DarkChild Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Не е лоша музиката, но текстът е дебилски, точно като за нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 На мен пък ми прилича на Чужда на Джулия. Тоя Ганев и тотлано изчерпан. Няма нито едно нормално парче от Болка моя, насам. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Хареса ми как започна, мелодичен и запеваем припев, но текстът разваля всичко. Насечено звучи. ЗорлЯн, насила. И после мазното е досадно и банално. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Ганев: Успехът на "Въртележката" или "Мома Яница" искаш да повториш? Яни: Да. Резултатът: фолклорно-чалга хибрид, модерен римейк на "Бяла роза". Новаторка! Истински творец! Някой да й даде статуетка за Приемственост между автентичен и модерен фолк! 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Супер хитачка. Без претенции за новаторство, но с претенции за още от хубавото, старо познато. Искаме Ари и Яница в дует! 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 4 часа , -A. каза: Яни много пъти е повтаряла, че не е само певица а ''артист-изпълнител''. В ''Отмъстителката'' беше доста провокативна, но народа реши, че е вулгарна. След това не заложи на провокация. Явно вече гони друг имидж. Тя може да повтаря много неща. В действителност не е нито едното, нито другото. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Яница не знам как работи, подбира си песните сама ли, участва в писането им ли, но вече има почерк и си личи. Почти няма песен от последните 4 години, която да не ми е харесала, дори и не на 100% да е било. Залага на куплетите, залага на мелодии и инструменти. И тази е със супер куплети и припеви. Текстът е кифленски, но песните й са лежерни, за дискотеките, така че ще си намерят таргета. До втория куплет видеото върви много добре, после е слабо. Време е тия фолкаджийки да разберат, че е супер грозно да имат в клиповете си замазани кадри. Защо изобщо ги обличат тези дрехи и тези лога, след като ще се скрият в последствие? Кой ги съветва, кой ги облича......Грозно е така, 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 В началото изобщо не ми хареса, но после осъзнах, че си пея припева без да се напрягам да го помня. Може пък и да стане хит... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Зариби ме. Много яко го пее това "Ти луд ли си..." Според мен ще стане хит като песните на Джордан, които не гръмват от ден първи, но после държат дълго. 1 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 2 часа , pacho каза: Време е тия фолкаджийки да разберат, че е супер грозно да имат в клиповете си замазани кадри. Защо изобщо ги обличат тези дрехи и тези лога, след като ще се скрият в последствие? Кой ги съветва, кой ги облича......Грозно е така, Аз изобщо не разбирам Пайнер на основа на какво са решили да замажат логотата на Шанел в клипа на Янка. Цвета Янева в Болка моя беше ходещо лого на Шанел, а е замазана само по телевизията. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 4 минути, penakavalli каза: Аз изобщо не разбирам Пайнер на основа на какво са решили да замажат логотата на Шанел в клипа на Янка. Цвета Янева в Болка моя беше ходещо лого на Шанел, а е замазана само по телевизията. Представи си да трябваше да замажат и ушите ѝ... 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Жестока песен, не очаквах да ми хареса като цяло. Точно това ми се слушаше сега 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 21 часа , penakavalli каза: Аз изобщо не разбирам Пайнер на основа на какво са решили да замажат логотата на Шанел в клипа на Янка. Цвета Янева в Болка моя беше ходещо лого на Шанел, а е замазана само по телевизията. Защото Коко Шанел си е платила за реклама при Цура, а сега гледа да мине тънко и да спести на гърба на тази модна икона! Но няма да стане нейната. 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 От Живее ми се на Ариа не бях слушал чалга понече от половин път. Днес три пъти един след друг, супер яко го пее това Ти луд ли си... Компенсира баналитета/банализма 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Но по-скоро нейния задник е китайски, отколкото хавайски. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Значи, като почнете с това, че Ганев се е изчерпал и такива подобни направо ми се повръща. Цялата работа е в това, че се мъчи да прави стратегията на Кости - да си продава старите неща на няколко и реално да си избива кинти от права. От друга страна същите неща ги говерехте и по "Оцково" време където реално и при него беше същата история - един и същи ритъм на бешнайсет хиляди песни. Песничата иначе е яка, става за слушане, типичен дискотечен хит, който би гърмял бясно. По отношение на текста - дупета бразилски, хавайски, китайски и прочие, са до болка познати на всички. Клипчето си е чисто бюджетно, с което показва, че не е нужно да направиш супер клип, за да стане една песен хит. Определено не е направила грешка за разлика от колежката й Андреа с Егоист - аранжимент на ниво, музика на ниво, текста - г/д и супер ефектен клип, но в крайна сметка не стана кой знае какъв хит. Надявам се това ревю да бъде полезно за всички, постарах се да бъда максимално критичен. Искрено ваш @ceco 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 преди 4 часа , ceco каза: Определено не е направила грешка за разлика от колежката й Андреа с Егоист - аранжимент на ниво, музика на ниво, текста - г/д и супер ефектен клип, но в крайна сметка не стана кой знае какъв хит. На Яница пък да не би да стана хит? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 преди 3 часа , Danger. каза: На Яница пък да не би да стана хит? Честно казано ако трябва да избирам между двете песни, бих избрал тази на Яница. Може и да не е станала голям хит, но пък има потенциал. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Toва "Добър ден, добър ден" ми напомня на това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.