Този коментар е популярен. DarkChild Публикувано на Юли 26 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано на Юли 26 преди 1 минута, Slavi каза: От сторита на мен ми звучи на лайв запис от всякъде... Дано да греша Деница Генчева - нахакана собственичка на верига гаражни кафета в Ямболско. 11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Хайде, измисляйте мемета @DarkChild @Starboy @xroflx9 @retr0 @Willy @Blueberry @-A. Очаквам вашите предложения 1 7 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. retr0 Публикувано Юли 26 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 26 Мемедеса ли си имаме? Когато си преял с торта и ти се спи яко, но майка ти иска да те снима с новата ти чантичка и албума на любимата ти певица, които си получил за РД: 12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Юли 26 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 26 Аз след като съм се наконтил за фотосесията за завършването на 12-ти клас и пристигна на локацията, чакайки реда си: 1 12 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. DarkChild Публикувано Юли 26 Author Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 26 Когато гаджето тръгне да къса с теб, а ти го застреляш с копие от видеозона 18 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. retr0 Публикувано Юли 26 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 26 Когато си мисли, че си приключил с гадните номерца, но ти имаш план Б в чантичката си: 11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Slavi Публикувано Юли 26 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 26 Аз като малък след като майка ми ме е е викала от терасата да се прибера, а аз съм се правил на интересен пред другите деца, при което ме е прибрала с шамари 13 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Willy Публикувано Юли 26 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 26 преди 11 минути, Slavi каза: Галин Петров Гочев като го питат "кога ще се жениш?" 11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 3 минути, Slavi каза: Аз като малък след като майка ми ме е е викала от терасата да се прибера, а аз съм се правил на интересен пред другите деца, при което ме е прибрала с шамари 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Аз, когато изкупят последните парчета пица и торта под носа ми 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. retr0 Публикувано Юли 26 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 26 Когато никой не ти вярва, че си бил голяма звезда, но цъфнеш с намек на тениската и доказателство в ръка: 1 12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 26 Author Report Share Публикувано Юли 26 Аз в инстаграм vs аз в живота 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. xroflx9 Публикувано Юли 26 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 26 преди 13 минути, Slavi каза: Когато влезеш в клуба и видиш гаджето ти с неговото гадже. 12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Юли 26 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 26 Аз пред приятелите ми, мислейки, че ще изтрепя всичко живо с аутфит, а те ми заявят: "Няма ли да ходиш да се притотвяш?" 16 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Slavi Публикувано Юли 26 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 26 Галена и Криско няколко часа след премиерата на Красиви лъжи 13 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Юли 26 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 26 Аз пред гаджето, носейки доказателства с принтирани скрийншоти в ръка за всичките лъжи, които са ми били изречени: 11 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. retr0 Публикувано Юли 26 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 26 Когато си в пробната, гледаш се в огледалото и си казваш, че от теб нищо не става и по-добре да не си се раждал: 1 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. DarkChild Публикувано Юли 26 Author Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 26 Всички останали снимки на Андреа след фурора на Мемендреа 11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Преслава 24 часа след като качи 'Беден в сърцето' в канала си, мислейки, че ще разбие всичко живо, а имайки 310 нови абонати и 300К гледания: 9 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Аз когато чета негативен коментар за Десита. пс: 1,000,000 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. retr0 Публикувано Юли 26 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 26 Криско с пълна торба успехи след поп-фолк дуета му с Галена пред офиса на FacingTheSun: 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Юли 26 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 26 Аз, чакайки пред залата за изпит със студентска книжка в ръка, слушайки как колегите преговарят някакви неща, които чувам за първи път в живота си: 1 12 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Аз изправен пред целия клас след като съм хванат с пищови в час по история 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. -A. Публикувано Юли 26 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 26 Десислава когато е видяла, че Ваня Калудова е по-слаба от нея: 15 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 преди 17 минути, DarkChild каза: Аз в инстаграм vs аз в живота Аз след като спрях захарта и глутена Преди (горната снимка) СЕГА: 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.