Lelqtian Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 3 минути, Fast каза: Не правя нито едно от тези неща. Магистралите са на ББ. Живееш в България. По някакъв начин пълниш джоба на Пеевски. Край на спора. ПС - Магистралите не са на Тиквичко, фирмите от обръчите на Пеевски ги строят. Затова и го крепят на власт пореден мандат. А дори да не шофираш по магистралата, по някакъв начин я използваш - най-малкото все нещо у вас е дошло по магистралата. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 6 минути, Willy каза: Гледанията този период са най-слабите в годината и по-добре да я пази за късен септември / началото на октомври. И без това я пуска в канал с кой знае колко вече неактивни абонати. През септември не са толкова слаби гледанията. През август са най-зле обикновено, после хората се връщат от почивки и се покачват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 6 минути, SG каза: През септември не са толкова слаби гледанията. През август са най-зле обикновено, после хората се връщат от почивки и се покачват. Няма закъде да бърза! Колкото по-рядко се пускат песни, толкова по-добре... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 3 часа , Gentleman. каза: ❤️ Богиня ❤️ Това видео е епично! 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Току що, Hurricane каза: Няма закъде да бърза! Колкото по-рядко се пускат песни, толкова по-добре... Точно пък Десислава вече взе да дразни с не-бързането си. Няколко години с по две песни годишно не става. А тъкмо се беше засилила. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Искам нещо такова от Деси, топ проект. 😍 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 7 минути, Сашо каза: Богиня ❤️ Това видео е епично! Славка ти Калчева. Глора бие балона с глава! преди 6 минути, SG каза: Точно пък Десислава вече взе да дразни с не-бързането си. Няколко години с по две песни годишно не става. А тъкмо се беше засилила. Що да не става, нали си има участия? 2 песни са предостатъчни, да не кажа и 1, но да е изпипан проект. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 1 минута, asylum каза: Що да не става, нали си има участия? 2 песни са предостатъчни, да не кажа и 1, но да е изпипан проект. Засега има. Но позициите й на актуалност спадат и ще й е все по-трудно с напредването на възрастта. Сама си е виновна, че заради някакви дискотеки продаде потенциала си за концертна дейност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
berryJ Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 52 минути, Olay каза: Голям праз, че пяла на събор на Пеевски. Галена е виновна толкова, колкото всеки, който чете български медии (на Пеевски), шофира/вози се по магистралите построени за Пеевски, пуши цигари (произведени от Пеевски), гледа телевизиите на Пеевски или т.н. с което му пълни още повече джоба. Да ама не всеки, който ползва продуктите на Пеевски и го “подкрепя” по изброените от теб начини агитира пред голям брой хора за него, нали? Малко далечко стигате с оправданията. Продажна си е и това е, 95% от чалгарите са, голяма работа. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 1 час, Olay каза: Голям праз, че пяла на събор на Пеевски. Галена е виновна толкова, колкото всеки, който чете български медии (на Пеевски), шофира/вози се по магистралите построени за Пеевски, пуши цигари (произведени от Пеевски), гледа телевизиите на Пеевски или т.н. с което му пълни още повече джоба. Галена не може да догони в слагачеството на политиката Ивана още 100 години. Леля Ванче не само е пяла на целия политически спектър, но и гнусно агитираше за бенефициента на финикийски знаци, особено за ДПС. Обаче, в политиката ни в момента има още един гнусен измекяр и той е център на внимание в последно време. Казва се Веселин Марешки и подписа проекта за нова конституция без да я е чел и се хвали с това. Та този боклучак, който е срам за Варна изтъргува подписите си срещу концесия на плаж "Кабакум". В момента цялата държава го псува, но само аз имам снимка, която ще предизвика още хейт, не само по него. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 3 часа , DrAkO каза: Кючекинята на Амет още е жива! От стоп кадъра ми се стори, че сякаш си съкне носа. 😀 преди 1 час, Сашо каза: Богиня ❤️ Това видео е епично! Любима песен! ❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 1 час, asylum каза: Славка ти Калчева. Глора бие балона с глава! Що да не става, нали си има участия? 2 песни са предостатъчни, да не кажа и 1, но да е изпипан проект. Абсолютно съм съгласен - до 2 цялостни проекта на година, но изпипани. В случая дразнещото е неспазването на обещания. "няколко дни" минаха вече, вече се минава към няколко седмици. Да видим накрая к'ви ще са резултатите... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 50 минути, Blueberry каза: Не мисля, че това да си застанеш с името и славата на една от топ звездите на България е съизмеримо с това да даваш 5 лева всеки ден, които така или иначе ще даваш (п.п. нито всички медии, нито всички цигари са към Пеевски). От девет кладенеца вода се носи, за да се оправдае Галена. А то реално няма нито един, който да не е се отъркал в мутрите пряко или косвено. Още от зараждането си жанра е точно това - инструмент за забавление на мутрите. Леле, @berryJ едновременно пишехме почти едно и също, вече и аз почнах да се чудя дали нямам втори профил Тая метафора с 5те лева не вършиш - щото е точно същото. Галена (или Преслава, Емилия, Анелия, и прочее) така или иначе все ще си дадат името и славата да пеят за някой - било то ДПС, ГЕРБ, БСП или Марешки - така е е абсолютно същото дали ще дам 5лв затези цигари на Пеевски, или онези, или ще пеят за този клон на ДПС или онзи. То и ти специално твърде носиш вода от далечни кладенци да нападаш конкретно Галена, при условие че всички останали правят абсолютно същото - и пеят по същите мероприятия, и също си взимат хонорара от същите задкулисни елементи. Дали е викала Де-пе-се или не е викала, разлика няма - била е на сцената, пяла е, подкрепяла ги е. Да не стане накрая като с Пепа и рекламата на цигари - все пак предстоят избори, та ще видим кой кого пак ще пее. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 48 минути, foxy_vd каза: Галена не може да догони в слагачеството на политиката Ивана още 100 години. Леля Ванче не само е пяла на целия политически спектър, но и гнусно агитираше за бенефициента на финикийски знаци, особено за ДПС. Обаче, в политиката ни в момента има още един гнусен измекяр и той е център на внимание в последно време. Казва се Веселин Марешки и подписа проекта за нова конституция без да я е чел и се хвали с това. Та този боклучак, който е срам за Варна изтъргува подписите си срещу концесия на плаж "Кабакум". В момента цялата държава го псува, но само аз имам снимка, която ще предизвика още хейт, не само по него. Поствах го няколко страници по-назад този предизборен концерт. Ама са много по-обрани тук, Преслава само се изкефи, че Марешки не изнасял 30-минутни речи като останалите. Марешки е тотален боклук, но до някаква степен безобиден. Такива като него за един парламент и са чао, както стана с Бареков. Поредните пионки. преди 7 минути, xroflx9 каза: Кои са цигарите на Пеевски? Реално никои. Принципно дружеството "Булгартабак" е присвоено от него, но то е в несъстоятелност от 2 години. Иначе българските марки като Виктори, ММ, Ева бяха на "Булгартабак", сега вече не съществуват. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 5 минути, Lelqtian каза: То и ти специално твърде носиш вода от далечни кладенци да нападаш конкретно Галена, при условие че всички останали правят абсолютно същото - и пеят по същите мероприятия, и също си взимат хонорара от същите задкулисни елементи. Дали е викала Де-пе-се или не е викала, разлика няма - била е на сцената, пяла е, подкрепяла ги е. Да не стане накрая като с Пепа и рекламата на цигари - все пак предстоят избори, та ще видим кой кого пак ще пее. Ще ги наблюдавам и аз внимателно, но подозирам, че предизборните концерти ще са сведени до минимум. Аз нямам никакъв интерес от това Галена да е очерняна, просто попаднах на компромат за нея. И съм разочарована, защото я харесвах. Признавам, че потърсих и за Преслава - намерих само това с Марешки, както и фамозното падане на Джена на предизборен концерт на ГЕРБ. За мен има огромна разлика дали просто ще пееш на предизборен концерт или ще го водиш и крещиш ентусиазирано, но явно сме на различно мнение. Никой не е ангел, просто някои са по-виновни от другите. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 8 минути, Blueberry каза: Ще ги наблюдавам и аз внимателно, но подозирам, че предизборните концерти ще са сведени до минимум. Аз нямам никакъв интерес от това Галена да е очерняна, просто попаднах на компромат за нея. И съм разочарована, защото я харесвах. Признавам, че потърсих и за Преслава - намерих само това с Марешки, както и фамозното падане на Джена на предизборен концерт на ГЕРБ. За мен има огромна разлика дали просто ще пееш на предизборен концерт или ще го водиш и крещиш ентусиазирано, но явно сме на различно мнение. Никой не е ангел, просто някои са по-виновни от другите. И аз не съм очаварован, още повече че по лична карта съм от Пазарджик, където е мероприятието, а Галена ми е сестра-близначка А Пеевски продължава да се слага на първо място в листата точно оттам. За воденето и викането - до изпълнителя си е. А проявата на морал в последния момент само да се качи и да попее си е чист фалш и лицемерие - значи няма никъв проблем да си вземе пачката със съмнителен партиен произход, но има проблем как ще изглежда за пред хората. Което е дори по-зле от това да се провикнеш няколко пъти "депесе" да си заработиш хонорара. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 6 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Септември 6 DesiSlava ✔ 26.11.28 в 20:08 ч.🌍 Скъпи,приятели още малко и ви пускам кючека на годината. 17 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 1 час, ice_hot_sm каза: Абсолютно съм съгласен - до 2 цялостни проекта на година, но изпипани. В случая дразнещото е неспазването на обещания. "няколко дни" минаха вече, вече се минава към няколко седмици. Да видим накрая к'ви ще са резултатите... Не знам дали е по-зле, че обещава срокове, или че й вярвате 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 20 часа , NazzkO каза: Нека се поздравим с едно любимо мое. От една Колкото талантлива, два пъти по-неадекватна леля и галка малка. Пс. Тва е една от най-яките визии на Джеси Слава. Къде се запиля туй момиче Хм...това съм го пропуснАл - гласът й е като котешко звънче тук. Много готино изпълнение, а и песента го предразполага доста. На Brandy май беше оригиналът. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 17 минути, asylum каза: Не знам дали е по-зле, че обещава срокове, или че й вярвате Е тя открай време се ползва с уникален кредит на доверие. Иначе тя си спазва сроковете, никой не е виновен че не сме запознати тя какво определя като ден 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 35 минути, PHILIPP PLEIN каза: DesiSlava ✔ 26.11.28 в 20:08 ч.🌍 Скъпи,приятели още малко и ви пускам кючека на годината. Теди Александрова от 2028 харесва това 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 6 Author Report Share Публикувано Септември 6 преди 1 час, Blueberry каза: Ще ги наблюдавам и аз внимателно, но подозирам, че предизборните концерти ще са сведени до минимум. Аз нямам никакъв интерес от това Галена да е очерняна, просто попаднах на компромат за нея. И съм разочарована, защото я харесвах. Признавам, че потърсих и за Преслава - намерих само това с Марешки, както и фамозното падане на Джена на предизборен концерт на ГЕРБ. За мен има огромна разлика дали просто ще пееш на предизборен концерт или ще го водиш и крещиш ентусиазирано, но явно сме на различно мнение. Никой не е ангел, просто някои са по-виновни от другите. Жалко, че няма аудио, но Пепа е сложила шапка и това говори достатъчно 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 1 час, Lelqtian каза: И аз не съм очаварован, още повече че по лична карта съм от Пазарджик, където е мероприятието, а Галена ми е сестра-близначка А Пеевски продължава да се слага на първо място в листата точно оттам. За воденето и викането - до изпълнителя си е. А проявата на морал в последния момент само да се качи и да попее си е чист фалш и лицемерие - значи няма никъв проблем да си вземе пачката със съмнителен партиен произход, но има проблем как ще изглежда за пред хората. Което е дори по-зле от това да се провикнеш няколко пъти "депесе" да си заработиш хонорара. Мисля, че е в Стара Загора. Отново казвам - ако разполагаш само с категории "черно" и "бяло", всеки, който пее по предизборни концерти отива в графа "черно". Но само да си изпееш песните пред публика, голяма част от която вероятно е там точно заради теб е едно, а да апелираш с цялата си аудитория и слава да се подкрепи някого и да скандираш името му, е доста нюанси по-тъмно по спектъра. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 6 минути, pechenko каза: Жалко, че няма аудио, но Пепа е сложила шапка и това говори достатъчно Има аудио и си казва да се гласува с техния номер на бюлетината. Ето, това клипче не съм го намерила. Същия боклук. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 1 минута, Blueberry каза: Мисля, че е в Стара Загора. Отново казвам - ако разполагаш само с категории "черно" и "бяло", всеки, който пее по предизборни концерти отива в графа "черно". Но само да си изпееш песните пред публика, голяма част от която вероятно е там точно заради теб е едно, а да апелираш с цялата си аудитория и слава да се подкрепи някого и да скандираш името му, е доста нюанси по-тъмно по спектъра. Продължавам да не съм съгласен по последния параграф. На мен по-тъмното продължава да ми е да се изтъпаниш там по шапка, да си изпееш песните и тихомълком да се изнесеш и след това да се правиш все едно не си била там Щото хем цоцаш грешни пари, хем после може да си играеш на неориентирана света вода ненапита. Въпрос на мнение явно. И няма кво да се лъжем, Ислямска държава да им предложи хонорар, и Пепа, и Галена, и целия курник ще идат да им пеят на ушенце. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари