Jump to content

Препоръчани коментари

преди 9 минути, Сашо каза:

Брутлна е! 

Очаквах нещо да не ми хареса, не знам защо.. но съм много приятно изненадан. Тоя тип песни на Галена винаги много са й пасвали.  Определено нейната партия прави песента. Клипа е топ, изцяло сниман във Варна, Вила Чинка е много брутлано място за снимки. Очаквам поне 3-4 нейни колежки да снимат там.. 

Визията е на световно ниво, както обикновено!! 

На Татяна много ще й отива това място, да си покаже перфектните форми!
Иначе това е клипът, в който Галена изглежда най-зобре, сякаш. Много й отива такава коса, мяза на латинодива. 

преди 4 минути, asylum каза:

На Татяна много ще й отива това място, да си покаже перфектните форми!
Иначе това е клипът, в който Галена изглежда най-зобре, сякаш. Много й отива такава коса, мяза на латинодива. 

Татяна няколко пъти я засичам на въпросния плаж. Бръмчи яко по ресторантите във Варна и прави сметки, като луда :D

Не съм я спрял песента! 

преди 3 часа , Starboy каза:

Скучна и meh песен, next.

Да, тук дори Галена ще е безсилна. Клипът е готин, но ми е далеч от УАУ като проект. 

Не мога да приема Криско в чалга амплоа. Със Слави беше нещо нечувано и неочаквано. Но след това... За мен прави грешка като си преориентира звученето. Като добавим и това че пускат песента в най-негледаемото време в годината... 

преди 3 часа , BobiTo каза:

На Анелия се очертава хит отвсякъде. ;) не я  мисли нея. Това на Галена ще мине и замине.

хъхъ

С тези тромпети имам чувството, че слушам песен на Глория, обаче с много по-ниско качествто от нейните.

Изобщо не ми харесва, нито текст, нито музика, даже смесването и аранжиментът са мега зле. Най-слабата песен на Галена от много време насам.

Гарантирам, че ако не беше Галена и не беше Криско изобщо нямаше да се хареса тази песен, щеше да мине и замине.

И защо пък й е баш на нея да се прави на:

jennifer lopez green dress 10 best outfits - howto-wear.com

Жестока песен. Много рядко ми се случва да слушам нещо веднъж и да си го запея. Според мен ще стане тотален хит, но иска време заради непопулярния канал на Криско.

Не ми харесва поведението на някои Галенови, че започнаха едва ли не да я отписват, защото не тръгна с гледанията, с които всички очаквахме. Дайте и време. Има шанс песента да остане във времето. Много лятно и позитивно. 

И двамата са на върха от години. Смешно е да се говори кой кого вадил от блатото. Най малкото Криско има 2 песни от 2019, които все оше правят повече гледания от най големите чалга хитове на 2019. Просто 2020 няма кой да мине Галена! 

Сетих се на какво ми напомня. Куплетите са като на “Парата ако хвана”.

Сетих се на какво ми напомня. Куплетите са като на “Парата ако хвана”.

преди 7 минути, Danger. каза:

Даваха ли я по Планета ТВ въобще?

Да, даваха я преди около час.

Не ме грабна изобщо това нещо. Приятно е, но нямам желание да го слушам пак.

Клипът е готин, да, но дотам.

Ей така се прави! Клип на световно ниво, песента е ненормално яка и ще бъде определено хита на годината.!!!

Абсолютно, песен в стил, който да пасне перфектно на Галена и Криско да изпъкне. Ако беше с някой по-можещ от него, най-вероятно щеше да гърми още повече. :D Много добър проект, браво!

Свежа,лятна песен.

Мега яка Галка и естествено брутален клип.

Най-сетне една свястна песен да излезе този сезон. Супер е, много по-добра от предната.

Много свежа, лятна песен, харесва ми. На Криско обаче му мина срока на годност и това си личи в този трак, който изцяло прави Галена. 

преди 1 час , ChudoTy каза:

Скучна песен, не е крайно зле, но не бих си я пуснал пак. 

Не коментирай въобще, гледайте диваните и клъцнатия нос, това тук не е за вашия ранг. 

Вече не знам колко пъти я слушах и все още не мога да запомня мелодията. 😳

преди 5 часа , Роско каза:

Много е яка. В клуб звучи брутално :D

Топ! Много е яка!

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...