Blueberry Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Песента ще спечели много от две неща 1. Скандалите с един от най-известните българи 2. Факта, че покрай цялото това бълване, противно на логиката се забелязаха много песни на изпълнители, които минават между капките Иначе... не е кой знае какво. Ако я беше пуснала преди 2 години примерно, без да се знае, че е по действителен случай, щеше да мине и замине като останалите й чалгии, откакто напусна "Пайнер". Чудех се защо @xroflx9 ми енгри реакт-ва, а забравих да кажа всъщност моето мнение: песента ми е зарибяваща и си я пускам доста, текстът също е хубав. Просто не е... "Никой друг". 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Gerganafen Публикувано Юли 30 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юли 30 Оцко и Мариета Ангелова (примерно) след като прочели с какво описание Андри е качила клипа: 16 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Днеска слушам песента няколко пъти топ е особено вокалите 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Доста ме зариби. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Еха, изкъртила е, много ми харесва, текстът с изключение на "к*рвата" е също много, много добър, видеото е ефектно, последните 2 поп фолк парчета могат да я върнат в играта като цяло. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.