pechenko Публикувано на Юли 29 Report Share Публикувано на Юли 29 Хей, очаквам записванията ви за най-новият едишън на Чалгавизия! Темата е избрана от вас и е ОЦЕНЯВАНЕ НА ВИДЕОКЛИПОВЕ ( Оценяваме клипа на песентта ) *По три песни на даден изпълнител* (три самостоятелни, две самостоятелни и един дует, два дуети и една самостоятелна песен или три дуета) *Песни от чужбина и на чуждестранни изпълнители са забранени* *Песни на изпълнителят победител са забранени ( ГЛОРИЯ )* *Забранено е запис с песни спечелили Чалгавизия* *Не може да гласувате за себе си* *Възможност за редактиране на вашият избор имате до края на срока за записване* ЗАПИСВАНЕ Записвате се в темата, най-късно до 02.08.2020 - 20:00ч. или докато стигнем 30+ участници. ГЛАСУВАНЕ Гласувате по точкова система, която ще бъдe определена и зависи от бройката участващи! Не участващите потребители и отпадналите участници също могат да гласуват на финал. Те имат общо 15т. за даване, тъй като си изберат топ 3 или топ 5. Време за гласуване на полуфинал: 2-3 дни (с възможност за удължение на срока) Време за гласуване на финал: 3-4 дни (с възможност за удължение на срока) Директно на финал са: @DevilWish и @Гальо и имат право да гласуват в двата полуфинали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 1 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 29 Author Report Share Публикувано Юли 29 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Запис с този филм на ужасите 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 ДАЙ МИ , да дишам, Дай ми! Отиваме на финал! И отново да благодарим за първото място! 5 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Achito Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Запис 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 6 минути, Blueberry каза: Много подмолна игра! Ненаяде са. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Яжте ми гъзо! 1 5 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 1 минута, asylum каза: Яжте ми гъзо! За asylum ще гласувам да стане президент! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Жалко че ми откраднахте всички места за Галена и никой не се записа с Урагана. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Току що, Willy каза: Жалко че ми откраднахте всички места за Галена и никой не се записа с Урагана. Е само две са песните на Галена - Една жена и Дай ми? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 преди 6 минути, Willy каза: Жалко че ми откраднахте всички места за Галена и никой не се записа с Урагана. СПРИ МЕ или ХАВАНАТА нека взимат! Други: МАРАКЕШ, НЕ ГО ПРАВИ, ДВОИНИЦИ или други клипове на Малина, клипа на 2006-та на Светла Иванова , Вероника, клиповете на Императрицата, ЗАБРАВИ - Гергана и Жоро Рапа, Мара - Изпепелена, Магда - Пусни ме, Сончето Немско и средата... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Запис! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Втори опит с Андреа, целя се в първото място вече 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.