Guest Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Борето не изпя "Лошите момчета"- любимата ми ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Planeta HD е преименувана на Planeta 4K в СЕМ, и е добавена в каталога на BIX. Очаквайте скоро по операторите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Някой може ли да ми обясни защо 2-3 клипа със стари песни на Десислава, качени в началото на годината, ми се появяват в YouTube, но в самия ѝ канал не могат да се намерят, а са качени от нейния акаунт? И под самия клип пише "Без класификация". Какво трябва да значи това? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Слушайте по-добрата Паника !🥰 https://youtu.be/g34hrxvhIAM Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 53 минути, Senhor каза: Това да не е някое частно парти на Рени? 8 квартални пияндурника, може пък да са поискали някоя чалгаджийка да им пее и това е най-евтиното, което са открили. Явно понятието частно парти е доста обширно 😆😆 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 8 минути, ice_hot_sm каза: Някой може ли да ми обясни защо 2-3 клипа със стари песни на Десислава, качени в началото на годината, ми се появяват в YouTube, но в самия ѝ канал не могат да се намерят, а са качени от нейния акаунт? И под самия клип пише "Без класификация". Какво трябва да значи това? Това е автоматично качване за Spotify, Apple Music и другите аудио услуги. YouTube си имат тяхна, в която не делят клиповете и аудиотата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 51 минути, THE IIconic каза: Значи и Атанаска има прием? С единствената разлика, че " Мръсно куче " е по- голям хит от последните на тая кървавица Рена 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 1 час, Сашо каза: Какъв прием пред 8 човека 😆😆😆😆 8 - 8. Поискаха ли точно нея - поискаха. Пеят ли я - пеят я. Казвам че дори тя се помни, камоли Влюбих се опасно, при все че има повече гледания от Огън момиче, Залеза и зората и т.н. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Десислава като гледам не мисли да си качва новата продукция в стрийминг платформите. Не знам как може да е толкова неориентирана, а някога беше в крачка с модерното и дори създаваше течения. Към днешна дата нещо трябва да се наложи като ясен лидер в чалгата, за да се сети и тя, че то съществува. И така изпуска възможности и пари. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Току що, SG каза: Десислава като гледам не мисли да си качва новата продукция в стрийминг платформите. Не знам как може да е толкова неориентирана, а някога беше в крачка с модерното и дори създаваше течения. Към днешна дата нещо трябва да се наложи като чака ясен лидер в чалгата, за да се сети и тя, че то съществува. И така изпуска възможности и пари. Явно не е съвсем наясно жената как стават нещата. Трябва някой да я светне и да ѝ движи дигиталните неща. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 20 минути, ice_hot_sm каза: Явно не е съвсем наясно жената как стават нещата. Трябва някой да я светне и да ѝ движи дигиталните неща. Трябва, но тя навярно пести и от това и залага само на YouTube. Междувременно само в Spotify Пайнерските песни вече са й сумарно с милиони, но и това явно не е индикация за нея, че стриймингът е печеливша сила. А навремето тя, Андреа и Азис бяха първите чалгари с милиони в YouTube и подпомогнаха засилката на платформата дотам, че и Пайнер да зарежат онова тяхното си Планета плей и категорично да установят новата ера в жанра. Добре, че с годините поне тази платформа я възприе за печеливша нашата. Там поне върви добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 23 минути, SG каза: Трябва, но тя навярно пести и от това и залага само на YouTube. Междувременно само в Spotify Пайнерските песни вече са й сумарно с милиони, но и това явно не е индикация за нея, че стриймингът е печеливша сила. А навремето тя, Андреа и Азис бяха първите чалгари с милиони в YouTube и подпомогнаха засилката на платформата дотам, че и Пайнер да зарежат онова тяхното си Планета плей и категорично да установят новата ера в жанра. Добре, че с годините поне тази платформа я възприе за печеливша нашата. Там поне върви добре. Някои дистрибутори буквално взимат по 2 долара на качване. Само ако става дума за албум е повечеко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 9 минути, Fast каза: Някои дистрибутори буквално взимат по 2 долара на качване. Само ако става дума за албум е повечеко. Да, и аз ги бях гледал. Няколко долара веднъж и после с времето си печелиш стабилно от стрийминг без да си мърдаш пръста. Мисля си, че Десислава може би чака парчето да се развие в YouTube и чак тогава да го пусне по другите. Лош ход, защото някои като мен предпочитат другите платформи и сега нямат възможност да я подкрепят там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Btw напоследък доста се говори за т.нар. 'бълване' от страна на новите имена и чак ми е странно, че причината да се влага толкова в продукцията им не се забелязва отдалеч. Тези изпълнители вече стигат до 15-20 участия месечно. Дори и с 1000 лева хонорар (а на най-успешните е повече) това е голяма печалба за продуцентите. С други думи- успешен бизнес с потенциал за дори още по-добро бъдеще. Много ясно, че ще правят на момчетата и момичетата възможно най-много клипове, за да поддържат интереса към тях. Алфа както са в отделен канал може и от там да прибират бонус пари от милионите гледания. Познатите стари коври се възползваха от липсата на такива продуценти през предното десетилетие и правиха абсолютно същото. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 5 часа , Born to Die каза: Анелия трябва много да внимава какво ще пусне, "Проблем" едва я върна в играта, ако пусне боклук като по-предните 4-5 направо не знам. Ако това е като "Гъзарка", малко ме е страх с това заглавие... Не могат ли да направят нормална мелодична песен като старите им, с готин текст, все едно и също. Защото като пее колко й се "пие" обхваща таргет от хора 16-24г., каквито са масово по дискотеките. Ако направи песен като предните й, ще обхване по-голям таргет, защото все пак е Анелия, но примерно Лидия пуска песен "Пие ми се" и качествената песен на Анелия, с готин текст, заминава в коша. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 2 часа , xroflx9 каза: Слушайте по-добрата Паника !🥰 https://youtu.be/g34hrxvhIAM Нека не падаме чак толкова ниско, моля те. 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 1 час , Runevski каза: 8 - 8. Поискаха ли точно нея - поискаха. Пеят ли я - пеят я. Казвам че дори тя се помни, камоли Влюбих се опасно, при все че има повече гледания от Огън момиче, Залеза и зората и т.н. Изивнвяй 8 човека не са мерило. Залеза и Зората е с изтрит клип от 3 млн. Още когато напусна Пайнер. Къде ги видя повече? 1 млн. 770 хил. 832 хил. 132 хил. Само от тея има почти 2 млн. Има поне още 10 клипа по 20 и 50 хил. Въобще ако не беше трит клипа на Камелия щеше да е с над 10 млн. бъди сигурен. В смисъл такъв няма таква песен на Рени, която може да сравниш с Залеза и зората. Която е обрала абсолютно всяка награда за песне и клип. Дори прием, като този не може да ми дадеш на Рена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Ти защо не казваш, че тоя чутвоен хит подарен от Есил Дюран на Рени е направил 187 хил. за 2 години??? Топ рекордьорка!!! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 5 минути, Сашо каза: Изивнвяй 8 човека не са мерило. Залеза и Зората е с изтрит клип от 3 млн. Още когато напусна Пайнер. Къде ги видя повече? 1 млн. 770 хил. 832 хил. 132 хил. Само от тея има почти 2 млн. Има поне още 10 клипа по 20 и 50 хил. Въобще ако не беше трит клипа на Камелия щеше да е с над 10 млн. бъди сигурен. В смисъл такъв няма таква песен на Рени, която може да сравниш с Залеза и зората. Която е обрала абсолютно всяка награда за песне и клип. Дори прием, като този не може да ми дадеш на Рена. "Залеза изората" изобщо е песен, която е извън рамките на жанра, Камелия и класации, сравнения, пуснах си лайфа и то просто ти се иска да си там, това са проекти, правени вероятно без голяма надежда да станат големи хитове, просто балади, като "Не виждам" или"Лъжа е", но останали като диаманти в короната, с които тази музика винаги ще се помни и ще се гордее. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 4 минути, Born to Die каза: "Залеза изората" изобщо е песен, която е извън рамките на жанра, Камелия и класации, сравнения, пуснах си лайфа и то просто ти се иска да си там, това са проекти, правени вероятно без голяма надежда да станат големи хитове, просто балади, като "Не виждам" или"Лъжа е", но останали като диаманти в короната, с които тази музика винаги ще се помни и ще се гордее. Уникален е тоя лайв на Камелия. Още на първите акорди, публиката запява припева.. Но както казваш такива песни са 1 на милион. Буквлано. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 24 минути, Сашо каза: 1 млн. + Гранд са погнали и тая песен, има и тя скрити и трити клипове, не е само Камелия. За един с над 150 000 съм сигурен, с едно лого беше. Но намерих един лайф от Стар Акедми. В България търси талант също е звучала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Това е огромен мегахит бтв, като се пусне на ретро цялата дискотека гърми точно колкото на "Не сме безгрешни". Да не кажат пак, че я плюя нон стоп. Глора не е толкова зле като хитове, в смисъл и тя има няколко като Деса и Кама. Просто тя като продукт е много по- зле от тях: нито поведение, нито като представяне, нито като усещане което създава като излезе. Имам чувството, че песента ще се приема винаги по - добре от запис, отколкото когато въпросната я пее. @meleto какво ще кажеш ? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 То песен със заглавие Пие ми се не е задължително да е пошла. Може да е такава, грабваща всички таргети, както бяха например едни Шампанско и сълзи, Водка с утеха, също и Нещо нетипично, позната повече като Кварталната кръчма. Просто в чалгата вече почти не си дават зор да правят подобни песни за душата, а гледат да отбият номера със сезонни комерси. От Анелия не знам дали да имам очаквания, но можем поне да я похвалим, че си разреди песните и тази има шанс да се забележи повече 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Не ви ли е странно, че вече сме към края на Септември и Анелия ще си пусне едва втората песен за годината (през изминалите години, през септември си пускаше вече поне петата) 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 31 минути, Danger. каза: Не ви ли е странно, че вече сме към края на Септември и Анелия ще си пусне едва втората песен за годината (през изминалите години, през септември си пускаше вече поне петата) Не я провокирайте! Дано наблегне малко повече на качеството за сметка на количеството. Аз лично не харесвам песента с Теофиков, още по-малко смятам, че Анелия трябваше да се нарежда на опашката за дует с него, но е прилично добър проект. Преслава и Галена, които са единствените с които може да бъде сравнявана и тази година са много по-напред от нея, хич не й трябва да пуска бози през два месеца, втора Мария ли ще става? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари