borisslav1 Публикувано на Август 7 Report Share Публикувано на Август 7 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 3 ... 2 ... 1 ... Нека хейта как не е нищо ново, а римейк на евъргрийна на Сашо Роман. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Много добро попъдение... Включването на Сашо Роман е много добро... Успех на песента! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Приятна песничка, ритмично и лятно. Ваня изглежда много добре, успех. Можеше да пропусне като цяло Роман, идва ми някак вповече. Както и двете кочки обезобразени от козметички с филтри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Много яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Доста приятна песен, браво на Ванчето. Единствената ми критика е, че можеше Сашо да пее само 1-2 пъти, а не след всеки припев. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 18 минути, penakavalli каза: Доста приятна песен, браво на Ванчето. Единствената ми критика е, че можеше Сашо да пее само 1-2 пъти, а не след всеки припев. То е можело и Ванчето да остави само Сашо Роман да си пее песента, а тя да остане като статиска към клипа ма и така си бива крайния резултат 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Нещо много по-слушаемо от онзи другия бълвоч, излязъл днес, готина песен. Ще си я пускам с кеф. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 3/10. А тоя не мога да го понасям. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Оф, откакто се помня, вкъщи много се е харесвала тая песен на Романа и какъв хит е, а аз не мога да я понасям! Това сигурно ми е един от най-неприятните ретро хитове, да не кажа най! Пасва на самата песен, която обаче и не учудващо за мен, ми хареса, защото харесвам страшно много Ваня. Да, хареса ми самата музика и текст, виждам, че са нейни.... Прекрасно, но ако я нямаше въпросната хитова част на Романа, би ми допаднало още повече и на мен, макар, че точно се връзва и навярно и това ще донесе повече успех на песента, за което разбирам защо го е включила. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Това не е ли инструментала на Параноя? 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 9 минути, Danger. каза: Това не е ли инструментала на Параноя? Ганев е рециклирал, естествено, въпреки че се води, че музиката е на Ванчето. Loop-овете от частите на Сашо в самите начало и край на песента са от куплетите на Чужда на Джулия... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Не ми харесва исках нещо такова Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Абсолютна боза. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Звучи като Параноя, само дето е заменила готиния Меди с противния Роман. Поне е красива. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Има хитов заряд, припевът зарибява, римата с "апокалипсис" също, но трябваше да вкарат "В петък вода няма". Клипът е абсурден - гледаш, глешаш мацките са супер отгоре до долу, но изведнъж включват тоя.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 3 часа , DarkChild каза: 3/10. А тоя не мога да го понасям. Той не е човек! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 26 минути, asylum каза: Звучи като Параноя, само дето е заменила готиния Меди с противния Роман. Машина на времето. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Зарибява от раз, макар че е притоплена манджа. Ванчето много ме кефи напоследък, но нека е по-продуктивна 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 7 минути, Blueberry каза: Зарибява от раз, макар че е притоплена манджа. Ванчето много ме кефи напоследък, но нека е по-продуктивна Тя беше продуктивна до миналото лято, когато се нахендри с Живот мой и Дубай, хахаха 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Супер е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Много яка, браво на Ваня. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Цитат Най-доброто излизало напоследък! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 12 минути, ANGEL каза: Най-доброто излизало напоследък! Определено. Жестока е. Ваня нацели хит отново 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Много любимо парче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.