Fast Публикувано на Август 6 Report Share Публикувано на Август 6 2 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 След толкова голяма пауза очаквай нещо далеч по-избухващо. При Яница я има тази практика след хит да пуска нещо слабо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Това е не просто слабо, а много слабо! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Болка моя 2.0 с по-скандален и провокативен текст, много ме кефи. Малко по-избухващ припев можеше да има, но зарибява много. Дано стане хит, Яни го заслужава! 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Смесица между ''Въртележката'' и ''Болка моя''. Според мен в началото няма да избухне, но ще се задържи в дългосрочен план. Припева веднага се набива в глава, особено това ''отвънка си скъп като Париж, но отвътре пич - сърцето ти китайско''. В клипа изглежда супер. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Класна мазнотия! Мнго ми хареса. 😁 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Доста посредствено! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Янка отново раздава класа! Брутален текст, клип и песента е мазнотийка, която определено ще гърми! Текстът е леснозапеваем и се набива бързо в главата. Оправда очакванията ми! 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Откакто започна да работи с Ганев, провокацията при нея остана само в клиповето, дори и там намаля в сравнение с периода 2014-2017. Видеото е стилно и красиво, с топ визии, но ми е смесица между Грешната и Изкушение. С песента Ганев се е опитал да направи Въртележката 2, само че по-бавна и нещо не ми хареса кой знае колко много. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 1 минута, Willy каза: Откакто започна да работи с Ганев, провокацията при нея остана само в клиповето, дори и там намаля в сравнение с периода 2014-2017. Видеото е стилно и красиво, с топ визии, но ми е смесица между Грешната и Изкушение. С песента Ганев се е опитал да направи Въртележката 2, само че по-бавна и нещо не ми хареса кой знае колко много. Яни много пъти е повтаряла, че не е само певица а ''артист-изпълнител''. В ''Отмъстителката'' беше доста провокативна, но народа реши, че е вулгарна. След това не заложи на провокация. Явно вече гони друг имидж. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Все повече ме зарибява с всяко слушане, ей това е хит вече, Яни Императрицата тропна с жезела и показа коя е! Т О П 2 3 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Толкoва е cкучна и заcпала, убивa цялото настрoение :Х.Много cъм разочарована🥺 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 И аз очаквах по-бърза и избухваща песен... Много е яка Яница в клипа и песента предполагам, ще се наложи... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Началните акорди толкова ми напомнят на Бяла роза... 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 СТРАХОТНА !! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 А преди беше интересна. Голяма скука. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Кралицата си знае работата, перфектна е, сигурно единствената й слаба песен от години е онзи дует с Арти. Куплетите и текстът там са многоооо яки и със супер фрази и рима, мелодията е интересна, чак на народна песен напомня, припевът са могли малко да го пипнат още, малко е бавен, но и така е добре. Видеото очаквах да е по-скандално, но е яко, много е красива и секси. 1 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Ама какво е това нещо? В Ганев ли е причината или изпълнителите са виновни? За кой път слушаме забавена или забързана версия поне на 10 песни на Ганев миксирани в една, та дори и нейната "Няма как" + Болка моя, 100 живота, Беден в сърцето, Шот за болката, новата на Илиян и още няколко Ганеви песни..... А, не! Това започва да става прекалено..... Какво й става и на нея, това е много под "Ферари"-то. В текста много ми хареса това за "сърцето ти китайско", като замисъл се е получило чудесно, обаче повечето от текста с тази реплика "пич", "дупе, хавайско" е пято, пято... Претоплено. Клипът е типичен за нея, няма какво да му коментирам на него. По-скоро вече се чудя как се допускат тия повторения. Едва ли и на хората вече им се слушат еднотипни неща. Стига! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Поредния Ганевски боклук. Тая жена колко пъти ще пее тоя текст. Смешна е. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Пълна тъпотия и евтинджос. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Яница се е чудила "Изкушение" или "Въртележката" да повтори, но са решили да смесят и двете и това е резултатът. Не ме кефи, "Ферари"-то е в пъти по-силно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Току що, Blueberry каза: Яница се е чудила "Изкушение" или "Въртележката" да повтори, но са решили да повторят и двете и това е резултатът. Не ме кефи, "Ферари"-то е в пъти по-силно. Императрицата на тежки мъки била. Разочароваш Яни, това не е твоето ниво. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Много яка песен с хубав клип. К'ви ги въртите тука? Болка моя си е чист ремикс на Въртележката (както и всяка друга песен от 2018-та нататък). 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Много тъпо, а и прекалено мазно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Много яка, но можеше отсвирите да са по-интересни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.