Willy Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 2 минути, omline каза: Напълно ли сме изключили възможността песента просто да не става? Не знам, ще видим когато някое топ име като Галена или Теофиков пусне песен. Ако и там е същото, значи канала яко е забил. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 4 минути, Willy каза: Не знам, ще видим когато някое топ име като Галена или Теофиков пусне песен. Ако и там е същото, значи канала яко е забил. Как отдалече подготвяш възможността да се оправдаеш, ако следващата на Галена е флоп 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 25 минути, Willy каза: Верно има някакъв проблем с канала на Планета. Как този брутал ще стартира с 80к бе?! Не сме 2016. След всяка песен на Ваня имам чувството че аз слушам различен трак от вас. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 4 часа , Vancho каза: Глупости! Преди малко даже те поздравих с него. Сори...блубери може да не дава, но Десита продава. Песента е на Меди Все едно да броим "Боже мой" за песен на Емануела. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 4 часа , Blueberry каза: А десита дори с Галин няма хит, а без Лидия има един-единствен - Поредната цигара. че тя Десита няма дует с Галин.. Лидия дуети с Галин и Алисия, и ft. с Десислава, а Десита дует с Данна и трио Галин и Pepe Shits ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 5 минути, El Gato каза: че тя Десита няма дует с Галин.. Лидия дуети с Галин и Алисия, и ft. с Десислава, а Десита дует с Данна и трио Галин и Pepe Shits ... Дует не, но и тя му е ft в песен и той в нейна. Не се впечатлявайте от гледанията - тогава се правеха 3 пъти повече от днес. Флопчета са и двете тотални. И "Половинка" - три опита, три провала. Лидия от раз гръмна, даже не мисля, че Галин има по-голям хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 16 минути, Blueberry каза: Лидия от раз гръмна, даже не мисля, че Галин има по-голям хит. Момче без сърце, С мене да вървиш, Парата и Фараона: 👁💧👄💧👁 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 9 минути, Blueberry каза: Песента е на Меди Все едно да броим "Боже мой" за песен на Емануела. Моля те ... на всички ни е ясно, че злобееш срещу Десита, защото е спала с Теофиков. 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 1 минута, Vancho каза: Моля те ... на всички ни е ясно, че злобееш срещу Десита, защото е спала с Теофиков. Е аз и на Весо съм фенка, пък не злобея срещу Лидка. Просто мразя зодия Овен! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 4 часа , SG каза: Oh my, чак сега се загледах в обложката в Spotify. Кралицата за пореден път с нов псевдоним.❤️ Следваща стъпка: Само Свала 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 1 минута, Blueberry каза: Е аз и на Весо съм фенка, пък не злобея срещу Лидка. Просто мразя зодия Овен! Ко речи? 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 7 минути, Willy каза: Момче без сърце, С мене да вървиш, Парата и Фараона: 👁💧👄💧👁 Толкова ми е опротивял, че забравих за съществуването им. Само за Ме густа се сетих, че беше хит и си викам - "Няма да ми мине" е по-успешна, дай ще напиша направо, че е най-големия хитКоригирам се, топ 5. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Неочаквано ме зариби! 2 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Това можеше Анелия да го направи, ама от къде акъл. Тя е от малкото от златното поколение, което не налага никакви стари хитове, а кара само на комерси. Ама в един момент ще увисне на въжето. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Току що, DrAkO каза: Това можеше Анелия да го направи, ама от къде акъл. Тя е от малкото от златното поколение, което не налага никакви стари хитове, а кара само на комерси. Ама в един момент ще увисне на въжето. Че Аня си наложи нов хит това десетилетие - Дай ми още. Коя друга има такъв? Отпреди се помнят бая песни, които мразя и не числя към днешната Анелия. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 2 минути, DrAkO каза: Това можеше Анелия да го направи, ама от къде акъл. Тя е от малкото от златното поколение, което не налага никакви стари хитове, а кара само на комерси. Ама в един момент ще увисне на въжето. Много е яко това. И оригиналната песен е супер, но така е бруталия. Айде, Пашев, кради идеи за аранжименти! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 ❤️ @WindWalkerMonk Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 2 часа , Willy каза: Верно има някакъв проблем с канала на Планета. Как този брутал ще стартира с 80к бе?! Не сме 2016. Поне се появи в Тренда, а Анелия все още я няма, въпреки че стартира с по-добри показатели. Наистина е много странна работата, още от преди време ми се струва, че нещата с този канал се получават избирателно. Поне Ваня на обложката ми идва като Анелия, та с това компенсира. преди 1 час, asylum каза: Неочаквано ме зариби! Супер силната песен. Изненадан съм ,че Рамания първите дни я оплю докато навън вече се говореше колко радвала задето приличала на стария фолк. Но това все пак е Рамания. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 1 час , Blueberry каза: Е аз и на Весо съм фенка, пък не злобея срещу Лидка. Просто мразя зодия Овен! Знаех си че има причина да си ми форумната любимка! По темата : от Теофиков струи small dick energy така че добре че @Blueberry не му е правила гърленки. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Аз ако съм Десислава няма да проговоря на Азис - ще ми бърка гласа с този на друга певица и после твърди,. че ме познава много добре..... Излага се като кифладжия в "Маската" сега... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Те така или иначе отдавна не си говорят много-много. Аз пък си мисля, че след предния лайф Азо е чел мненията и засрамен е направил телефонно обаждане към макарончето, а то не е издържало да не се издаде. 📞 Това категорично беше Десислава. Крачетата, ръста, познатите поклащания, да не говорим колко време се чудеше какво да отговори на въпроса, защото си я знаем колко е оригинална в изказванията. Само на гласа бяха направили нещо или тя самата си го беше изкривила до неузнаваемост, за да е заблуждаващо, но на моменти пак се подаваха познатите нотки. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Макаронът е Петя Б. 101 на 100! Десислава изобщо не е с такъв глас. Не знам как я бъркате. Не е чак толкова плътен, а точно обратното, има някаква нежна нотка в гласът на Десислава. Пусни си пак записа после и се замисли за Петя Б. и как пее тя. Пяла е Лейди Гага и в капките. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Звучеше като Петя, да, но да не забравяме, че Десислава пък е един от най-добрите имитатори на гласове. А и Буюклиева не мисля, че е чак толкова ниска. Този лайф звучеше напълно различен от предния. Или е някой с изявен талант за промяна на гласа и имитация, или умишлено го преправят на компютър, за да карат хората да гледат и да чакат разкритието, както навярно беше в предния сезон. Btw в този сезон доста потенциал за участия не фолк диви, постоянно някоя различна се вмъква в теориите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Насладете се на този шедьовър на Шефката, преди отново да бъде затрит! 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 18 минути, asylum каза: Насладете се на този шедьовър на Шефката, преди отново да бъде затрит! Добре че песента стана хит преди Пайнер да изтрият клипа. Въртяха я по дискотеките и доста хора я знаеха. А те защо го изтриха? Ако е заради неуредени права...аз съм без думи 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари