asylum Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Току що, Stela каза: Тя ли си пише описанията под снимките? "Женственно" е положението тогава ... 🤣 По неадекватните запетаи ще я познаеш. Есил е същата! 1 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Ако преди тази песен някой ми беше казал, че това ще е една от най-любимите ми песни за 2020 и точно на Ариа, нямаше да повярвам..... ГРЪМНАХМЕ! ❤️ 2 5 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 7 минути, asylum каза: Луна Президент следва: Галена Андреа Илиян Константин Галин Анелия Камелия Яница Софи Маринова Емилия А Преслава - йок. 😲 Why? 😲 Хаха 😀 @meleto, беше обещал в началото, че ще има бутон за връщане горе, в началото на страницата, с което ще бъде много по-удобно. Предвиждащ ли да го добавиш? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 2 минути, asylum каза: По неадекватните запетаи ще я познаеш. Есил е същата! Тя има претенциите, че е безпогрешна и се смята за нещо повече от другите... Елементарни неща са това. Ако не ги пише тя поне да вземе мерки. А защо Луна не следва Преслава? Нали тя и пее "Крачетата" по участия ... 😁 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 17 минути, asylum каза: Подведе го - има плюсчета, които може да натиска за множествени цитати. Накрая, като натисне отговор, ще му излязат всичките. Има няколко начина. преди 3 минути, ice_hot_sm каза: А Преслава - йок. 😲 Why? 😲 Хаха 😀 @meleto, беше обещал в началото, че ще има бутон за връщане горе, в началото на страницата, с което ще бъде много по-удобно. Предвиждащ ли да го добавиш? Да съм обещавал чак - не помня. Може и да се наема да го направя, но не го виждам в близките дни/седмици. преди 8 минути, Stela каза: Тя ли си пише описанията под снимките? "Женственно" е положението тогава ... 🤣 Eдва ли... тя винаги има по някой кралски придворник за мръсната работа. Глория не я разбирам защо си качва клиповете и в канала на Планета. Не си струва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 10 минути, Stela каза: Тя ли си пише описанията под снимките? "Женственно" е положението тогава ... 🤣 Под тази снимка ѝ бях писал коментара, заради който ме блокира маймуната. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 1 минута, DarkChild каза: Под тази снимка ѝ бях писал коментара, заради който ме блокира маймуната. Какъв беше коментара? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. DarkChild Публикувано Август 30 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Август 30 преди 1 минута, Stela каза: Какъв беше коментара? Че като ходи в Гърция толкова често може да работи с тамошни композитори, които ще ѝ направят по-хубави песни 😎 16 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 34 минути, Stela каза: Глория следва само Преслава, Емилия, Софка и Нелина. Доста е разредила колегите си. Явно не ги смята за достойни ... 😁 Как ще достойни, плс тя се има за бог! Блокира като луда в инста и не дава да се чуе мнение различно от нейното. Ужасно скучно бабче. Райна поне ни забавлява като изтрещява и отговаря на всички коментари с които не е съгласна. 3 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Току що, Willy каза: Как ще достойни, плс тя се има за бог! Блокира като луда в инста и не дава да се чуе мнение различно от нейното. Ужасно скучно бабче. Райна поне ни забавлява като изтрещява и отговаря на всички коментари с които не е съгласна. И Райнуш и Глоринда и Джен са ме блокирали! 1 6 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Ето, на Камелия веднъж казах, че няма никакви музикални познания и не ме е блокирала. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Мен само Андреа ме е блокирала и то от преди 3-4 години. Вече и аз не помня защо! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 33 минути, DarkChild каза: Че като ходи в Гърция толкова често може да работи с тамошни композитори, които ще ѝ направят по-хубави песни 😎 Кралицата пуска песни, които не са за елементарните ни музикални вкусове. Това е друго ниво, ние просто не можем да го усетим. Иначе добре си и го казал, но тя не търпи съвети, нито критика. Пък и като си я знаем, тя и в Гърция от толкова композитори ще си избере най-смотаните. Само ще се изръси с пари излишно. 😂 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 23 минути, Willy каза: Мен само Андреа ме е блокирала и то от преди 3-4 години. Вече и аз не помня защо! Аааа да и Дора,че я нахраних за песента на Паша! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Senhor Публикувано Август 30 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Август 30 преди 30 минути, Willy каза: Мен само Андреа ме е блокирала и то от преди 3-4 години. Вече и аз не помня защо! И мен Андреа ме блокира преди много години, като й казах, че с тия разтеглени снимки прилича на франзела. 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 2 минути, Senhor каза: И мен Андреа ме блокира преди много години, като й казах, че с тия разтеглени снимки прилича на франзела. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 1 час , Stela каза: Тя ли си пише описанията под снимките? "Женственно" е положението тогава ... 🤣 Гло, милата, колкото е надута, толкова е и елементарна. Поправих ѝ един пълен член един път, защото исках да ѝ видя реакцията, и то ѝ го написах на лично, а не като коментар, и тя ме блокира. Малко по малко външността ѝ започва да се доближава до вътрешността ѝ и става суха. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 1 час , DevilWish каза: Ако преди тази песен някой ми беше казал, че това ще е една от най-любимите ми песни за 2020 и точно на Ариа, нямаше да повярвам..... ГРЪМНАХМЕ! ❤️ Жена ти тупалка още от малка! преди 1 час, Stela каза: А защо Луна не следва Преслава? Нали тя и пее "Крачетата" по участия ... 😁 Явно е Смядовска, нали е от Шумен. Майтапът настрана - по-вероятно е да не я знае. То може ли да запомни човек всички инфлуенцърки, рекламиращи Савекс? преди 1 час, DarkChild каза: Ето, на Камелия веднъж казах, че няма никакви музикални познания и не ме е блокирала. Напиши нещо на Мара - нали твърди, че не знае къде са коментарите. преди 1 час, Willy каза: Мен само Андреа ме е блокирала и то от преди 3-4 години. Вече и аз не помня защо! Мен само Райна, а никога нищо не съм й коментирал. Даже не й бях посещавал профила. Някой ми даде линк към някакъв скандал и не можах да го видя. Явно ме е разгледала проактивно и си е казала "Тоя не ме кефи, че може и да ме нахейти някой ден"... 4 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 3 минути, penakavalli каза: Гло, милата, колкото е надута, толкова е и елементарна. Поправих ѝ един пълен член един път, защото исках да ѝ видя реакцията, и то ѝ го написах на лично, а не като коментар, и тя ме блокира. Малко по малко външността ѝ започва да се доближава до вътрешността ѝ и става суха. То с това темпо няма да остане кой да я следва, та ще трябва да си напазарува последователи от Таджикистан. 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 10 минути, penakavalli каза: Гло, милата, колкото е надута, толкова е и елементарна. Поправих ѝ един пълен член един път, защото исках да ѝ видя реакцията, и то ѝ го написах на лично, а не като коментар, и тя ме блокира. Малко по малко външността ѝ започва да се доближава до вътрешността ѝ и става суха. Членовете са ѝ болна тема. Все ѝ убягват. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Обаче тази песен ми е любима това лято. И гласовете на близначките много ми напомнят Деса от периода Завинаги Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Jouey Публикувано Август 30 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Август 30 преди 10 минути, Slavi каза: Обаче тази песен ми е любима това лято. И гласовете на близначките много ми напомнят Деса от периода Завинаги Форума винаги ми размества видеата, които поствате, ама тоя път така да се изгаври, че точно на теб да сложи тая песен с този коментар 😂😂😂😂 11 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 38 минути, asylum каза: То с това темпо няма да остане кой да я следва, та ще трябва да си напазарува последователи от Таджикистан. Те на нея за какво са и? Тя така или иначе с единия крак е в пенсия. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Искам Тишев в чалгата! Единствените слушаеми неща в бг поп/рап тая година са на Весоу, ТРФ и Били Хлапето... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Мома Яница защо не е чукнала милион на последното си парче? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари