pechenko Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 7-мото място е за "Ти си виновен". @THE IIconic 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 6-то място е за "Лоша" на Андреа. @Gadinata 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 топ 5: Емилия - Без въпроси Галена - Една жена АНдреа и Борис Солтарийски - Предай се Галена - #МамаУраган Цветелина Янева - Счупени неща 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 5-то място е за "Счупени неща". @Achito 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 4-то място е за "Без въпроси" на Емилия. @pechenko Благодаря за високата оценка! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 преди 7 минути, pechenko каза: топ 3: Галена - Една жена АНдреа и Борис Солтарийски - Предай се Галена - #МамаУраган 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 3 минути, pechenko каза: Една жена Предай се Ураган 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 42 минути, pechenko каза: Яница не успя да търка лампата на всички и се класира на 15-то място. @Krislena 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 На крачка от второто място се класира #МамаУраган. @BobiTo 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 Второто място е за Андреа и Борис Солтарийски! @Beat. 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 ПОБЕДИТЕЛ НА ЧАЛГАВИЗИЯ 23 - ОЦЕНЯВАНЕ НА ВИДЕОКЛИПОВЕ Е " ЕДНА ЖЕНА " НА ГАЛЕНА, С КОЯТО УЧАСТВА @Blueberry Ч Е С Т И Т О ! ! ! 1 6 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 От 7.08.2020 г. от 22:25, pechenko каза: 1. 93т. 2. 80т. 3. 79т. 4. 70т. 5. 54т. 6. 49т. 7. 46т. 8.Рени - Горчиво и сладко - @Runevski - 37 9.Цветелина Янева - Болка моя - @bleron - 33 10.Азис и Десислава - Жадувам - @Slavi - 32 11.Алисия - Ще се возим ли ? - @.close to me. - 20 12.Райна - Една на милион - @GSA - 9 1.Камелия - Някой ден - @Alter Ego - 93т. 2.Андреа и Борис Солтарийски - Предай се - @Beat. - 80т. 3.Галена - Една жена - @Blueberry - 79т. 4.Камелия - Ти си виновен - @THE IIconic - 70т. 5.Емилия - Без въпроси - @pechenko - 54т. 6.Вероника - Сериен лъжец - @dan!el - 49т. 7.Луна - Президент - @asylum - 46т. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 От 7.08.2020 г. от 22:54, pechenko каза: 1. 98т. 2. 87т. 3. 77т. 4. 73т. 5. 58т. 6. 57т. 7. 48т. 8.Малина - При теб ми е сърцето - @-A. - 37т. 9.Гергана - Върви си - @M.Power- 27т. 10.Луна - Леко, леко - @Lelqtian - 16т. 11.Азис и Малина - Не знаеш - @payner_tv - 14т. 12.Алисия и Борис Солтарийски - Няма упойка - @devotioner - 10т. 1.Галена - Мама Урган - @BobiTo - 98т. 2.Цветелина Янева - Счупени неща - @Achito - 87т. 3.Десислава - И на всички като тебе - @Willy - 77т. 4.Десислава - В друг живот - @gabbati - 73т. 5.Андреа - Лоша - @Gadinata - 58т, 6.Яница - Върнах ти го - @Krislena - 57т. 7.Камелия - Фалшива кожа - @Сашо - 48т. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 1 минута, pechenko каза: ПОБЕДИТЕЛ НА ЧАЛГАВИЗИЯ 23 - ОЦЕНЯВАНЕ НА ВИДЕОКЛИПОВЕ Е " ЕДНА ЖЕНА " НА ГЛОРИЯ, С КОЯТО УЧАСТВА @Blueberry Ч Е С Т И Т О ! ! ! Честито на Блу! Най-якият клип на Глория и чалгата като цяло!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 Кой колко точки е получил и от кого, може да видите тук: https://scorewiz.eu/scoreboard/view/341813/23---videoklipove Тук може да видите таблицата и допълнителните точки: https://scorewiz.eu/scoreboard/sheet/341813/23---videoklipove/qJx8UH2M 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 5 минути, pechenko каза: ПОБЕДИТЕЛ НА ЧАЛГАВИЗИЯ 23 - ОЦЕНЯВАНЕ НА ВИДЕОКЛИПОВЕ Е " ЕДНА ЖЕНА " НА ГЛОРИЯ, С КОЯТО УЧАСТВА @Blueberry Ч Е С Т И Т О ! ! ! От тук насетне дано финал да не видиш! Все дъното да копаеш! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 Утре вечер точно в 22:00 часа се пренасяме на морето! Новата тема е "Песни, които са снимани на морето". 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 6 минути, THE IIconic каза: От тук насетне дано финал да не видиш! Все дъното да копаеш! Спирам да участвам - като ми върви в Чалгавизия, не ми върви в живота! Четири победи стигат! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Мисля, че е време Боровинката да бъде пенсионирана от Чалгавизия! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 1 минута, THE IIconic каза: Мисля, че е време Боровинката да бъде пенсионирана от Чалгавизия! Нюхът ми е непобедим - първи избор ми беше Една жена, резерва - Предай се. Виждаме резултатите и не е за първи път! оттук нататък, ако участвам, ще е само с песни на Теофиков, така че няма да печеля скоро, не бой сА 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 3 минути, Blueberry каза: Нюхът ми е непобедим - първи избор ми беше Една жена, резерва - Предай се. Виждаме резултатите и не е за първи път! оттук нататък, ако участвам, ще е само с песни на Теофиков, така че няма да печеля скоро, не бой сА Затова на лично ще ми казваш твоите предложения за да печеля аз. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 12 минути, Blueberry каза: Нюхът ми е непобедим - първи избор ми беше Една жена, резерва - Предай се. Виждаме резултатите и не е за първи път! оттук нататък, ако участвам, ще е само с песни на Теофиков, така че няма да печеля скоро, не бой сА Демек другия едишън ще пропуснеш. Манго Джери няма клип на морето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 54 минути, pechenko каза: Утре вечер точно в 22:00 часа се пренасяме на морето! Новата тема е "Песни, които са снимани на морето". може ли да участвам със Стара каравана ? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 2 часа , pechenko каза: 1.Камелия - Някой ден - @Alter Ego - 93т. 2.Андреа и Борис Солтарийски - Предай се - @Beat. - 80т. 3.Галена - Една жена - @Blueberry - 79т. 4.Камелия - Ти си виновен - @THE IIconic - 70т. 5.Емилия - Без въпроси - @pechenko - 54т. 6.Вероника - Сериен лъжец - @dan!el - 49т. 7.Луна - Президент - @asylum - 46т. Поне тук сте оценили Камчиту. Това беше според мен единствения едишън с правилните финалисти, победителят е ясен и заслужен, другите би ги разместил малко. но добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Обаче ми прави впечатление, че тенденциозно се гласува не за песни, а за потребители. Е от тук нататък мисля точно на тея схемаджия давам от 0 до 2 точки. Повече не. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.