава да мачка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Зарибява 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Много брутална, Меди отново изкара голям хит 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.