Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 4 минути, GSA каза:

Поне е авторска, а не претоплена манджа като тази на наркомана. 

На Преслава е като много други и ужасна визия. Имала е много по-добри песни. А при Коце дори и кавър си е мегахит. 

• Like 4
  • Dislike 5
Сподели в други сайтове

6 милиона за един от хитовете на лятото! Още не ми е любима, но от първото слушане до последното имам голяма разлика, зарибяваща и готина е песничката. 

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час, gioksy каза:

Нали щеше да излиза и песен на този Адам... Нещо там като при Десислава 😄

А какво ще  кажеш за Цветелина Янева и Робов? Трябваше да излезе в началото на юли... 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 15 часа , Willy каза:

Галена никога не е следвала Десита и Лидия. Само Галин, но го отследва, след като разбра че я коментира.

Виж ги на 35:40. 🤣

Много точен коментар отдолу: 
И на двете не им се пее и прави поп-фолк музика, но знаят, че ще им е много по-трудно в други стилове. Аз мисля, че правят тази музика само за пари, а им се иска друга музика да правят. Което е жалко и показва меркантилизма на младите. Бъдете себе си правете поп, рап, джаз, блуз, това което искате. Бъдете смели. И Галена да пее с Диона - няма никакъв шанс.

Диона си беше супер в попрището си, но да пробие сама е много, много трудно. Мисля, че като придобие повече популярност, ще се отпусне да си прави това, което я кефи.

Единствената Алфа, която си е на мястото, е Лидия. Тя просто в чалгата цъфти. 

Сподели в други сайтове

На мен пък за първи път сезонно предложение на Десита ми харесва повече от това на Лидия. Явно Десов веднъж си е Десов завинаги. :D

Обаче на тези новите дори и най-слабо успешните им песни правят по 5-6 милиона гледания за година време. Тоест дори и флоповете не са им баш флопове, също като при Преслава и Галена. #newgeneration #porednareklama

• Like 1
Сподели в други сайтове

Оф, моля ви се,... 

Десислава сякаш е искала да гърми с чалга... но направи кариера. Опита да инвестира в различни неща. Не стана. 

ЛИдия и Десита си слушат и изпълняват чалга. Едва ли пеят песните си с буца в гърлото. 

По-скоро се замислям защо не правят по два аранжимента на песен. Ще е супер иновативно за чалгата. Представете си Гъзарка в рок вариант. По този начин ще хванат и допълнителен таргет. Примерът е малко нелеп, но схващате идеята.

Особено в години, в които сами си правят музика и аранжимент.. тоест, едва ли ще оскъпи значително производството на две версии. Отзвукът и авторитетът, който ще добият е съвсем друга работа. Да не говорим, че ще пробият бг радио и подобни. Направо ще изринат поп гилдията. На практика, няма да има нужда от поп изпълнители. 

Още повече, че голяма част от поп гилдията я е срам да пее чалга. Тоест, няма да могат да отговорят на подобна стратегия и чалгата ще ги потопи за десетилетия напред.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, meleto каза:

Оф, моля ви се,... 

Десислава сякаш е искала да гърми с чалга... но направи кариера. Опита да инвестира в различни неща. Не стана. 

ЛИдия и Десита си слушат и изпълняват чалга. Едва ли пеят песните си с буца в гърлото. 

По-скоро се замислям защо не правят по два аранжимента на песен. Ще е супер иновативно за чалгата. Представете си Гъзарка в рок вариант. По този начин ще хванат и допълнителен таргет. Примерът е малко нелеп, но схващате идеята.

Особено в години, в които сами си правят музика и аранжимент.. тоест, едва ли ще оскъпи значително производството на две версии. Отзвукът и авторитетът, който ще добият е съвсем друга работа. Да не говорим, че ще пробият бг радио и подобни. Направо ще изринат поп гилдията. На практика, няма да има нужда от поп изпълнители. 

Още повече, че голяма част от поп гилдията я е срам да пее чалга. Тоест, няма да могат да отговорят на подобна стратегия и чалгата ще ги потопи за десетилетия напред.

Два аранжимента на песен не е толкова интересно. По-скоро ще е яко някой да пусне две песни в една. Примерно като това:

Сподели в други сайтове

Реално погледнато никой дебютант дори Теофоков не успя да предизвика фурора и скандала,който предизвика Сузанита. Буквално цяла България я коментираше. Жалко че да прави дуети със сульо и пульо се изхаби доста бързо. Поздравете се с този хит.

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

• pechenko locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...