Този коментар е популярен. SG Публикувано Септември 7 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Септември 7 2020: Рамания разбра, че чалгарките са продажни. Наистина е година на изненадите. преди 14 часа , PHILIPP PLEIN каза: DesiSlava ✔ 26.11.28 в 20:08 ч.🌍 Скъпи,приятели още малко и ви пускам кючека на годината. 2082: Desi Slava Скъпи приятели, осъзнах, че вече твърде дълго време чакате кючека ми от 2020. Затова реших да ви изненадам с един чисто нов проект, който се надявам да бъде монтиран поне с 40 години по-бързо. Ето кадър от клипа и част от текста: Обичам те, любов моя Искам те до полуда Толкова съм плакала И съм те чакала Топя се като кубче лед Защото те обичам Coming soon➡️➡️➡️ 12 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 1 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Прибрах се днес от работа и какво да видя- новият сезон "На кафе" го откриха с Коце. ❤️ Репортерката и тя голяма фенка на Коце излезе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Кой е номер едноооо за пореден път Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Моля без линч, но обожавам това парче. Петя е една! 1 7 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 1 минута, GSA каза: Моля без линч, но обожавам това парче. Петя е една! А, не. Много тъпа песен. 3 1 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 2 минути, zai4eto82 каза: А, не. Много тъпа песен. Поне е авторска, а не претоплена манджа като тази на наркомана. 2 2 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 4 минути, GSA каза: Поне е авторска, а не претоплена манджа като тази на наркомана. На Преслава е като много други и ужасна визия. Имала е много по-добри песни. А при Коце дори и кавър си е мегахит. 4 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 То се вижда по дискотеки на кой е хита тази година. 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Нали щеше да излиза и песен на този Адам... Нещо там като при Десислава 😄 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 16 минути, gioksy каза: Нали щеше да излиза и песен на този Адам... Нещо там като при Десислава 😄 Търсят Ева... 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Няма какво да търсят, направо да взимат Десислава. Той и без това е на възраст като за нея. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 7 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Септември 7 Татяна,феята на зеленчуците и цветята. 🌶🌼🌺🍅🌻💫🧞♀️ 11 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 43 минути, meleto каза: Търсят Ева... 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 6 милиона за един от хитовете на лятото! Още не ми е любима, но от първото слушане до последното имам голяма разлика, зарибяваща и готина е песничката. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 1 час, gioksy каза: Нали щеше да излиза и песен на този Адам... Нещо там като при Десислава 😄 А какво ще кажеш за Цветелина Янева и Робов? Трябваше да излезе в началото на юли... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 15 часа , Willy каза: Галена никога не е следвала Десита и Лидия. Само Галин, но го отследва, след като разбра че я коментира. Виж ги на 35:40. 🤣 Много точен коментар отдолу: И на двете не им се пее и прави поп-фолк музика, но знаят, че ще им е много по-трудно в други стилове. Аз мисля, че правят тази музика само за пари, а им се иска друга музика да правят. Което е жалко и показва меркантилизма на младите. Бъдете себе си правете поп, рап, джаз, блуз, това което искате. Бъдете смели. И Галена да пее с Диона - няма никакъв шанс. Диона си беше супер в попрището си, но да пробие сама е много, много трудно. Мисля, че като придобие повече популярност, ще се отпусне да си прави това, което я кефи. Единствената Алфа, която си е на мястото, е Лидия. Тя просто в чалгата цъфти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 На мен пък за първи път сезонно предложение на Десита ми харесва повече от това на Лидия. Явно Десов веднъж си е Десов завинаги. Обаче на тези новите дори и най-слабо успешните им песни правят по 5-6 милиона гледания за година време. Тоест дори и флоповете не са им баш флопове, също като при Преслава и Галена. #newgeneration #porednareklama 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Поздрав с този еталон и иновация за жанра по онова време: 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Коце пак качил неща от мен в сторито си. Зарадвала съм го. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 26 минути, Blueberry каза: Единствената Алфа, която си е на мястото, е Лидия. Тя просто в чалгата цъфти. Danna says hi 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Оф, моля ви се,... Десислава сякаш е искала да гърми с чалга... но направи кариера. Опита да инвестира в различни неща. Не стана. ЛИдия и Десита си слушат и изпълняват чалга. Едва ли пеят песните си с буца в гърлото. По-скоро се замислям защо не правят по два аранжимента на песен. Ще е супер иновативно за чалгата. Представете си Гъзарка в рок вариант. По този начин ще хванат и допълнителен таргет. Примерът е малко нелеп, но схващате идеята. Особено в години, в които сами си правят музика и аранжимент.. тоест, едва ли ще оскъпи значително производството на две версии. Отзвукът и авторитетът, който ще добият е съвсем друга работа. Да не говорим, че ще пробият бг радио и подобни. Направо ще изринат поп гилдията. На практика, няма да има нужда от поп изпълнители. Още повече, че голяма част от поп гилдията я е срам да пее чалга. Тоест, няма да могат да отговорят на подобна стратегия и чалгата ще ги потопи за десетилетия напред. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 5 минути, meleto каза: Оф, моля ви се,... Десислава сякаш е искала да гърми с чалга... но направи кариера. Опита да инвестира в различни неща. Не стана. ЛИдия и Десита си слушат и изпълняват чалга. Едва ли пеят песните си с буца в гърлото. По-скоро се замислям защо не правят по два аранжимента на песен. Ще е супер иновативно за чалгата. Представете си Гъзарка в рок вариант. По този начин ще хванат и допълнителен таргет. Примерът е малко нелеп, но схващате идеята. Особено в години, в които сами си правят музика и аранжимент.. тоест, едва ли ще оскъпи значително производството на две версии. Отзвукът и авторитетът, който ще добият е съвсем друга работа. Да не говорим, че ще пробият бг радио и подобни. Направо ще изринат поп гилдията. На практика, няма да има нужда от поп изпълнители. Още повече, че голяма част от поп гилдията я е срам да пее чалга. Тоест, няма да могат да отговорят на подобна стратегия и чалгата ще ги потопи за десетилетия напред. Два аранжимента на песен не е толкова интересно. По-скоро ще е яко някой да пусне две песни в една. Примерно като това: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 2 часа , GSA каза: Поне е авторска, а не претоплена манджа като тази на наркомана. Няма какво да се лъжем1 Песента верно е тъпа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Реално погледнато никой дебютант дори Теофоков не успя да предизвика фурора и скандала,който предизвика Сузанита. Буквално цяла България я коментираше. Жалко че да прави дуети със сульо и пульо се изхаби доста бързо. Поздравете се с този хит. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари