-A. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Това защо не е в трендинг ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Люси да не е спрял финансирането на Хоанг? https://www.vbox7.com/play:284ec56363 - Ух, ух, отдолу има нещо... Ох, нещо ми се наби... - Емии, трай се и се радвай, ся... - Абе, кърфица ми влезе в гъза бе... - Престани бе, Кичке... - Ууууухх.. - Добре, дайте да се успокоим... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 9 минути, -A. каза: Това защо не е в трендинг ? Фамилия Стораро ще си качват песните в един канал ли? Емрах да не е напуснал Пайнера? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 10 часа , Stela каза: "Феноменален" си имаше гледанията и лайковете доста преди кавъра. Дори не знам защо трябва да бъде намесен, но.... С колко са се качили гледанията, като тя си ги правеше и преди това? Смешно е да се споменава дори. Тук не се вижда фрапираща промяна в интереса и гледанията, както стана при Камелия примерно. Феноменален беше изхвърчала от дневния попнейбъл, а 2 седмици след като излезе кавъра се завърна и то на доста високи позиции. Въпроса е друг. Защо Галена, която е плащала за дуети с кои ли не балкански имена не пожъна успеха със същата песен, с която никому неизвестната Тиана разби Балканите. Нали Галена е голямата звезда уж? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 При положение, че Феноменален се разви и гърмеше през цялата 2019, отделно пусна още 4 хита (Сърце, Добре ли си, Паника и Ламборгини), да се изкарва Преслава едноличен лидер за 2019 е смешно, защото годините им са равни. Просто Преслава отдавна нямаше толкова силна година и затова казвате, че е по-силна. Едноличен лидер е примерно Галена 2013/2015. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 10 часа , Stela каза: "Пиян" беше хит на лятото, "Добре ли си" е на годината. Пак си помисли коя е по-голям хит и отиди преброй гледанията на едната и другата. Само да не ти стане тъжно, не е това целта. Че то и Изтрезняваш ли има доста повече гледания от Паника, но лично ти водиш първата неуспешна, а втората някакъв тотален хит, какъвто реално не е. Беден в сърцето също е в топ 5 на най гледаните и стриймваните песни за 2020,но и там 3ма галенови се опитвате да изопачите ситуацията и да го изкарате като супер неуспешен проект. За човек, който се влияе уж от гледанията, доста лицемерничиш и ги имш впредвид, когато са в плюс на Галена. Иначе ако гледанията са единствения фактор, то хита на годината е Джале, а не Проблем или 100 живота. На всички е ясно, че 1/3 от трафика на Добре ли си идват заради Миле от балканите. Както и на Джале не са предимно от България. Дъвкано е стотици пъти. А Добре ли си издиша яко пред Акула/Тръгвай си и песните на Ема и Тео все повече стопяват разликата с Добре ли си. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 28 минути, meleto каза: Люси да не е спрял финансирането на Хоанг? Изръсиха се да правят ресторант, който трябваше да затворят на първия ден заради карантината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 10 минути, Danger. каза: При положение, че Феноменален се разви и гърмеше през цялата 2019, отделно пусна още 4 хита (Сърце, Добре ли си, Паника и Ламборгини), да се изкарва Преслава едноличен лидер за 2019 е смешно, защото годините им са равни. Просто Преслава отдавна нямаше толкова силна година и затова казвате, че е по-силна. Едноличен лидер е примерно Галена 2013/2015. При условие че Пепа Прилепа има една единствена сравнително успешна песен за 2019, при това крадена, и някъф албум, който не е известно да е продал и една бройка за да играят малки деца на фризби, да и се приписват каквито и да било сериозно успехи е плод единствено на груповата шизофрения, демонстрирана от феновете и наоколо. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Това коментирахме ли го? https://vm.tiktok.com/ZSf3GEqe/ #GalenaTeam 😎 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 2 минути, PHILIPP PLEIN каза: Това коментирахме ли го? https://vm.tiktok.com/ZSf3GEqe/ #GalenaTeam 😎 Не сме, твърде сме заети да чоплим за пореден път коя е попонай по избирателен списък и е ръкопляскал повече в пенсионерския клуб на Горно Уйно. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 ''Пиян'' ще е първата самостоятелна Пайнерска песен с 1 милион в спотифай. ''Джале'' ще е най-бързия направен милион от чалга изпълнител. Ако броим двете песни всъщност отдавна ги е минала. ''Добре ли си'' е първата песен на Пайнер с 1 милион. Само да вметка, че ''Въртележката'' е стопила доста разликата която имаше с ''Феноменален''. Ще е скандално Яничка да направи скоро 1 милионче. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 9 часа , Willy каза: Всичко хубаво, но предния ти пост е "преди, преди, преди...". Аз с теб не съм се заварил много в форума за да знам на коя си фен, на коя симпатизираш итн. Поста ми беше закачка към Слави, щом искаш имена. На базик разбира се и няма обидени. Правиш спор от нищото вече втори път. Нещо много тънкообидни станахме. Какво значи да си със силните на деня. Когато Галена е смачкала Преса както през 2020, да твърдя обратното, само защото симпатизирам повече на Преса ли? Освен това аз любимки нямам. Дори Деса ми е безразлична станала, а какво остава за Преса или Галя. Но тази година едва 5 поофолк песни слушам и 2 от тях са на Галена, а нито една на Преса. Иначе за 2019 е ясно, че Преса и Ема са с по големи хитове от Галена. Да и Галена е била силна и цялостно годината и е топ, но няма хит от ранга на Пиян, Акула и Тръгвай си. Както Преса няма тази година хит от ранга на 100 живота и Проблем. Но все пак не е и с флоп, както се опитват някои да го доизкусурят. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 YouTube Charts - Топ 20 най-гледани музикални видеа в България към 27.08.2020 1. Галена - 100 живота 11487847 2. Емилия x Dodo x Jay Maly x Costi - Djeale 10797068 3. Денис Теофиков и Малката - И това ще отмине 10549980 4. Константин и Софи Маринова - Проблем 9621931 5. Тони и Петър Рангелов - G-Class 9414648 6. Billy Hlapeto x D3MO - Бели нощи 9235106 7. Константин и Меди - Майната ти Св. Валентин 8451645 8. Andreana Čekić & Emir Đulović - Cipele 8342610 9. Теди Александрова и Емрах - Сърце мое 7924573 10. Десита и Лидия ft. Теди Александрова - GPS-а 6943804 11. Babi Minune & Susanu - Ia sistem turbat Chak Thak 6785370 12. Боро Първи и Тита / Криско - Вивалди (комб.) 6710028 13. Billy Hlapeto x D3MO - Наливай ми 6523542 14. Ваня и Меди - Параноя 6289665 15. Яница - Твоето Ферари 6078056 16. Преслава - Беден в сърцето 5966577 17. Галена и Фики - Ламборгини 5957677 18. Денис Теофиков, Малката, Цветелина Грахич и Александър Робов - Не се отказват 5821609 19. Галин и Диона - Просто секс 5779381 20. Лидия x Десита x Диона - Излъжи ме 5549379 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 53 минути, meleto каза: Фамилия Стораро ще си качват песните в един канал ли? Емрах да не е напуснал Пайнера? Той преди 2 години подписа. Ще е вързан поне засега там. За Фики също не е ясно напуснал ли е със сигурност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Смях в залата с тоя топ 20. Някой май ще е извън борда до часове. Да се намери някоя мандра и за нея. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Една лъжа повторена 100 пъти, че Галена 2019 няма хит пт ранга на Акула, Тръгвай си или Пиян и че 1/3 от гледанията на Добре ли си не идваѕ от Бг - не става истина! Дори и вече забравената Няма да ми мине беше хит почти на същото високо ниво. 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 27 минути, Slavi каза: Да и Галена е била силна и цялостно годината и е топ, но няма хит от ранга на Пиян, Акула и Тръгвай си. Толкова ли не понасяш “Добре ли си”, че принизяваш успеха й до минимум? Тая песен общо със всички клипчета има близо 24/25 милиона, не ги броя и не знам точно колко са. Това какво е? Сезонно хитче ли? Нима няма силни приеми? Нима не гърмя цяла година? Какъв ранг са изброените 3 песни от теб? Някакъв ранг “Хабиби” ли? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 5 минути, Danger. каза: Толкова ли не понасяш “Добре ли си”, че принизяваш успеха й до минимум? Тая песен общо със всички клипчета има близо 24/25 милиона, не ги броя и не знам точно колко са. Това какво е? Сезонно хитче ли? Какъв ранг са изброените 3 песни от теб? Някакъв ранг “Хабиби” ли? Еми не е от ранга на Пиян. Щото не е толкова крадена - като вземем гледанията на всички версии на оригинала, колко гледания има рекламата на немска кабелна телевизия само в ютубето, бая се събират Иначе нека си вярват, но ме съмнява дори себе да могат да излъжат. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 29 Author Report Share Публикувано Август 29 преди 56 минути, Fast каза: YouTube Charts - Топ 20 най-гледани музикални видеа в България към 27.08.2020 1. Галена - 100 живота 11487847 2. Емилия x Dodo x Jay Maly x Costi - Djeale 10797068 3. Денис Теофиков и Малката - И това ще отмине 10549980 4. Константин и Софи Маринова - Проблем 9621931 5. Тони и Петър Рангелов - G-Class 9414648 6. Billy Hlapeto x D3MO - Бели нощи 9235106 7. Константин и Меди - Майната ти Св. Валентин 8451645 8. Andreana Čekić & Emir Đulović - Cipele 8342610 9. Теди Александрова и Емрах - Сърце мое 7924573 10. Десита и Лидия ft. Теди Александрова - GPS-а 6943804 11. Babi Minune & Susanu - Ia sistem turbat Chak Thak 6785370 12. Боро Първи и Тита / Криско - Вивалди (комб.) 6710028 13. Billy Hlapeto x D3MO - Наливай ми 6523542 14. Ваня и Меди - Параноя 6289665 15. Яница - Твоето Ферари 6078056 16. Преслава - Беден в сърцето 5966577 17. Галена и Фики - Ламборгини 5957677 18. Денис Теофиков, Малката, Цветелина Грахич и Александър Робов - Не се отказват 5821609 19. Галин и Диона - Просто секс 5779381 20. Лидия x Десита x Диона - Излъжи ме 5549379 Някой: Беден в сърцето също е в топ 5 на най гледаните и стриймваните песни за 2020,но и там 3ма галенови се опитвате да изопачите ситуацията и да го изкарате като супер неуспешен проект. Манипулация, манипулация.. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Не е толкова масов хит, но не е и флоп. Нещо по средата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Вярно ли е, че Галена ще пуска албум до края на годината? Ще си затвърди лидерството напълно. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 "Феноменален" не беше в нейбъла вече, но това е песен от 2018 година и се задържа достатъчно дълго време в топ 100. Държеше си едни стабилни гледания през цялото време, за разлика от други песни, които гръмват за 1-2 месеца и после потъват. Само това говори достатъчно. За една година направи 17 милиона, а в момента има 21. Тези 4 ги е направила от ноември 2019-та. Не е трудно да се прецени каква част от тях са "благодарение" на кавъра. И това е само от официалния клип. Изобщо не смятам фенските. Почти 2 години след излизането си е забелязана и с кавър, който е доста добър и е нормално да гърми. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 21 минути, devotioner каза: Вярно ли е, че Галена ще пуска албум до края на годината? Ще си затвърди лидерството напълно. Може. Аз искам на касетка, но ще се навия и на Самсунг Галакси Флип 2 при липса на други опции. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 2 часа , Slavi каза: Че то и Изтрезняваш ли има доста повече гледания от Паника, но лично ти водиш първата неуспешна, а втората някакъв тотален хит, какъвто реално не е. Беден в сърцето също е в топ 5 на най гледаните и стриймваните песни за 2020,но и там 3ма галенови се опитвате да изопачите ситуацията и да го изкарате като супер неуспешен проект. За човек, който се влияе уж от гледанията, доста лицемерничиш и ги имш впредвид, когато са в плюс на Галена. Иначе ако гледанията са единствения фактор, то хита на годината е Джале, а не Проблем или 100 живота. На всички е ясно, че 1/3 от трафика на Добре ли си идват заради Миле от балканите. Както и на Джале не са предимно от България. Дъвкано е стотици пъти. А Добре ли си издиша яко пред Акула/Тръгвай си и песните на Ема и Тео все повече стопяват разликата с Добре ли си. Изобщо не водя "Паника" тотален, мега, гига хит, нито някой друг тук го е правил. Среден хит си е, на прилично ниво е и се нареди миналото лято сред хитовете. Има си добри приеми по участията и гледанията и не са зле на фона на цялостния спад, който имаха клиповете миналата година. Това са обективните факти, а не опитите тук да бъде изкарана флоп. Не намесвай "Изтрезняваш ли", с фен клиповете е почти равна с "Паника". На мен не ми е проблем да призная, че "Пиян" е по-голям хит, такива неща винаги съм ги отчитала. Това обаче не ми дреме, защото обожавам "Паника" и все още ми е доста любима без значение колко гледания има. Същото е и с "Дай ми любов". 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 8 минути, Stela каза: Изобщо не водя "Паника" тотален, мега, гига хит, нито някой друг тук го е правил. Среден хит си е, на прилично ниво е и се нареди миналото лято сред хитовете. Има си добри приеми по участията и гледанията и не са зле на фона на цялостния спад, който имаха клиповете миналата година. Това са обективните факти, а не опитите тук да бъде изкарана флоп. Не намесвай "Изтрезняваш ли", с фен клиповете е почти равна с "Паника". На мен не ми е проблем да призная, че "Пиян" е по-голям хит, такива неща винаги съм ги отчитала. Това обаче не ми дреме, защото обожавам "Паника" и все още ми е доста любима без значение колко гледания има. Същото е и с "Дай ми любов". Към Истерясват ли броим ли гледанията на Зоопарк, Феноменален, Жена од Мало Бучино и останалите кавъри и фен клиповете на сичките? За един преател питам 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари