xroflx9 Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Тоца е Башурка без пари. Същия тъпунгер 8 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 2 минути, xroflx9 каза: Тоца е Башурка без пари. Същия тъпунгер Какво ти е направила тази инстаграмърка, че я обиждаш?, 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 2 минути, Blueberry каза: Какво ти е направила тази инстаграмърка, че я обиждаш?, Нямам безплатен Айфон.💁♂️ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Преслава с най-много последователи в Инстаграм сред родните изпълнители: http://planeta.tv/news/view/Koi-sa-muzikalnite-idoli-spored-Instagram 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 9 минути, z_o_ каза: Преслава с най-много последователи в Инстаграм сред родните изпълнители: http://planeta.tv/news/view/Koi-sa-muzikalnite-idoli-spored-Instagram Топ 3 по последователи си е топ 3 и изобщо! *Алисия има повече последователи от Емилия, но вярвам, че скоро ще обърнем мача! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 22 минути, z_o_ каза: Преслава с най-много последователи в Инстаграм сред родните изпълнители: http://planeta.tv/news/view/Koi-sa-muzikalnite-idoli-spored-Instagram Много скоро ще празнуваме 600К в инстаграм и 700К във фейсбук! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 15 минути, Blueberry каза: Топ 3 по последователи си е топ 3 и изобщо! 😦😦 Анелия за две години тотално загуби играта за третото място. Емилия се издигна доста покрай дуетите, но крайно време е да предложи и нещо самостоятелно като "Да бях от гадните". 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 30 минути, Hurricane каза: Много скоро ще празнуваме 600К в инстаграм и 700К във фейсбук! Я пак! https://www.vbox7.com/article:0443371698?utm_source=vbox7&utm_medium=push&utm_campaign=onesignal Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Аз влизайки да прочета нещо тук-там с очаквания да има нещо забавно, но всичко което виждам е поредната "Преслава-Галена" порция: 2 3 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 12 минути, THE IIconic каза: Я пак! https://www.vbox7.com/article:0443371698?utm_source=vbox7&utm_medium=push&utm_campaign=onesignal Вече спорът се прехвърля на Преслава-Ариана Гранде ли? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Blueberry Публикувано Септември 2 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Септември 2 Току що, Hurricane каза: Вече спорът се прехвърля на Преслава-Ариана Гранде ли? Преслава в червено, Ариана - в зелено Родена е на 26 юни - да / да Има много награди - да / да Визията й сега няма нищо общо с тази в миналото - да / да Спала е с Коко Динев - да / не Има дует с Милко Калайджиев - да / не Е, коя е истинската победителка? 15 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 20 минути, Blueberry каза: Преслава в червено, Ариана - в зелено Родена е на 26 юни - да / да Има много награди - да / да Визията й сега няма нищо общо с тази в миналото - да / да Спала е с Коко Динев - да / не Има дует с Милко Калайджиев - да / не Е, коя е истинската победителка? Бих добавил: Циврила е на сцената по време на участие, защото е видяла, че Бирмата е в клуба - да / не Опитвала се е да убие едно безобидно насе́комо в къщата на VIP Brother - да / не 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Senhor Публикувано Септември 2 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Септември 2 Чудила ли се е на сцената какво ни е дала толкова - да / не 20 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Ариана има дует с гага, а петитоо беше гага в капките. Вземии 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Емилия я засилвате повече отколкото заслужава. Не помня коя й е последната солова песен. А дуетът с Фики е флоп отвсякъде. Нека направи нещо сама, да видим колко са й силите...ама не виждам как е в топ 3 за 2020. Всичките млади я бият + Преслава, Галена... Може би е в Топ10 при жените. Ако не сме сексисти, обективно, дори в топ 10 е на кантар. Преслава, Галена, Лидия, Десита, Константин, Меди, Теофиков, Малката, Диона, ...Емилия Кога да чакаме нов хит от Ариа????? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Emилия си пуска пт доста време много готини неща. Винаги е била на ниво откъм продукция. Сега има и прекрасен екип, с който постигат добри резултати. Самата тя обаче като че ли се кефи на музиката и на кйпона, не е била никога драпаща за награди или безкрайно амбициозна. Има си и две деца, мъж, добре се справя. Обаче някак не мпга да я наредя до имена като Ивана, Глория, Десислава, Преслава, Камелия, Азис, Анелия и Галена например. Говоря като масова популярност и рязпознаваемост извън фолка. Според мен много хора я помнят кято една от жените на Динев. Пс онова изпълнение на Не виждам в арена арменец е бруталното Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Газ сестроооо! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 От 2.09.2020 г. от 0:05, Danger. каза: Радваме се, че “Беден в сърцето” е преди “100 живота” в класацията на FolkPlus (смешно е двете песни даже да се сравнят), но когато Галена взе певица на годината за 2019 на наградите на FolkPlus плюхте, че е нагласено. Освен това класацията е “хитове на лятото”. 100 живота излезе месец и половина преди лятото, очевидно е, че няма да спечели. Дори “В твоите очи”, която излезе в края на Май не мога да я нарека хит на лятото, въпреки че към днешна дата е по-голям хит от всичко през 2015 в Пайнер. А на някои хора им е станало толкова скучно, че тръгнали да пишат как Галена без Пайнер ще залезе. Много мъка има тука. Мога само да се смея с глас и нищо повече ...😂😂😂 Смятай колко адекватно звучат тези хора. Същите, които през 2018-та, когато в тази класация "Шефката" беше номер 1, твърдяха, че не била фактор тази класация, защото Dj-ите работели по мнение... Твърдяха, че не отразявала реалността.. Когато Галена е първа, не било реално и е нагласено.. Две години по-късно Преса е напред в СЪЩАТА класация и това вече е невероятен успех! Класацията от измислена, изведнъж стана на голямо ниво. 😁 Явно част от хората тук имат къса памет и забравят какво са приказвали. Нищо, ще им го припомняме... 😂 И преди да сте зачекнали темата - не ме е яд, че Преса е преди Галена. 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 13 минути, Stela каза: Мога само да се смея с глас и нищо повече ...😂😂😂 Смятай колко адекватно звучат тези хора. Същите, които през 2018-та, когато в тази класация "Шефката" беше номер 1, твърдяха, че не била фактор тази класация, защото Dj-ите работели по мнение... Твърдяха, че не отразявала реалността.. Когато Галена е първа, не било реално и е нагласено.. Две години по-късно Преса е напред в СЪЩАТА класация и това вече е невероятен успех! Класацията от измислена, изведнъж стана на голямо ниво. 😁 Явно част от хората тук имат къса памет и забравят какво са приказвали. Нищо, ще им го припомняме... 😂 И преди да сте зачекнали темата - не ме е яд, че Преса е преди Галена. Говорим за същите Прилепови, дето ореваха целия форум как Галена рекламирала цигари, а когато Мумията също се облажи от същото се покриха по милите дупки? Само не знам що има изненадани от двойния им стандарт все още. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 13 минути, Lelqtian каза: Говорим за същите Прилепови, дето ореваха целия форум как Галена рекламирала цигари, а когато Мумията също се облажи от същото се покриха по милите дупки? Само не знам що има изненадани от двойния им стандарт все още. Изненадана не съм, но пък не е лошо да се напомнят тези неща. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 3 часа , NazzkO каза: Пс онова изпълнение на Не виждам в арена арменец е бруталното Не знам как може тази лъжа да се вярва от толкова народ. Истина е, че такива балади няма особено в този жанр и пеенето наживо винаги е под въпрос, но това изпълнение е далеч от брутално. Дрезгава, фалшива, задъхваща се. Ниска ни е летвата. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 преди 2 часа , Stela каза: Мога само да се смея с глас и нищо повече ...😂😂😂 Смятай колко адекватно звучат тези хора. Същите, които през 2018-та, когато в тази класация "Шефката" беше номер 1, твърдяха, че не била фактор тази класация, защото Dj-ите работели по мнение... Твърдяха, че не отразявала реалността.. Когато Галена е първа, не било реално и е нагласено.. Две години по-късно Преса е напред в СЪЩАТА класация и това вече е невероятен успех! Класацията от измислена, изведнъж стана на голямо ниво. 😁 Явно част от хората тук имат къса памет и забравят какво са приказвали. Нищо, ще им го припомняме... 😂 И преди да сте зачекнали темата - не ме е яд, че Преса е преди Галена. Мен продължава да не ме вълнува класацията, и изобщо случващото се в алкохолизираните COVID-19 пушилни, които изобщо не трябва да бъдат отворени. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 преди 6 часа , z_o_ каза: Преслава с най-много последователи в Инстаграм сред родните изпълнители: http://planeta.tv/news/view/Koi-sa-muzikalnite-idoli-spored-Instagram И "Планета" го пускат като новина още на следващия ден след това 😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 преди 6 часа , DarkChild каза: Не знам как може тази лъжа да се вярва от толкова народ. Истина е, че такива балади няма особено в този жанр и пеенето наживо винаги е под въпрос, но това изпълнение е далеч от брутално. Дрезгава, фалшива, задъхваща се. Ниска ни е летвата. Съгласен съм. Толкова напън да се покажем колко пеем, че аз на моменти имам чувството, че ми се кара за нещо. Ужасно изпълнение, много далеч от звънливостта на гласа й в студийния запис. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 преди 9 часа , meleto каза: Емилия я засилвате повече отколкото заслужава. Не помня коя й е последната солова песен. А дуетът с Фики е флоп отвсякъде. Нека направи нещо сама, да видим колко са й силите...ама не виждам как е в топ 3 за 2020. Всичките млади я бият + Преслава, Галена... Може би е в Топ10 при жените. Ако не сме сексисти, обективно, дори в топ 10 е на кантар. Преслава, Галена, Лидия, Десита, Константин, Меди, Теофиков, Малката, Диона, ...Емилия Кога да чакаме нов хит от Ариа????? За другите ок, ама за Малката... И тя освен колаборации с Теофиков, няма нищо друго успешно... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари