Dominatora Публикувано на Август 3 Report Share Публикувано на Август 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Диона, ако можеше да изкара някой верен тон, щеше да е най-хубавото нещо излизало в поп-фолка последните години. Буквално АРТИСТ. Ариа прави трета версия на "Ламборгини", като втората отново е нейна. Явно е фенка на песента. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 “Излъжи ме 2”, обаче зарибява 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Първата песен на Ариа която не ми харесва. Какво е това бе, смесица от 20 песни - Ламбо, Къде си, Феноменален, Излъжи ме, Просто секс... Диона пък от друга страна е толкова смешна и жалка в опита да е яка. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Аз на тия Алфа откакто се пръкнаха една песен не мога да им различа. Всичко е като по калъп правено. 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 За кофата. 7 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Пошла помия, която не мога да гледам повече от 30 сек, отвратително. Ако тва ше са новите диктаторки в чалгата... по-добре Добрич и Смядово никога да не залязват, че... 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Харесвам Ария, но какво е това? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 На мен пък ми допадна. Наистина са си паднали като енергия, малко е досадно, че мелодията напомня на "Излъжи ме", "Просто секс" и доста други песни, но пък зарибява определено. Рап частта на Диона е черешката на тортата в песента, брутално се е получило. Алфа трябва да спрат да работят само с Асенов, защото се е изчерпал определено. Не мога да го разбера това с работата с определени композитори, трябва да се експериментира. Всеки си има определен стил, който писва в даден момент. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Доста неща в този проект са тотално сбъркани. С по-добра концепция от това е можело да излезе нещо много сполучливо, но уви. Когато екипа, с който работиш е съвпукност от N на брой пошли гейки, ей това е крайния продукт - ДЪНО! Ария да се стяга, спокойно можеше да си остане само с "Живее ми се" за лятото. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Гадно, както почти всичко на Дилдона всъщност. Ариа не трябваше да затапва "Живее ми се" с това. Иначе супер много прилича на Магда в клипа - няма индивидуалност в нея, единствено гримът тип "котешки поглед" я отличава донякъде. От последната серия летни парчета на Алфа най-силното си остава "Поредната цигара". 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mira21 Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Трагедия! Кой изобщо ги пише тези "песни"? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 3 Author Report Share Публикувано Август 3 преди 3 минути, Mira21 каза: Трагедия! Кой изобщо ги пише тези "песни"? текст : Диона 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 😕😕😕 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mira21 Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 преди 1 минута, Dominatora каза: текст : Диона Да спира моментално! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Това си е хит. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 3 Author Report Share Публикувано Август 3 Ох... горкия на всичко се радва😐 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Харесвам Ариа, но за тази песен ще си затворя очите. 'Живее ми се' е недооценен хит. 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Ариаааааа, най–яката тупалка, която съм чувал през живота ми! Т О П 1 1 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Не е запеваемо, не е музикално. Струва ми се опит да се повтори не Ламбо, а GPS-a като успех, ама... ще видим. Ще повърна от това размазване на клиповете на клиповете на Алфа, супер евтинджоско... Важното е, че Ариа пак е на земята 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Диона е страшен оцет, Ариа за пръв път има шанс да види хит и нейната част ме кефи, не дразни, но не, няма да го бъде. Диона видя, че стана с 2 кючека и сега само това ще се "пее", смешни са, Галин се опитва да ги прави големи имена, но с този интерес трябва да ползва момента не за количество, а за качество, да разнообразява, да търси новото. Текстът е добър като за кючек. Просто всичко се повтаря и бълването е прекалено.Да беше това дуета с Емануела и щеше да е супер. Много е жалко, че големите имена напускат, за да дадат мястото си на такива като тези. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Яка е. Но е ясно, че ще мине и замине за месец. Ариа е топ както винаги и на Диона много й отива да е руса. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Защо точно с Диона? И защо мяза на "Излъжи ме" ? Нищо, и така музиката е готина, Ариа е топ, Диона обаче е кръгла нула като певица. Рапърка е определено, но не и певица. То и обработките не и помагат. Тая на живо ще е баси магарето. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Това някакъв микс между "Бензин" на Емануела и Ариа и "Излъжи ме", но с този текст..... видео, лигавене и гнусно пускане на езици.... много пошло, наистина. И на мен не ми хареса. Двете имат по-хубави песни. И "Живее ми се" и дуета с Алисия на Ариа, другата "Къде си" и дуета с Галин също, тук хич ги няма. Жалко. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Жалко за Ариа! Ще се направя, че не съм чул и видял това, макар че му отделих 20 секунди! Съжалявам за което! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.