Този коментар е популярен. Senhor Публикувано Юли 25 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 25 Aaaaaa! Страшна песен, клип, настроение! Очаквах нещо много по-зле, това си е резачка отвсякъде. 7 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 1 минута, pechenko каза: Имаше коментари дни преди премиерата, че не залага на нея, защото КРИСКО рекламираше бясно, а тя само 2-3 пъти пусна анонс за проекта. И по това значи, че не залага? Тя и за Сто живота пусна една снимка. И си е играла да снима толкова за проект, който не залага? 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Ясно ми беше още преди да я пуснат, че няма да мине Проблем, но важното е че надминаха очакванията ми и предложиха песен и клип с лятно настроение. Аз очаквах нещо мазно и да залагат на имената си. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 10 минути, pechenko каза: Анелия няма хит от 2 години и в момента разчитате на Теофиков да я изкара от дъното. Колкото до Галена... личи си, че тя не ЗАЛАГА на тази песен и я прави просто за престиж. Ако е искала тотален хит, щеше да го има Кой както може така се изкарва от дъното. 😁 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Защо не оставяте хората да имат мнение просто? Дори и да не съвпада с вашето или с вкуса ви. Печенкото е доста нетолерантен към мнение различно от неговото спрямо Галена, че даже намесва други изпълнители в темата за клипа и песента на Галена и Криско и квалифицира потребители. Нищо лично, но не ми се струва много модераторско подобно държание, независимо от къде идва и как е провокирано, а в случая дори не е. 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Направи ми впечатление, че в 17:05 като влязох, имаше предимно негативни коментари. Сега почти не се намират такива. Не знам дали ги трият, но в началото трудно се виждаше положителен коментар. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 25 Author Report Share Публикувано Юли 25 преди 1 минута, Гальо каза: И по това значи, че не залага? Тя и за Сто живота пусна една снимка. И си е играла да снима толкова за проект, който не залага? за "100 живота" пусна снимка за премиерата и преди това съобщи няколко пъти, че това е в нейният топ 5 за големи хитове. Защо да не снима? Нали не очакваш, че ще се снима като Прилепа между рамка на картина и как се върти на нещо си и хоп клипа е готов. Галена си изпипва проектите до последният детайл и крайният резултат винаги е на високо ниво. Спри да търсиш под вола теле. Знаем, че сте "Бедни на хитове" това лято и няма къде да си избиете мъката. 2 7 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 2 минути, Blueberry каза: Направи ми впечатление, че в 17:05 като влязох, имаше предимно негативни коментари. Сега почти не се намират такива. Не знам дали ги трият, но в началото трудно се виждаше положителен коментар. Защото положителните се ъпвоутват, то в първите 5 минути не можеш даже да я чуеш, просто веднага хейт по дифолт. 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Пуснах си в отново. Галена изкарва целия проект на гърба си. И като излъчване и като пеене. Криско е доста нелеп като цяло и от Талев е ясно, че Галена ще го вади от положението, в което е след дуета със Слави, 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Поклонете се пред Галена! Страшен клип, да имаше Фолкмаратон "лято 2020" щe имаше въпрос - Колко визии сменя Галена в клипа на дуетната си песен с Криско? Иначе мисля че гласа на Цура по-добре би паснал на тази песен, а песента да беше на Галена т.е тя да е инициатор на песента, сигурно щeше да е с малко по-интересен аранжимент и фрази които правят проекта по-интересен, като е в # песните и "Пей сърце". Криско е промотирал повече щото иска да набие повече абонати на канала си. Чиста 10-ка за този проект! 5 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 35 минути, Гальо каза: И по това значи, че не залага? Тя и за Сто живота пусна една снимка. И си е играла да снима толкова за проект, който не залага? Не е залагала и на Шефката докато не стана хит. Изведнъж от фийт и песен, на която не искаше да уреди правата, се превърна в най-големият и хит и дует🤣 4 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 На мен ми хареса, даже съм приятно изненадана. Лятна и приятна песен. Със сигурност е много по-добра от половината повърни дето излязоха в последно време. Клипа е мегаяк, летен, цветен, забавен. 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 2 минути, Kriminal каза: Не е залагала и на Шефката докато не стана хит. Изведнъж от фийт и песен, на която на иска да уреди правата, се превърна в най-големият и хит и дует🤣 Това е проект на КРИСКО!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 25 Author Report Share Публикувано Юли 25 преди 12 минути, NazzkO каза: Защо не оставяте хората да имат мнение просто? Дори и да не съвпада с вашето или с вкуса ви. Печенкото е доста нетолерантен към мнение различно от неговото спрямо Галена, че даже намесва други изпълнители в темата за клипа и песента на Галена и Криско и квалифицира потребители. Нищо лично, но не ми се струва много модераторско подобно държание, независимо от къде идва и как е провокирано, а в случая дори не е. Какъв ти е проблема с коментирането ми? Нима преди не се коментираха и намесваха изпълнители в другите теми? Защо чак сега ти стана проблем? Това, че съм цитирал и коментирал коментара на Бобито и вечният хейтър на Галена "преси–фен" не значи, че не съм толерантен към мнението на другите. Определено има нещо лично в мнението ти насочено към мен. 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Щом се е включила значи залага, но аз не мисля, че губи по какъвто и да е начин. Песента ще стане голям хит, на мен лично с всяко слушане все повече ми харесва, много е яка! Свикнали сме да гледат лошо в клиповете, да си отмъщават, да се пее за раздели и изневери, а тази песен крещи - лято, позитивизъм, така че малко по-трудно я възприемаме Хаха. 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Хубав клип, сладки са, но очаквах по-модерна песен, не попфолк. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Красива Галка, уникален клип и скучна песен. 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Свежа песен и страхотен клип, но дотам... Очаквах много повече! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Не съм имал предварителни очаквания и за това и останах много доволен от видеото и песента. Много лятно, много свежо.... особено когато някой обожава сладолед и не може и ден без него ❤️ Наистина сладко! И като песничка и като видео клип. 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Свежо, но и аз очаквах някакво по-модерно парче. Това е по-чалга от новата на Илиян примерно - кой да предположи, че Дриско ще се превърне в чак такъв чалгар?! Клипът разбира се е супер. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Senhor Публикувано Юли 25 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 25 преди 4 минути, Gerganafen каза: Свежо, но и аз очаквах някакво по-модерно парче. Това е по-чалга от новата на Илиян примерно - кой да предположи, че Дриско ще се превърне в чак такъв чалгар?! Клипът разбира се е супер. Мина вече времето на тези модерни неща, вече даже рапът стана регетон или нещо друго подобно, на което можеш да тресеш гъз. Просто в България трудно вирее нещо, което не е чалгоподобно и крахът на всички поп звезди, които допреди няколко години бяха напът да приключат чалгарската хегемония, е доказателството. 15 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Галена просто не е за тази държава вече, всичко е перфектно, песен, емоция, позитивна лятна енергия, която толкова липсва в момента, идеи, визии, класата е навсякъде и си личи колко труд е вложен, неслучайно и Криско толкова я промотира, нормално е да се гордееш с такъв проект. Това е нейната най-силна година! 6 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Неочаквах толкова добър клип. Топ! Песента е свежа и приятна, но и аз исках да е нещо с повече заряд. Едва ли ще стане втората “Стара каравана” , но не изключвам да ме зариби доста след още няколко слушания. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Брутлна е! Очаквах нещо да не ми хареса, не знам защо.. но съм много приятно изненадан. Тоя тип песни на Галена винаги много са й пасвали. Определено нейната партия прави песента. Клипа е топ, изцяло сниман във Варна, Вила Чинка е много брутлано място за снимки. Очаквам поне 3-4 нейни колежки да снимат там.. Визията е на световно ниво, както обикновено!! 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Не мога да се накефя на визиите й, просто е брутална, ама тая песен.... за пети път си я пускам и ми е много безлична. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.