DarkChild Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 преди 1 час , asylum каза: LUNA The divine body of Luna President swims in perfect shape. Т.е. трупът на Луна президент. Това значи на английски. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. DarkChild Публикувано Септември 5 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Септември 5 преди 3 часа , THE IIconic каза: Какво е тази сбирщина? Нито сцена, нито нищо. Не подбира ли толкова участията си "лидерката"? Град Гурково, област Стара 12 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 преди 1 час, Willy каза: Не знам кои точно са дпс и каква е политиката им, нито ме интерсува, но от кога това да агитираш или водиш някакво събитие е по-зле от директно подиграване с бездомни хора, правене на вицове от паметник за жените починали от домашно насилие, както и намесване в вършене на насилие в клубове?!😃 Повярвай ми, не е по зле! Явно си доста далеч от нещата, така че не се изказвай неподготвен, че е смешно. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 😂😂😂😂😂😂😂 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 преди 9 минути, Gentleman. каза: 😂😂😂😂😂😂😂 Бро... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Fast Публикувано Септември 5 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Септември 5 Представете си ако беше написал sis. 11 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Това парче било ли е поне среден хит? Много кефи! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 4 часа , Lelqtian каза: Все едно не знаем как целия кокошарник ходи по тия концерти. Всички ходят, но Ицо Хазарта го разкостиха преди година-две, че пя на концерт на Герб - дори не беше предизборен - а за такава откровена агитация не просто за партия, а за Делян Пеевски, не можем да кажем нищо? преди 2 часа , Willy каза: Не знам кои точно са дпс и каква е политиката им, нито ме интерсува, но от кога това да агитираш или водиш някакво събитие е по-зле от директно подиграване с бездомни хора, правене на вицове от паметник за жените починали от домашно насилие, както и намесване в вършене на насилие в клубове?!😃 Теб не те интересува, защото не си в България, но със сигурност да подкрепяш и толкова активно да агитираш (пак казвам) не просто за ДПС, а еднолично за Делян Пеевски, е много по-лошо от всяка подигравка и косвено участие в "насилие в клубове". Преслава е тъпа, но това е откровено нагло. Кратка справка кои са ДПС и Пеевски - "сивия кардинал" в българското управление/мафия. Делян Пеевски и майка му (бивша шефка на тотото) притежават 98!!! жилищни имота само в страната (много от които придобити чрез скрити далавери, нарочни сривания на цените, незаконни приватизации и т.н.), отделно държат 80% от медиите (което е ясно какво означава) и какви ли не бизнеси. Пеевски е открито замесен във фалита на банката КТБ от 2015 година, което пряко ощетява хиляди българи и изхвърля мнозина на улицата. Прокурорът по делото тогава - Иван Гешев - открито подминава всички доказателства за съучастие на Делян Пеевски и въпросният не е обвинен/разследван, а 4 години по-късно същият Гешев е единственият номиниран за главен прокурор и съответно е избран за такъв. Какво е странното, ще кажеш? В България прокуратурата има общо-взето неограничени функции и може да се използва за "наказване" на конкурентите и враговете на тези, на които служи, а в случая е от ясно по-ясно, че това е именно Пеевски. ГЕРБ и Борисов не са нищо повече от лицето на управлението и пийонка в ръцете на ДПС - партията, която най-дълго е била в управлението, която общо-взето няма как да бъде изхвърлена от парламента заради твърдия си електорат (етническите турци) и чиято единствена функция е да се облагодетелства от далавери. Това ми е известно без много да се интересувам от политика, може някой да допълни и коригира, каквото не е така. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 4 часа , omline каза: Сега се замислям, че това е месец, два преди Орешарски да се обеси ритуално като го предложи за шеф на ДАНС, ама агитацията за ДПС и тогава и сега е проява на доста нечистоплътни нрави дори и за фолк певица. След това трябва да е, Орешарски и БСП поеха управлението след оставката на ГЕРБ, това би трябвало да са изборите след като и Орешарски подаде оставка... смятай за какво безочие става дума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 На 7 май 2013 е бил концерта. https://www.kazanlak.com/news-11754.html 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 21 минути, Fast каза: На 7 май 2013 е бил концерта. https://www.kazanlak.com/news-11754.html Забравила съм вече, сега чета - ГЕРБ подават оставка февруари 2013, през май са изборите, на 14 юни Пеевски е обявен за шеф на ДАНС по скандален начин (с поправка в закона кой може да става шеф на ДАНС и какви са функциите на институцията) и почват протестите. На изборите през май 2013 ГЕРБ спечелиха, но с малко проценти и не успяха да съставят правителството, заради фалшива новина за нерегламентирани бюлетини, които уж целяли подправяне на вота. Колкото и човек да не го интересува, това безочие не бива да се толерира. Аз не подкрепям протестите в момента, но поради липсата на алтернатива и поради факта, че изборите са след няма и 6 месеца така или иначе. Иначе виждам и оценявам, че случващото се е просто абсурдно, само в бившия соц. блок и на Балканите могат да се случват такива неща през 2020... Малък, но много красноречив пример за това как стоят нещата в България, @Willy: собственикът на голяма верига магазини за детски играчки обяви, че подкрепя протестите и че синът му е пострадал от полицейски действия на тях. ДВА дни по-късно му бяха изпратени няколко институции едновременно, за да разследват бизнеса, сред които данъчните и икономическа полиция. В хода на действието се разбра, че интерес да закупи фирмата наскоро е имал не кой да е, а господин Пеевски. Ей такива "ценности" подкрепят Галена, Софи Маринова и Цветелина Янева, ама третата поне е умна и оставя да се въртят само слухове, а не излиза с лицето си да крещи "ДЕ ПЕ СЕ, ДЕ ПЕ СЕ". 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 15 минути, Blueberry каза: Всички ходят, но Ицо Хазарта го разкостиха преди година-две, че пя на концерт на Герб - дори не беше предизборен - а за такава откровена агитация не просто за партия, а за Делян Пеевски, не можем да кажем нищо? Хазарта го разкостиха по други причини (защото има изявена позиция да е от каквото е останало от минаващата за трационна десница), и самия той каза (доколкото си спомням) че мероприятието се оказало предизборен, а не обикновен градски концерт (или нещо от тоя сорт). Откровената агитация конкретно за Пеевски е очевидна - мероприятието е в неговия избирателен район. И не, не я оправдавам - ама да се твърди как това да пее за ДПС и Пеевски я прави по-голямо дъно от това жертва на домашно насилие да се забавлява с проект посветен на жертвите на домашно насилие е смешно. По-хубаво ли щеше да е агитирала за Тиквата или Корни, все едно не обменят газове с Пеевски в едно гърне? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 13 минути, Blueberry каза: Ей такива "ценности" подкрепят Галена, Софи Маринова и Цветелина Янева, ама третата поне е умна и оставя да се въртят само слухове, а не излиза с лицето си да крещи "ДЕ ПЕ СЕ, ДЕ ПЕ СЕ". Откривам информация, че Янева също е пяла на концертите им, но никъде няма кадри. Последната й поява е била през май миналата година. https://infomreja.bg/8-i-mart-i-rojden-den-vedno-praznuvaha-kandidat-deputatyt-ot-dps-djalil-boshnak-lideri-i-simpatizantki-na-partiqta-64952.html 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 15 минути, Lelqtian каза: Хазарта го разкостиха по други причини (защото има изявена позиция да е от каквото е останало от минаващата за трационна десница), и самия той каза (доколкото си спомням) че мероприятието се оказало предизборен, а не обикновен градски концерт (или нещо от тоя сорт). Откровената агитация конкретно за Пеевски е очевидна - мероприятието е в неговия избирателен район. И не, не я оправдавам - ама да се твърди как това да пее за ДПС и Пеевски я прави по-голямо дъно от това жертва на домашно насилие да се забавлява с проект посветен на жертвите на домашно насилие е смешно. По-хубаво ли щеше да е агитирала за Тиквата или Корни, все едно не обменят газове с Пеевски в едно гърне? Да, да подкрепяш незаконно създадена и съществуваща партия, която се захранва само от етнически вот и купени гласове и чиято функция винаги е била само и единствено да си гради далаверите, е много по-лошо от това да подкрепяш простакът-пийонка, който все пак направи нещо в управлението си Борисов или безгласната буква Корнелия, която е лидерка на все по-отслабващата "социалистическа" партия . Преслава е тъпа и неинформирана, с много бедна обща култура, това не го отричам. Тя не се е замислила, че се подиграва на очевидно неадекватен човек, който се къпе в мола, нито е знаела какво изобщо представлява този паметник. Не я оправдавам в никакъв случай, трябва да мислиш преди да говориш и няма никакво оправдание, че не се е поинтересувала защо всъщност тези обувки са там. Ето и още едно предизборно участие на Галена, но заедно с Преслава - този път за Марешки. Коментарите оставям на вас 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Преслава е пяла и за българския Хитлер, който за щастие вече не в парламента. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Да агитираш за ДПС е престъпление, но всички чалгарки го правят: Преслава, Галена, СтораровИ. Затова много от хората не ги харесват, защото са продажни. НО нека не забравяме, че Цура ги строи в редица, това ви показва, че за пари и ГЪЗА са готови да си дадат. Не че е откритие де, това им е основната работа, да продават тяло, после да пеят на кожен микрофон и накрая да си отварят устата за въздух. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 13 минути, WindWalkerMonk каза: Да агитираш за ДПС е престъпление, но всички чалгарки го правят: Преслава, Галена, СтораровИ. Затова много от хората не ги харесват, защото са продажни. НО нека не забравяме, че Цура ги строи в редица, това ви показва, че за пари и ГЪЗА са готови да си дадат. Не че е откритие де, това им е основната работа, да продават тяло, после да пеят на кожен микрофон и накрая да си отварят устата за въздух. Едно е да пееш на такова мероприятие, съвсем друго е да агитираш за някого. Първото им е част от работата, второто е вече личен избор. Не видях Преслава да се дере "А-та-ка!" или "Ма-реш-ки" на постнатите два клипа. Това е същото като с полицаите на протеста: полицай си и те назначават да охраняваш протеста. От теб зависи дали ще биеш невинни граждани или ще си вършиш работата да пазиш да не стават безредици в тълпата. Ей това е нивото 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 27 минути, Blueberry каза: Едно е да пееш на такова мероприятие, съвсем друго е да агитираш за някого. Първото им е част от работата, второто е вече личен избор. Не видях Преслава да се дере "А-та-ка!" или "Ма-реш-ки" на постнатите два клипа. Това е същото като с полицаите на протеста: полицай си и те назначават да охраняваш протеста. От теб зависи дали ще биеш невинни граждани или ще си вършиш работата да пазиш да не стават безредици в тълпата. Ей това е нивото Тоест не намираш нищо лошо в това да ги подкрепя тихомълком? Не съм съгласен. Щом е отишла да пее, значи ги подкрепя. Дрането не е личен избор, а най-обикновен професионализъм, който ние тука много добре си знаем че на Преслава и липсва. Личен избор би било примерно Пепа, дето пя миналата година на предизборен концерт в Перник. В подкрепа на Професионалното обединение на огнеборците на хич не пийонката Тиквичко. Съответно хонорара и е платен с общински пари. Броени седмици преди въпросното населено място да е окаже във водна криза каквато не е имало в страната от края на 90те. Поради същото управление на пожаникарчето и компания, включващо Доган и Пеевски. Та въпросната певачка можеше да изрази няква позиция - да си върне хонорара, да направи някво изявление по темата, да организира няква акция по върпоса, вместо да рекламира памперси и тютюневи продукти. Така. Изобщо мисълта ми е как едната викала, другата не - това не е никаква проява на позиция, а обикновен професионализъм. Която се раздава по участия, ще се раздава по сякъв повод (примерно Галена), която си е добричка скумрия ще си прибере хонорарчето с обичайния плейбек и ще продължи в същия дух. Ама да ми кажеш че една или друга била по-голямо дъно спрямо това за коя част от безумната ни политическа сцена са пяли си е лицемерно. И ако по това ще си избираме любимките е време да сменяме жанра. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 38 минути, Blueberry каза: Едно е да пееш на такова мероприятие, съвсем друго е да агитираш за някого. Първото им е част от работата, второто е вече личен избор. Не видях Преслава да се дере "А-та-ка!" или "Ма-реш-ки" на постнатите два клипа. Това е същото като с полицаите на протеста: полицай си и те назначават да охраняваш протеста. От теб зависи дали ще биеш невинни граждани или ще си вършиш работата да пазиш да не стават безредици в тълпата. Ей това е нивото Това което казваш е така, но самият факт че отиваш да пееш там и с името си работиш те да имат гласовете на някой твой фен е показателно. И не, не всичко им е работа, винаги може да кажеш не на парите и ангажимента. Казваш имам си принципи и това е. Но разбира се, че Янева и Галена са най позорни. Мария също нали, там Светлана Василева и т.н Затова пак казвам, не се прехласвайте по тия селски корвета. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 13 минути, DarkChild каза: Като не знаеш, не се обаждай. Не си длъжен да защитаваш луканката като майка-орлица. Не стига, че не знае, но пак твърди кое било по-зле. Да не говорим, че дори не живеел тук и въобще българин ли е? В смисъл доста плоско изказване. Наиситна е голяма изцепка това да си водеща и да агитираш за Пеевски. Просто е брутлано. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Аз също смятам, че щом си отишъл да пееш за дадената партия значи ги подкрепяш! Дали се надвикват за тях или не, няма никакво значение. Точно на това се разчита там - почитателите на дадения изпълнител да го асоциират с дадената партия, или простичко казано “аа щом Галена пее за тях, значи са добри и аз за тях ще гласувам” Ако съм против “Липовон” примерно и ми платят да го постна в инстаграма си и аз приема, и го направя, дори без да пиша нищо под снимката, това автоматично ме прави подкрепящ продукта и по нищо не ме различава от всички останали, които са взели пари и освен поста, под него са написали “колко хубав продукт е и колко са доволни”. Щом не подкрепяш определено нещо - отказваш ангажимента и си дотам, това е! Ако отидеш, вземеш парите и се надяваш тихомълком да си останеш “света вода” е още по-жалко, отлкото да отидеш и да се раздадеш. А на певиците специално няма какво да им се чудите, целите им кариери се градят на връзки, понякога за тях не опира и до хонорара за самото участие в предизборен концерт, а като цяло в запазване на определени връзки с определени хора. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 5 часа , Blueberry каза: Забравила съм вече, сега чета - ГЕРБ подават оставка февруари 2013, през май са изборите, на 14 юни Пеевски е обявен за шеф на ДАНС по скандален начин (с поправка в закона кой може да става шеф на ДАНС и какви са функциите на институцията) и почват протестите. На изборите през май 2013 ГЕРБ спечелиха, но с малко проценти и не успяха да съставят правителството, заради фалшива новина за нерегламентирани бюлетини, които уж целяли подправяне на вота. И три години по-късно, когато Олигарски е в битката за президентския стол, с подкрепа от инициативния комитет на ДПС, излиза този дует с политически подтекст. Иронично е. Тя цял живот пее на хора от малцинствата и е нормално да ги подкрепя. Според мен Доган я е подвел, че партията му действително работи в техен интерес. Чувал съм че е обаятелен. Той не беше ли казал някъде, че му е любимата певица? Есил Дюран е подобен случай. Разбира се това не ги извинява. Просто ми е интересно, тези жени отварят ли новинарските сайтове някога? 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 7 часа , Willy каза: Това парче било ли е поне среден хит? Много кефи! Не, за съжаление. Даже това е първия им дует, преди "Мой", която вече си беше хит. И мен тая песен ме кефи! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 9 часа , NazzkO каза: Аз.пак да вкарам мойта любима леля в играта 😁 Тази песен дрруг тук освен мен чувал ли я е🤔🤔 Даже я имах на мп3-ка. преди 9 часа , DarkChild каза: Какво е тази сбирщина? Нито сцена, нито нищо. Не подбира ли толкова участията си "лидерката"? Град Гурково, област Стара То и хора сякаш няма. преди 7 часа , Willy каза: Това парче било ли е поне среден хит? Много кефи! Среден хит си беше, после гръмна Сус. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Надуваме ли недооценени хитове в неделя сутрин? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари