Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 2 часа , gioksy каза:

Нали щеше да излиза и песен на този Адам... Нещо там като при Десислава 😄

Ми секи ден е във фитнеса, прави се на хетеро, докато не си отвори устата. Тогава всичко свършва...

• Haha 4
Сподели в други сайтове

Само мен ли ме избиват пришки от сторита, в които чалгарки и чалгари рекламират участията си и накрая пращат върздушна целувка? Това някакъв етикет ли е, или маркетингова стратегия? Всички диамантени го правят това и винаги ми се повдига мъничко като почнат да си лигавят ръцете и да пращат целувки.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Дали не е там и Галенче за едно дуетче?!😜

Меди сам си прави песните и едва ли ще ходи при Ганев с Сашка за самостоятелна.

Screenshot-20200907-154015-Instagram.jpg

• Like 2

Сподели в други сайтове

преди 37 минути, meleto каза:

Оф, моля ви се,... 

Десислава сякаш е искала да гърми с чалга... но направи кариера. Опита да инвестира в различни неща. Не стана. 

ЛИдия и Десита си слушат и изпълняват чалга. Едва ли пеят песните си с буца в гърлото. 

По-скоро се замислям защо не правят по два аранжимента на песен. Ще е супер иновативно за чалгата. Представете си Гъзарка в рок вариант. По този начин ще хванат и допълнителен таргет. Примерът е малко нелеп, но схващате идеята.

Особено в години, в които сами си правят музика и аранжимент.. тоест, едва ли ще оскъпи значително производството на две версии. Отзвукът и авторитетът, който ще добият е съвсем друга работа. Да не говорим, че ще пробият бг радио и подобни. Направо ще изринат поп гилдията. На практика, няма да има нужда от поп изпълнители. 

Още повече, че голяма част от поп гилдията я е срам да пее чалга. Тоест, няма да могат да отговорят на подобна стратегия и чалгата ще ги потопи за десетилетия напред.

На Десислава й се получиха доста от не-чалга парчетата. Просто тя самата винаги е била обсебена от чалгата и от стремежа задължително да се доказва там, Затова предимно този тип имидж й се запазва във времето. Помня, че дори и за албума Сладки сънища се чудеше дали да го пуска, бил твърде поп. А накрая излезе един от най-признатите й. Представям си до къде можеше да стигне тази жена ако не се ръководеше от такива настроения, втълпени й във времето. И чужденци искаха да я правят име, а тя предпочете да пее кючеци в кръчмите.

За различните варианти на една песен е добра идея. Но може би най-добре ще е просто отново да започнат да правят парчета в различни стилове. Няма да им е чак толкова разоряващо, но ще им поддържа имиджа и някой ден може да им помогне ако пробват да насъберат по-широк таргет от хора за концерт. А конкретно на тези, които са си в собствени канали даже ще им е на печалба.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Willy каза:

Може да е дуета с Лорена..

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Willy каза:

Все едно са били на шопинг тур в Илиянци. То са Москинота, Плейни...

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, BobiTo каза:

Това се очерта доста успешно в времето. 13 милиона е навъртяло.

Много успешна песен, но не и в времето. Навъртя 11-12 милиона за година и всички си мислехме че в последствие ще е третата песен на Анелия от 2016 с над 20М, но тя взе че заби. Еквивалент й е #МамаУраган.

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , gabbati каза:

Danna says hi

Данна не я броя за Алфа, освен това тя във всеки жанр звучи добре :P 

преди 3 часа , meleto каза:

Оф, моля ви се,... 

Десислава сякаш е искала да гърми с чалга... но направи кариера. Опита да инвестира в различни неща. Не стана. 

ЛИдия и Десита си слушат и изпълняват чалга. Едва ли пеят песните си с буца в гърлото. 

По-скоро се замислям защо не правят по два аранжимента на песен. Ще е супер иновативно за чалгата. Представете си Гъзарка в рок вариант. По този начин ще хванат и допълнителен таргет. Примерът е малко нелеп, но схващате идеята.

Особено в години, в които сами си правят музика и аранжимент.. тоест, едва ли ще оскъпи значително производството на две версии. Отзвукът и авторитетът, който ще добият е съвсем друга работа. Да не говорим, че ще пробият бг радио и подобни. Направо ще изринат поп гилдията. На практика, няма да има нужда от поп изпълнители. 

Още повече, че голяма част от поп гилдията я е срам да пее чалга. Тоест, няма да могат да отговорят на подобна стратегия и чалгата ще ги потопи за десетилетия напред.

То не е нещо срамно чалгата, не го казвам в този смисъл. Защо го казах: Диона няма глас за чалга, тя е супер добра в рапа и игрите с думи. Затова й се получават текстовете. Десита пък има по-изчистен глас, тя си е пианистка, хич не й се получава нахъсаното пеене, което пък примерно Лидия разбива. Това е.

преди 3 часа , penakavalli каза:

Само мен ли ме избиват пришки от сторита, в които чалгарки и чалгари рекламират участията си и накрая пращат върздушна целувка? Това някакъв етикет ли е, или маркетингова стратегия? Всички диамантени го правят това и винаги ми се повдига мъничко като почнат да си лигавят ръцете и да пращат целувки.

Само от първото изречение се сетих за Ванеса :roll1: Нейните сторита са - застава леко наклонена в лявата част на екрана, снима се отгоре, говори с един меко-сладникаво-мляскащ глас: "Здравейте приятели, очаквам ви довечера в Горно Нанадолнище, за да си направим най-шурото парти! Целувки *праща въздушна"" :D 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Willy каза:

Два аранжимента на песен не е толкова интересно. По-скоро ще е яко някой да пусне две песни в една. Примерно като това:

Преди години имаше някакъв, който правеше рок версии на чалга  и всички познати, които са заклети антифенове на чалгата знаеха "Късам ти нервите" на Емануела. Всъщност, не помня дали точно тази песен беше... някой ако се сеща да постне.  Звучаха си много добре. И както споменах, "рок" обществото ги забелязва.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , gabbati каза:

Не знам за рок варианти, но една бърза или умерена песен със силен текст, ако я направят акустично, веднага звучи по различен начин. Примери

Не държа да е рок версия... може да правят латино като "Хабиби" или както ти спомена - ами, онази дето пя на Преслава песента в Гласът на БГ... вижте какво прави един аранжимент.

80% от коментарите под видеото: не съм слушал версията на Преслава, но ...

. Защо?

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 58 минути, meleto каза:

Не държа да е рок версия... може да правят латино като "Хабиби" или както ти спомена - ами, онази дето пя на Преслава песента в Гласът на БГ... вижте какво прави един аранжимент.

80% от коментарите под видеото: не съм слушал версията на Преслава, но ...

. Защо?

• Wow 2

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Blueberry каза:

Само от първото изречение се сетих за Ванеса :roll1: Нейните сторита са - застава леко наклонена в лявата част на екрана, снима се отгоре, говори с един меко-сладникаво-мляскащ глас: "Здравейте приятели, очаквам ви довечера в Горно Нанадолнище, за да си направим най-шурото парти! Целувки *праща въздушна"" :D 

Точно тя инспирира злобния ми коментар... 😀

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Само на мен ли Галин ми е станал доста отблъскващ и дразнещ? Гледам сега е на гости на Цитиридис, заедно с Бони, Люси Дяковска и Рафи. Първо поканиха чалгаджиите. Галин и Бони влизат заедно, но добричлията вместо да даде път на дамата, той пръв-пръв да влезе в студиото, оставяйки жената да влезе след него. 

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, ice_hot_sm каза:

Само на мен ли Галин ми е станал доста отблъскващ и дразнещ? Гледам сега е на гости на Цитиридис, заедно с Бони, Люси Дяковска и Рафи. Първо поканиха чалгаджиите. Галин и Бони влизат заедно, но добричлията вместо да даде път на дамата, той пръв-пръв да влезе в студиото, оставяйки жената да влезе след него. 

Че той има визия на по-голяма дама и от Бони. Иначе споко, на всички от форума ни е противен. Въпроса е дали остана някой на който да не му е отблъскващ!

• Like 9

Сподели в други сайтове

@WindWalkerMonk неща, които съм пращала на Коце,че е номер 1 като скрийншотове, че е номер 1 за пореден път и той за втори път си ги качва в сторито. Много е щастлив от успеха на "Проблем". 

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Коцето е страшен олигофрен, но хората точно затова го харесват. "Проблем" е най-големият хит в чалгата, излизал за последните 2 години, всеки я знае песента.

Че си пие и взема наркотици няма спор, но и не е единствения, а и не ми влиза в работата. Но е супер айляк човек, веднъж дойде до нашето сепаре, седна си като пич, изпи 2 водки за 10 минути и си тръгна. 

А има страшна дискография и дори и преди дуета си мачкаше стабилно. 

Поздрав с нещо много красиво:

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

• pechenko locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...