THE IIconic Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 преди 4 часа , DarkChild каза: Вече не знам колко пъти я слушах и все още не мога да запомня мелодията. 😳 Мислех, че е само при мен. Много скучна песен за сега, по- нататък може да ми хареса, ама за сега НЕ СТАВА! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Харесва ми, песента е сладка, но очаквах нещо различно. Очаквах нещо силно с феминистки стил или овластяване. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 @plambata И да раздваш и да нв раздаваш палци това е положението. СКУЧНА ПЕСЕН!!! 1 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Свежарска е, и клипът е добре заснет. Зариби ме. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Блудкаво ми е... Ако беше изпято от Радко и Ивета, изобщо нямаше да припада половината форум така по тази песен. Дори видеото е слабо за стандартите на Галена и е опитано да се компенсира с многото и скъпи визии. Да, пак е доста по-добре от половината жанр в момента, но той така или иначе просто вегетира и няма как това да значи нещо! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.