FikLena Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 17 часа , pechenko каза: Скандалното Яница също се класира! @Krislena Благодаря Ви за високата оценка 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 38 минути, DevilWish каза: Много яки клипове! Избрах си 10-те любими, но няма да крия - 12 от мен за любимия ми Сериен лъжец, пък към "Най-добрата" съм пристрастен заради самата песен, но и видеото..... Успех на всички, така или иначе тия които са на финал, повечето са посочени и от мен. гласуваме за ВИДЕОКЛИП,а не за песен................ ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Една жена, #МамаУраган и другите. Така бих ги подредил. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 1 час , Krislena каза: гласуваме за ВИДЕОКЛИП,а не за песен................ ! Ами аз съм гласувал за ВИДЕОКЛИП!!! Не случайно съм посочил Сериен лъжец, иначе трябваше да избирам между Най-добрата или И на всички като тебе! Така, че, споко - наясно съм!!! Нищо, че и техните клипове са едни от най-добрите за мен, все пак Сериен лъжец винаги ми е бил любим клип на мен, както и "Дай ми", който си носи своето послание например. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Срамота ще е Фалшива кожа да не е в топ 3. Иначе кралиците на клиповете с по 3 клипа - Галена, Камелия и Андреа. Само Цура ми се губи... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Жадувам и до днес е летва, която малко клипове в жанра могат да стигнат. Изумява ме липсата на вкус😱 Все пак подкрепих 3 клипа. Дано някой от тях спечели. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 Мен между другото ме изненада, че никой не се сети да участва с "Достатъчно" на Елена например или пък на Малина и Азис - "Най-красивата". Да и за мен Галена, Камелия и Андреа са с едни от най-силните клипове в жанра. И Янева например ми се губи и се чудя как не се сети някой и за "Давай, разплачи ме". Очаквах някой да я посочи. Вероника освен Сериен лъжец имаше също "Слушай ме, любов". За доста клипове сега се сещам които ми се губят, но няма как всичко да посочим. "Не виждам" на Емилия също беше доста силен за онова време. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 9 Author Report Share Публикувано Август 9 Гласували: 14/16 @gabbati, @Гальо 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 Резултати довечера към 22:00 часа! 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 5 часа , pechenko каза: Резултати довечера към 22:00 часа! 23:00 !! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 Започваме след броени минути! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 преди 20 минути, Krislena каза: 23:00 !! Ти ще си един от първите научили резултата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 Последното място е за "Сериен лъжец". @dan!el 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 Яница не успя да търка лампата на всички и се класира на 15-то място. @Krislena 2 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 Президента се класира на 14-то място. @asylum 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 "Най-добрата" не се оказа най-добрата и се класира на 13-то място. @Гальо 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 Десислава удари една "майна" на всички и за отмъщение се класира на 12-то място. @Willy 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 1 минута, pechenko каза: Десислава удари една "майна" на всички и за отмъщение се класира на 12-то място. @Willy Аз, очаквайки топ 3 защото този клип е супер прехвален: 🤡 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 "Някой ден" може би 'Някой ден' ще се оцени подобаващо! @Alter Ego 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 Не можахме да дадем повече вот на "Дай ми". @DevilWish 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 @gabbati направи правилната смяна 😃 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Напускам форума ако спечели Лоша хахахха 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 5 минути, pechenko каза: "Някой ден" може би 'Някой ден' ще се оцени подобаващо! @Alter Ego Доказахте че не смейте да писнете на Бойко!!!!11111111111 Ами заслужавате си го!!!!!!!!!!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 9-то място е за "Фалшива кожа". @Сашо 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 Класирахте "В друг живот" на 8-мо място. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.