Slavi Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Емилия трябваше да пусне албума покрай еуфорията на хитовете и от миналата година. Сега положението не е цветно и при нея. Нито римейка с Тони, нито дуета с Фики и донесоха очакваните успехи. И пак лека по лека пътува към Б групата на попфолка. Джале се радва на някакви успехи и то не малки, но не ги отчитам за фолк кариерата и. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 5 минути, SG каза: На Десислава и първата песен след предното напускане не беше удивителен шедьовър. Комерс с текст за мъжът (a.k.a екс-шефа, когато още бяхме нахакани спрямо него) да забрави за нея. Придружен от евтин клип. Само с Не го прави не заложи на сигурното, може би защото очакваше гърба на Пайнер да й възроди кариерата от раз. Толкова мислеща за своя си стил надали ще я видим вече. А като се сетиш, че се раздели със Зарко заради напъните да се връща в Пайнер... каква ирония само... Живот... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 13 минути, adorable каза: Пайнер имат доста реваншистки и отмъстителни методи на работа, като напусне някой - или им бъркат в монополните сметки - как така не са видели сметката на Сашка? То вярно стана по-модерно и разумно да се напуска и всеки да се оправя сам, те най-малкото вече имат супер много контакти и лично на тях може да си им звънят хората да ги канят... А реално да отчитат процент ан Пайнер за едното нищо, са си на загуба... затова си е по-рентабилно да се напуска, не знам. Вече и ротацията по тв не е от значение, мероприятия не организират, така че... Пайнер имат монопол над 10на кръчмотеки към днешна дата, и тоя монопол го видяхме в действие миналия месец - от толкова монопол целия им курник се изсипа пред парламента да се жалват как искали да работят. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 10 минути, adorable каза: А като се сетиш, че се раздели със Зарко заради напъните да се връща в Пайнер... каква ирония само... Живот... На нея Пайнер все пак й помогна, имаше смисъл от връщането. Даже си мисля, че може от самото начало е планувала да клекне за няколко години и после да се възползва от новия тласък. А със Зарко се разделиха, защото той не искаше да приеме решенията за живота и кариерата й. Ако толкова е искал семейство можеше да е търпелив и да почака, видяхме че след раздялата им Деси си намери дори още по-младо лъвче и се получи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 23 минути, SG каза: На нея Пайнер все пак й помогна, имаше смисъл от връщането. Даже си мисля, че може от самото начало е планувала да клекне за няколко години и после да се възползва от новия тласък. А със Зарко се разделиха, защото той не искаше да приеме решенията за живота и кариерата й. Ако толкова е искал семейство можеше да е търпелив и да почака, видяхме че след раздялата им Деси си намери дори още по-младо лъвче и се получи. Ммм... не знам, аз съм за Зарко - много по-улегнал беше, макар и по-малък от нея. Тя в тоя период не знаеше какво иска, беше като луда-полудяла да се връща в курника. Поне от цялата драма със Зарко излезе нещо красиво накрая: 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Кама беше спряла да говори за Пайнер, сега като минаха 10 години от Проект 13, май има нови пречки да си вземе продукцията щото в лайфа каза че всичко свързано с нея и Пайнера е много сложно. И когато я питаха за дует с Галена (или Анелия ако не се лъжа) каза че е сложно заради фирмата, а за дует с Емилия че само като идея си говорили, значи все пак Емата е на по-свободни условия с Пайнер. В канала на Планета не са изтрили само микса на Камс от турнето 2009. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 1 час, meleto каза: САшка Ангелчето на щат ли е при Камелия? Сега ще кажеш, че благодарение на Камелия тя успява да договаря участия. Явно има талант Ангелчето... и пак не е заслуга на КАмелия. Освен, че се е съгласила да работи с нея, но дали й е фактически първи клиент? Това ако е косвено... ако беше така още през 2015 щеше да е тази вълна напускаши. Меле, Сашка е от Монтана и е покрай Камелия от поне 20 години. Кама даже я нарича "малката сестра". Сашка е част от томазлъка на Кама в този бизнес заедно с "Виво" - Монтана. Това са успешни проекти. Работят и се реализират. За мен е удоволствие, че ги познавам всичките когато бяха никой и нищо. Радвам се, че покрай Камелия едни млади хора намериха реализация. Нали знаеш, че без Кама да звънне в Белград, Сашка няма как да акостира при Весна Змиянац и цените на изпълнителите от бивша Югославия да паднат с 200% та да са поносими тук и да се прави бизнес? Нали сам виждаш, че Кама не се надува с факта, че тя подготви тези младежи, захрани им системата когато бе нужно, даде им път в кариерата и сега само им се радва. Меле, миналата събота Сашка дойде във Видин с Галена. Хонорарът на Галена бе даден лично на Сашка от собственика на клуба и това стана пред мен. Имах възможност преди участието отново благодарение на Сашка, да ида в офиса на втория етаж в клуба и да си поговоря с Галена и екипа за около 30-40 минути. Знаеш ли Меле какво ме пита Галена? - Всичко ми е ясно, само не разбирам откъде имаш толкова много информация без да си вътре? И аз обясних Меле, че всичко се придобива тук, в Рамания. Винаги е било тук. Ако се придобива на друго място, аз щях да съм там, а не нук. Обясних и на Галена как точно става. Как само трябва да чутеш какво пишат 5-те фена на всяка певица и как си казват всичко. И да Меле, разясних и как тази информация става теза, а оттук през едни медии се превръща в статии. Не се надувам Меле, но аз съм този, който събира, обобщава, анализира и подрежда връзките, които превръщат клюките в тези и стратегии. И още нещо Меле. Галена води Сашка със себе си навсякъде през август 2020. Очевидно има защо. Ти досещаш ли се защо? Ще ти помогна в отговорите. Камелия отдавна няма нужда от Сашка, но Галена има. Имат и много други в Пайнер, защото дъртия го боли фара за тях и ги е оставил на самотек. п.п. Снимка искаш ли за доказателство? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Оффф, Камелия, та Камелия - то голям успех на 60 да пееш пред пияндета у кръчмите. Айде Таня, готови ли сме: 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 32 минути, adorable каза: Ммм... не знам, аз съм за Зарко - много по-улегнал беше, макар и по-малък от нея. Тя в тоя период не знаеше какво иска, беше като луда-полудяла да се връща в курника. Поне от цялата драма със Зарко излезе нещо красиво накрая: Мамка му, липсва ми тази Деси Слава с проекти като "В друг живот", "И това ще преживея", "Не го прави", "Майната ти", "Започваме на чисто" (не ме убивайте, мен ме кефи песничката и баткото в клипа), "Ангелите плачат". Тогава само ме издразни с "Отново се родих" и после ужасните кючеци, но и през втория си период в Пайнер, Деси направи проекти, които ще останат. Дано изненада приятно и от тук нататък, след като ще има пълната свобода да твори отново. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 23 минути, foxy_vd каза: Меле, Сашка е от Монтана и е покрай Камелия от поне 20 години. Кама даже я нарича "малката сестра". Сашка е част от томазлъка на Кама в този бизнес заедно с "Виво" - Монтана. Това са успешни проекти. Работят и се реализират. За мен е удоволствие, че ги познавам всичките когато бяха никой и нищо. Радвам се, че покрай Камелия едни млади хора намериха реализация. Нали знаеш, че без Кама да звънне в Белград, Сашка няма как да акостира при Весна Змиянац и цените на изпълнителите от бивша Югославия да паднат с 200% та да са поносими тук и да се прави бизнес? Нали сам виждаш, че Кама не се надува с факта, че тя подготви тези младежи, захрани им системата когато бе нужно, даде им път в кариерата и сега само им се радва. Меле, миналата събота Сашка дойде във Видин с Галена. Хонорарът на Галена бе даден лично на Сашка от собственика на клуба и това стана пред мен. Имах възможност преди участието отново благодарение на Сашка, да ида в офиса на втория етаж в клуба и да си поговоря с Галена и екипа за около 30-40 минути. Знаеш ли Меле какво ме пита Галена? - Всичко ми е ясно, само не разбирам откъде имаш толкова много информация без да си вътре? И аз обясних Меле, че всичко се придобива тук, в Рамания. Винаги е било тук. Ако се придобива на друго място, аз щях да съм там, а не нук. Обясних и на Галена как точно става. Как само трябва да чутеш какво пишат 5-те фена на всяка певица и как си казват всичко. И да Меле, разясних и как тази информация става теза, а оттук през едни медии се превръща в статии. Не се надувам Меле, но аз съм този, който събира, обобщава, анализира и подрежда връзките, които превръщат клюките в тези и стратегии. И още нещо Меле. Галена води Сашка със себе си навсякъде през август 2020. Очевидно има защо. Ти досещаш ли се защо? Ще ти помогна в отговорите. Камелия отдавна няма нужда от Сашка, но Галена има. Имат и много други в Пайнер, защото дъртия го боли фара за тях и ги е оставил на самотек. п.п. Снимка искаш ли за доказателство? Само не разбрах Сашка на щат ли е при Камелия? Също така, Сашка ли е единственият човек в тази държава, който да умее да урежда участия? Ясно е, че има талант в това, но толкова ли няма друг, че всички да са на опашка? Щом и връзките ги има заради Камелия... излиза като един сътрудник, по твоите думи. Мисля, че се преувеличава... Галена не помни ли Рамания от времето на турнетата? Щото Янева помни със сигурност 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 26 минути, foxy_vd каза: Меле, Сашка е от Монтана и е покрай Камелия от поне 20 години. Кама даже я нарича "малката сестра". Сашка е част от томазлъка на Кама в този бизнес заедно с "Виво" - Монтана. Това са успешни проекти. Работят и се реализират. За мен е удоволствие, че ги познавам всичките когато бяха никой и нищо. Радвам се, че покрай Камелия едни млади хора намериха реализация. Нали знаеш, че без Кама да звънне в Белград, Сашка няма как да акостира при Весна Змиянац и цените на изпълнителите от бивша Югославия да паднат с 200% та да са поносими тук и да се прави бизнес? Нали сам виждаш, че Кама не се надува с факта, че тя подготви тези младежи, захрани им системата когато бе нужно, даде им път в кариерата и сега само им се радва. Меле, миналата събота Сашка дойде във Видин с Галена. Хонорарът на Галена бе даден лично на Сашка от собственика на клуба и това стана пред мен. Имах възможност преди участието отново благодарение на Сашка, да ида в офиса на втория етаж в клуба и да си поговоря с Галена и екипа за около 30-40 минути. Знаеш ли Меле какво ме пита Галена? - Всичко ми е ясно, само не разбирам откъде имаш толкова много информация без да си вътре? И аз обясних Меле, че всичко се придобива тук, в Рамания. Винаги е било тук. Ако се придобива на друго място, аз щях да съм там, а не нук. Обясних и на Галена как точно става. Как само трябва да чутеш какво пишат 5-те фена на всяка певица и как си казват всичко. И да Меле, разясних и как тази информация става теза, а оттук през едни медии се превръща в статии. Не се надувам Меле, но аз съм този, който събира, обобщава, анализира и подрежда връзките, които превръщат клюките в тези и стратегии. И още нещо Меле. Галена води Сашка със себе си навсякъде през август 2020. Очевидно има защо. Ти досещаш ли се защо? Ще ти помогна в отговорите. Камелия отдавна няма нужда от Сашка, но Галена има. Имат и много други в Пайнер, защото дъртия го боли фара за тях и ги е оставил на самотек. п.п. Снимка искаш ли за доказателство? Фокс, кажи на Сашка да се свърже и с Райна, за да и уреди повече участия, че тия от Пайнер се гаврят и с нея от години. Въпреки че, тя си е виновна за това де. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 22 минути, meleto каза: Само не разбрах Сашка на щат ли е при Камелия? Също така, Сашка ли е единственият човек в тази държава, който да умее да урежда участия? Ясно е, че има талант в това, но толкова ли няма друг, че всички да са на опашка? Щом и връзките ги има заради Камелия... излиза като един сътрудник, по твоите думи. Мисля, че се преувеличава... Галена не помни ли Рамания от времето на турнетата? Щото Янева помни със сигурност Не, не е на щат при Кама. Никога не е била. Има мерак момичето, Кама и помогна в началото и вече се оправя сама. Със сърбите до коронавируса си изкарваше достатъчно. 5 концерта само на Цеца направи тук. На нашият панаир тя прави програмата от 2014 насам. И не само сърбите води, а и българите. Прави програмата на над 30 клуба из цялата страна. Приоритетно работи с "оцковите" Лорена и Меди, за тях лично отговаря. Но от години реди и "пайнерските" чада в тези 30 клуба. Ето при нас примерно това лято бяха Джулия, Фики, Галена, довечера е Десита, а утре Теофиков. Пайнера вече и дава процент, щото до короната "пайнерските" изпълнители и даваха от техния. Галена помни и чете доста. Или поне си има хора, които да я информират. Айде, нема да се надувам, че рече: - Има г-н Фокс, има Рамания.... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Този фокси как изкача само с интересни нещица. Та какъве бил хонорарът на Гале 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 58 минути, foxy_vd каза: И още нещо Меле. Галена води Сашка със себе си навсякъде през август 2020. Очевидно има защо. Ти досещаш ли се защо? Ще ти помогна в отговорите. Камелия отдавна няма нужда от Сашка, но Галена има. Имат и много други в Пайнер, защото дъртия го боли фара за тях и ги е оставил на самотек. п.п. Снимка искаш ли за доказателство? Сашка през август беше на участията на Галена на които презентираше Доника преди да излезе дебютното й парче. Мисля че ще продуцира т.е. организира и нейните участия в бъдеще. Иначе не знам откога работи с Галена, но забелязбам, че от Добре ли си насам са доста близки като приятелски и професионални отношения. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 14 минути, foxy_vd каза: Не, не е на щат при Кама. Никога не е била. Има мерак момичето, Кама и помогна в началото и вече се оправя сама. Със сърбите до коронавируса си изкарваше достатъчно. 5 концерта само на Цеца направи тук. На нашият панаир тя прави програмата от 2014 насам. И не само сърбите води, а и българите. Прави програмата на над 30 клуба из цялата страна. Приоритетно работи с "оцковите" Лорена и Меди, за тях лично отговаря. Но от години реди и "пайнерските" чада в тези 30 клуба. Ето при нас примерно това лято бяха Джулия, Фики, Галена, довечера е Десита, а утре Теофиков. Пайнера вече и дава процент, щото до короната "пайнерските" изпълнители и даваха от техния. Галена помни и чете доста. Или поне си има хора, които да я информират. Айде, нема да се надувам, че рече: - Има г-н Фокс, има Рамания.... Тоест, при нея е малко като в Пайнер. И тя има лимит от заведения, които върти. Който не е добре при Митака, отива при Ангелчето. Ако приемем 30 клуба по оптимално 10-15 участия във всеки месечно... лимитът на Сашка е 350-400. Както ги реди по 20 на изпълнител... Следователно, ще бъде от полза за около 20-25 изпълнители. Същото нещо става и в Пайнер с уговорката, че те прибират по-голям процент. Щом Пайнера й дава процент, защо напускат? Реално, оставащите ще получават участия хем от Сашка, хем от Пайнер. Особено ако имат изгодни договори като Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 7 минути, NazzkO каза: Този фокси как изкача само с интересни нещица. Та какъве бил хонорарът на Гале Преди или след удръжките на Митака? Преди или след комисионната на Ангелчето? Преди или след като милицията (Фокси) е напуснала терена? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. FikLena Публикувано Август 28 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Август 28 Галена 2020: -100 живота -Красиви лъжи -Ламборгини -Куршум -Жена од Султана -Меди Дивана - единствената чалгарка 1 място в Спотифай ––––––––––– Преслава 2020: -Беден в сърцето *Октомври/Ноември пуска нова песен Преси фенс: Песен на годината ! Хит на Годината ! Певица и Идол ! Богиня,Кралица, 1 11 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 25 минути, Krislena каза: Галена 2020: -100 живота -Красиви лъжи -Ламборгини -Куршум -Жена од Султана -Меди Дивана - единствената чалгарка 1 място в Спотифай ––––––––––– Преслава 2020: -Беден в сърцето *Октомври/Ноември пуска нова песен Преси фенс: Песен на годината ! Хит на Годината ! Певица и Идол ! Богиня,Кралица, Пропусна и колаборацията с Матео #СамоИстинскиХитове Евала на Преслава. Една от малкото, които могат да си позволят да пускат по 2 песни в годината. 6 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Върнали са някои.. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 22 минути, Hurricane каза: Пропусна и колаборацията с Матео #СамоИстинскиХитове Много ти е любима тази песен май, че я споменаваш във всеки пост. Не се ядосвай, че Преслава си проспа годината и дори да пусне хит есента, пак няма да е в топ 3. Това обаче зарибява.. (заради вокалите) 4 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 2 часа , Alter Ego каза: В канала на Планета не са изтрили само микса на Камс от турнето 2009. Божее все едно беше вчера.Толкова бях в екстаз,че ще я видя,че си излех кафето на един полицай в краката! 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 15 минути, Danger. каза: Много ти е любима тази песен май, че я споменаваш във всеки пост. Не се ядосвай, че Преслава си проспа годината и дори да пусне хит есента, пак няма да е в топ 3. Това обаче зарибява.. (заради вокалите) Недей се напъва. Тя и Цеца няма нова песен от 3 години, ама е номер 1... Не слагайте количеството пред качеството. Заради такива като теб (постоянно искащи нови песни) жанрът е на това дередже и всичко звучи толкова еднакво. Мислете малко с тези глави! 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 5 минути, Hurricane каза: Недей се напъва. Тя и Цеца няма нова песен от 3 години, ама е номер 1... Не слагайте количеството пред качеството. Заради такива като теб (постоянно искащи нови песни) жанрът е на това дередже и всичко звучи толкова еднакво. Мислете малко с тези глави! Цеца като цяло е над всички изпълнители мачкали през последните 3 години, но за тези 3 години определено не е най-силната. Така и Преслава. Знаем че е по-добра и от алфите и от 💎, но гледано само за 2020, те са над нея и с повече хитове.💁♂️🤷♂️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 7 минути, Hurricane каза: Недей се напъва. Тя и Цеца няма нова песен от 3 години, ама е номер 1... Не слагайте количеството пред качеството. Заради такива като теб (постоянно искащи нови песни) жанрът е на това дередже и всичко звучи толкова еднакво. Мислете малко с тези глави! Минала е Преслава покрай Цеца. Ти поне като искаш да пуска по 2 песни на година, нека са мегахитове поне. А не едномесечни хитчета. 7 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 3 часа , meleto каза: Камелия се опитва да вземе кредитите за напускащата вълна. Тя била казала преди 6 години.. да, но никой не я последва тогава. Дори не беше първата напуснала фирмата. Нито го направи в най-силните си години, когато направи най-добрия си албум - 2002. Друг го направи първи. Сега лисицата е чула клюката, че много си тръгват и да позлобее и междувременно да обяви "аз ви казах". Опитва се да яхне вълната, да е ментор на жанра, да й тежи думата. Защо си плати за трафик на новата песен, това да отговори . И стана ли хит? Като не излзиаш по дискотеки няма как да знаеш кое е хит и кое не! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари