THE IIconic Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 3 минути, penakavalli каза: Или пък просто журито ще се прави на лудо като миналата година с Алисия... Или с Ненчо Балабанов 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 1 час, xroflx9 каза: Слушаме ли класни проекти? Единствената която си тръгна с стил и класа! На коя друга последните й песни са на такова ниво?! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 4 часа , omline каза: Не е еднакво при никакво положение. В единия случай имаш дете, в другия субективна оценка за зрял човек - няма знак за равенство тука. Разбира се, че е тъпо да се обижда раждала жена, която е напълняла заради раждането, но когато Григор Димитров губи мачове след като е загубил форма вследствие на корона вируса, никой не го дондурка и не му дава точки аванс компенсация - това е част от играта. Детето, семейните отношения, репродуктивните проблеми - нищо общо с кариера, пеене и т.н. То пък все едно много печелеше преди вируса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 5 часа , xroflx9 каза: Значи е проблем когато тук се обижда Паола,а се намира за нещо нормално да се обижда майка на 2 деца,че е дебела?🤔 То тва са същата шепа меки китки, които никой не мачва в гриндер и трябва накъде да излеят тва дето си имат. десислава е на 40, никога няма да изглежда като на 20. Някой няма ли да ѝ каже да я пуска тая песен вече алоо 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Поздравете се 💞 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 ДесиСлава: Скъпи,приятели очаквайте новата ми песен до няко ... *феневоте* 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Награда за най-недооценен дует за последните 10 години отива при: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 2 минути, Hurricane каза: Награда за най-недооценен дует за последните 10 години отива при: Мисля, че беше доста добре оценен, особено предвид факта, че на Преслава дуетите по принцип са доста зле (поне за моя вкус). Харесвам й само първия с Борис и този с Джена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 3 минути, Blueberry каза: Мисля, че беше доста добре оценен, особено предвид факта, че на Преслава дуетите по принцип са доста зле (поне за моя вкус). Харесвам й само първия с Борис и този с Джена. Този дует заслужаваше грандиозен успех. Музика, текст, клип... всичко е на топ ниво! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 1 час, NazzkO каза: То тва са същата шепа меки китки, които никой не мачва в гриндер и трябва накъде да излеят тва дето си имат. десислава е на 40, никога няма да изглежда като на 20. Някой няма ли да ѝ каже да я пуска тая песен вече алоо Кой го каза! Вчера като бях в Пловдив ми излезе на 520 метра! Нещо да кажеш ? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 12 минути, Hurricane каза: Награда за най-недооценен дует за последните 10 години отива при: В този период почти не слушах чалга, а Преслава ми беше страшно противна. Дори нямам спомен за този дует. Нямам и желание да си припомням. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Галена снощи: “Нямам антитела. Короната ми остана само и единствено на главата.” 👑 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 6 минути, Danger. каза: Галена снощи: “Нямам антитела. Короната ми остана само и единствено на главата.” 👑 Напротив. Има едно антитяло: Анти-конти! 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 19 минути, Danger. каза: Галена снощи: “Нямам антитела. Короната ми остана само и единствено на главата.” 👑 Ужас! Да слезе на земята, защото все още е просто една придворна 1 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 8 минути, Hurricane каза: Ужас! Да слезе на земята, защото все още е просто една придворна Галена не е певица, която е със високо самочувствие и надменност, че трябва да слиза на земята, а и дори да има някакво самочувствие то си е основателно и е с покритие. Постигнала е супер много и още ще постига 7 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Това нещо сериозно ли е било хит по клубовете, че нямам наблюдения? Толкова скапано ми звучи в сравнение с версията с Деси, че не искам да повярвам, че някой го е харесал. На Деси останаха ли й песни, които някой закъсал за хитове, не е взел? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 3 минути, omline каза: На Деси останаха ли й песни, които някой закъсал за хитове, не е взел? На Джена много ще ѝ лежи този хит: 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Обича, не ме обича, кажи желаеш ли ме ти, обичам те аз, обичаш ме ти, няма да се разделим. Днес бързам и не на шега, букет с маргарити да купя, че каза ми стара жена, предсказва ли те любовта. Букетът стоеше среден, поех го с тъга и надежда и сякаш той крие от мен какво ми съдбата отрежда. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 6 минути, pacho каза: На Джена много ще ѝ лежи този хит: Майко мила - това момче дето участва в клипа сигурно го спукват от бъзици приятелите му... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 23 минути, Danger. каза: Постигнала е супер много и още ще постига Например? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 3 минути, omline каза: Майко мила - това момче дето участва в клипа сигурно го спукват от бъзици приятелите му... Ами той е сигурно на около 50 сега. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Току що, DarkChild каза: Например? Мисля, че си последния човек от форума на когото трябва да обяснявам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 https://streamable.com/a7n1kw Новия мега хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Току що, Danger. каза: Мисля, че си последния човек от форума на когото трябва да обяснявам. Ни думай 🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари