Stela Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 На Глория канала има 71 хиляди абонати, ама като изкарва флопове и бози каква полза? Видя се че ако изкараш хит, можеш да правиш големи гледания и в малък канал. Факт е че след "Името ти", Камелия прави опити да повтори успеха. Защо иначе ползва Роман втори път? След това изпя ретро фолк песен, но пак не се получи. Явно не иска да рискува да има трети флоп. Никой не спори, че Кама е бетон на участията си. Просто има харизма, енергия и се раздава на сцената. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 От екипа на Емилия се свързаха с мен и ми казаха, че ще си вземат айфона, ако отклонявам вниманието от нея. Мислех, че блъфират, но час след поста ми тук, слушалките ми почнаха да пращят, а тъчскрийна почна да забива. Затова - стриймвайте, напред към 10 милиона! За Джия време нямаме! 6 2 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 1 час, Willy каза: Помним ли когато и Райна скандализира с 2-3М купени гледания?! Иначе не мога да повярвам че още се обсъжда дали Кама има купени или не. Снощи за 5ч. скочи с +200к и 300 лайка. Това че лайква коментари за качването на гледанията ме кара да си мисля че наистина някой й е направил мръсно и тя като SG наивно вярва че е разбила ютуб. SG в нищо не вярва. Първото денонощие гледанията си се натрупаха постепенно и това си беше своеобразен рекорд за име от 90-те. После започнаха големите скокове. Каква е истината не знам дали ще разберем, но още не мога да повярвам, че някой би обвинил самата Камелия в купуване. Все едно не се е видяло вече, че тя и след 10 поредни флопа може да направи песен, която да се задържи повече от 99% от продукцията в същата година. На нея въобще не й дреме за гледания, защото знае, че си е отгледала кариерата правилно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 1 час, Willy каза: Помним ли когато и Райна скандализира с 2-3М купени гледания?! Иначе не мога да повярвам че още се обсъжда дали Кама има купени или не. Снощи за 5ч. скочи с +200к и 300 лайка. Това че лайква коментари за качването на гледанията ме кара да си мисля че наистина някой й е направил мръсно и тя като SG наивно вярва че е разбила ютуб. Може да влезнеш в попнейбъл и да видиш седмичните гледания на песента. Няма никакви аномалии. Тогава имаше няколко песни - тази, ''Почти перфектен'' и още някоя, които се показваха много и трупаха гледания. Е, трака на Райна е тъп и не успя да натрупа много за разлика от на Емануела, но тук купени гледания няма. При ''И дори да боли'' - да. Там фенове купиха 150 хиляди. И аз не знам защо. Да бяха събрали тези пари във фонд за трак от Ники Пашев. 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 По въпроса с Камелия - мисля, че е нормално при два проекта пуснати за кратко време, да има голям интерес към втория. Купуването много ще прецака алгоритмите на канала, според мен просто не се отчисляват навреме гледанията и затова изглежда да има резки скокове. Тук и Меди беше обвиняван в купуване, пък е стигнал 4 милиона. Всичко ли си е напазарувал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Защо никой не коментира флопа на Данна? Нали беше новата лидерка. Паднала е под ''Щрак'', ''Поредната цигара'' и ''Тарикат''. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 От утре започва почивката ни от 2 дена. От тая вечер съм в Приморско след работа, а утре Коце е в Китен на плаж Атлиман. Не знам как да мрънкам на Ники да ме заведе при него 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 7 минути, Blueberry каза: По въпроса с Камелия - мисля, че е нормално при два проекта пуснати за кратко време, да има голям интерес към втория. Купуването много ще прецака алгоритмите на канала, според мен просто не се отчисляват навреме гледанията и затова изглежда да има резки скокове. Тук и Меди беше обвиняван в купуване, пък е стигнал 4 милиона. Всичко ли си е напазарувал? Все пак не е пуснала Тръгвай си след Акула, ако ме разбираш.🙃 1 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 1 минута, Willy каза: Все пак не е пуснала Тръгвай си след Акула, ако ме разбираш.🙃 Е да, "Иди си" не гръмна кой знае колко. Не знам в какво да вярвам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 А, измислих го. Тъй като с Ники на 21 август направихме 15 години, ще му мрънкам да ме заведе на Коце в Китен утре. Трябва да стане моето. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 1 минута, Blueberry каза: Е да, "Иди си" не гръмна кой знае колко. Не знам в какво да вярвам. Вярвай само и единствено в себе си! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Сетили се да качват клипчета от клуба. И на фотографа му казах да снима и певицата отблизо, да брандира и тогава да качва. Аз мен съм си се видял. Нема смисъл да ме зяпат специално нафиркан хората. И без това приличам на нищо подобно на градус. Ама изпълнителите обичат да качват от участията си в клубове. И като нема какво все едно не са били там. Когато идва Камелия снимал фотаджията 3 пъти нея отдалече и 10 пъти сина ми и компанията му отблизо... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 9 минути, Blueberry каза: По въпроса с Камелия - мисля, че е нормално при два проекта пуснати за кратко време, да има голям интерес към втория. Купуването много ще прецака алгоритмите на канала, според мен просто не се отчисляват навреме гледанията и затова изглежда да има резки скокове. Тук и Меди беше обвиняван в купуване, пък е стигнал 4 милиона. Всичко ли си е напазарувал? Ако беше Галена да го мислим по този начин, ама... и както каза Уили... Даже тия от малцинствата повече лайкват... Ние за какво говорим, а Фокса къде е зациклил... 2 години назад във времето, когато се обсъждаше "Името ти". Поне коментарите са й наред. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 1 минута, meleto каза: Цецо Андреев с по-голям хит от Джена и Десислава 2020. Рева! 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 2 минути, Willy каза: Цецо Андреев с по-голям хит от Джена и Десислава 2020. Рева! И от Емануела след като се скараха, тя почна рязко да флопва, а той е 4-ти в трендинг 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Преди 2-3 в инстаграм Галин каза, че е изкарал вируса. Симптомите му са били загуба на вкус и обоняние главно. Правил си е тест и е бил положителен. Изолирал се е и е решил да не го обявява, защото не искал да е част от статистиката. Каза, че в Испания било много зле, защото има строги мерки и хората трабвало да носят маски навсякъде. Каза, че в България сме си добре и официално се извинявал на нашето правителство. Относно музикалните си проекти каза, че можело и да има дует с Фики и че ще действат по въпроса за дует между Лидия и Преслава. Питаха го за дует с Галена и той каза, че е имал желание, но доколкото знаел, тя не искала. Прочете коментар в който му казаха, че Галена и Криско са го разбили ... 😂 7 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 20 минути, Stela каза: Правил си е тест и е бил положителен. Изолирал се е и е решил да не го обявява, защото не искал да е част от статистиката. Да, позитивният тест никой не го отчита към статистиката, само като обяви Срам го е било, защото лаеше за дискотеките и как нямало вирус, а сега го изкара. Лайв ли е правил, изглежда съм пропуснала? 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 1 час, Blueberry каза: От екипа на Емилия се свързаха с мен и ми казаха, че ще си вземат айфона, ако отклонявам вниманието от нея. Мислех, че блъфират, но час след поста ми тук, слушалките ми почнаха да пращят, а тъчскрийна почна да забива. Затова - стриймвайте, напред към 10 милиона! За Джия време нямаме! Ако не ми кажеш поне на лично аз ще ти го счупя в стената. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 15 минути, Blueberry каза: Да, позитивният тест никой не го отчита към статистиката, само като обяви Срам го е било, защото лаеше за дискотеките и как нямало вирус, а сега го изкара. Лайв ли е правил, изглежда съм пропуснала? Да, беше пуснал лайв от Испания. Той продължава да си лае. Виж му последните сторита. Обяснява как световната банка давала пари ако затваряш държавата и има карантина. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Галена и Криско за 4-ти път номер 1 в Сигнал.бг: https://signal.bg/криско-и-галена-месец-на-върха-с-краси/ И номер 1 и във Веселина Топ 10: https://www.radioveselina.bg/charts Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Да, тук си признавам, че събирах доларче по доларче от закуски и успях да и купя едни 200к, за които ме направихте на една стотинка тук през 2016 година. Просто аз съм лирическата героиня в песента, от която Райна се инспирира за текста и се чувствах длъжен. Сега с @-A. събираме за песен от Пашев и Ганев, иначе Райнуш ще кара на Биолчев до пенсия. Шегата настрана: обожавам тази балада и клип. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 1 час, Willy каза: Цецо Андреев с по-голям хит от Джена и Десислава 2020. Рева! ДесиСлава все пак не е пускала проект през 2020. Имаш ме не го броя. Все пак дори клип нямаше. Излезе точно преди карантината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 😜 2 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Към списъка от участие, Коце прибавя още едно ново на 26.08 в Афтъроргазъм, Приморско. Обиколи цялото Черноморие с тези участия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 преди 33 минути, GSA каза: Да, тук си признавам, че събирах доларче по доларче от закуски и успях да и купя едни 200к, за които ме направихте на една стотинка тук през 2016 година. Просто аз съм лирическата героиня в песента, от която Райна се инспирира за текста и се чувствах длъжен. Сега с @-A. събираме за песен от Пашев и Ганев, иначе Райнуш ще кара на Биолчев до пенсия. Шегата настрана: обожавам тази балада и клип. Категорично не. Ужасно изпълнение и калпава музика. Иначе текста наистина е много хубав. Райна скандализира тогава в одежди на Мегз. Вместо Гучи и Прада залага на българското - евала! Любим проект! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари