borisslav1 Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 преди 17 минути, Starboy каза: Преслава е Ариана, отдаваме го на факта, че са родени на една дата. А Джени е Гага, приличаха си силно в периода ѝ с перата в задника. Сега явно е в Джулан ерата ѝ. И Джени както Гага беше на върха 3-4 години и сега е десета глуха. Наистина си приличат. 😱 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 преди 34 минути, Starboy каза: Надувайте българската Rain On Me! Искаш да кажеш 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 преди 1 час , Гальо каза: https://vm.tiktok.com/ZSP5jkGS/ Такова пеене.. Да и имам шоуто на световно ниво. Смея се с глас. Държи се като изтървана. Кой нормален се кефи на това... 🤣 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 преди 2 часа , Willy каза: А Ламбо и двете 🙃🥳 *пс знам че има 100 милиона от фен клипове. ❤❤❤ 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 преди 3 часа , Hurricane каза: Най-доброто от Райна за последните 10 години! За последните 10 години Райна има поне 10 убийствени проекта, кой от кой по-разнообразни и качествени. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 14 часа , BobiTo каза: Какво стана с Таня? Вече 3 години няма нова продуция, отказала ли се е? Да и аз това си мислех вчера. Започна да ми липсва и тя. Няма ли вече да пуска нова песен? А на Райна най-доброто за последните 10 години, за мен поне е "Зле те чувам"! След нея "Направо ми заспа", "Бразилка", както и "Принцеса", "Сафари" които също са на Биолчев. От Оцко най-добрата й песен остава "Ако е, да е". "Вътре в мен", "Ще кажа да", "Няколко рокли" и "Тук и сега" също са попадения. Изобщо винаги е имала песни, които много са ми харесвали на мен. За това след Преслава и Глория, тя и Анелия също са любимите ми изпълнителки. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Анелия май най накрая си е наела някой да се грижи за профила и. Много хубави, подредени професионални снимки и сторита 😂 А преди само някакви полянки, градинки и гадни селфита 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 30 минути, Гальо каза: Анелия май най накрая си е наела някой да се грижи за профила и. Много хубави, подредени професионални снимки и сторита 😂 А преди само някакви полянки, градинки и гадни селфита Така са гъзарките на поп фолка. Ще ми липсват селфитата, снимани с beauty mode, включен на 20. 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 И аз забелязах положителната промяна във фийда и сторитата на Анелия, друго си е някой с разбиране за естетика да се заеме с тия неща. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 16 минути, penakavalli каза: Така са гъзарките на поп фолка. Ще ми липсват селфитата, снимани с beauty mode, включен на 20. Това е, когсто беше генерала на чалгата, но откакто стана гъзарка си е друго нещо 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Галена снощи в Слънчев изкара някакво момче, набор 01 и като започна да пее цялата дискотека остана в шок. Голям глас имаше, пяха сигурно около един час само народни и ретро песни. Тя го попита дали ще се занимава занапред с това и той нещо си замълча. Явно който няма връзки и пари, дори и с глас няма да му се получи... 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 29 минути, Danger. каза: Аксиния снощи в Слънчев изкара някакво момче, набор 01 и като започна да пее цялата дискотека остана в шок. Голям глас имаше, пяха сигурно около един час само народни и ретро песни. Тя го попита дали ще се занимава занапред с това и той нещо си замълча. Явно който няма връзки и пари, дори и с глас няма да му се получи... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Тони Стораро е в болница с коронавирус. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 https://vm.tiktok.com/ZSPuaggf Да бе няма проблем..🤣🤣🤣🤣 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 2 часа , Danger. каза: Галена снощи в Слънчев изкара някакво момче, набор 01 и като започна да пее цялата дискотека остана в шок. Голям глас имаше, пяха сигурно около един час само народни и ретро песни. Тя го попита дали ще се занимава занапред с това и той нещо си замълча. Явно който няма връзки и пари, дори и с глас няма да му се получи... Ами вместо да подпомага само бездарни коври, би могла да финансира един проект на талантлив човек, за разнообразие. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Коя ли чалгарка ще бъде в “Маскирания певец”? Азис ще е в панела. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Току що, Hurricane каза: Коя ли чалгарка ще бъде в “Маскирания певец”? Азис ще е в панела. Нали Деса уж? Какъв панел? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Току що, Gerganafen каза: Нали Деса уж? Какъв панел? Ще бъде част от журето. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 13 минути, Gerganafen каза: Нали Деса уж? Какъв панел? Деса под коя маска ще се крие? Доколкото знам биволица или прасе няма 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 3 минути, Hurricane каза: Деса под коя маска ще се крие? Доколкото знам биволица или прасе няма На хипопотама, разбира се. 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Значи е проблем когато тук се обижда Паола,а се намира за нещо нормално да се обижда майка на 2 деца,че е дебела?🤔 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 4 минути, xroflx9 каза: Значи е проблем когато тук се обижда Паола,а се намира за нещо нормално да се обижда майка на 2 деца,че е дебела?🤔 Не се коси, форума е замрял, трябва да внесем динамика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 1 час, stereoto_ каза: Ще бъде част от журето. Азис, Алекс Раева и Владо Пенев ще са в журитто и всяка седмижа ще има 1 гост жури! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 57 минути, stereoto_ каза: На хипопотама, разбира се. Може и да е под маската на мечката ! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари