WindWalkerMonk Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 преди 34 минути, Fast каза: Всъщност кои чалгарки са с най-много октави (с изкл. на Софка) ? Винаги ми е било интересно. Преслава и Деси Слава. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Пристигна водката! ❤️ ..... Когато не можеш да заспиш в 1 вечерта. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 преди 6 часа , THE IIconic каза: Какво стана с дуета на Янева и Робов? За Коледа ли ще го пускат? Да, ама 2021, че следващите няколко месеца няма да са леки. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 ❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Днес си купих рокля за Коце. Като кукла ще съм с нея, особено като направим и косата. Фризьорката ми ми каза като морска русалка ще съм, отново ще се откроявам. 2 1 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Айдеее Коце със Софи сега по Фен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Да се поздравим с нещо качественооо 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 1 час , zai4eto82 каза: Днес си купих рокля за Коце. Като кукла ще съм с нея, особено като направим и косата. Фризьорката ми ми каза като морска русалка ще съм, отново ще се откроявам. Искам Коце да ти доведе Фънки, че нали са приятелчета. Тогава да видиш какво е истински мъж... 😁 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Току що, penakavalli каза: Искам Коце да ти доведе Фънки, че нали са приятелчета. Тогава да видиш какво е истински мъж... 😁 А, не. Фънки не ми трябва. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Коце ми излиза само с разходи. Все трябва да мисля какво да купувам. В Китен не бях нито с направена коса, нито с нови дрехи, е сега в Бургас ще е друго, че и Борето и Велислав ще са двамата- въй, въй. 4 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 15 минути, zai4eto82 каза: Коце ми излиза само с разходи. Все трябва да мисля какво да купувам. В Китен не бях нито с направена коса, нито с нови дрехи, е сега в Бургас ще е друго, че и Борето и Велислав ще са двамата- въй, въй. да те земе вече за PR, какво чака. Коцето има нужда от теб, ти си турнадо, ти си супер жена. Направо тоя Константин се излага. Не знам вече... 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 2 часа , zai4eto82 каза: Днес си купих рокля за Коце. Като кукла ще съм с нея, особено като направим и косата. Фризьорката ми ми каза като морска русалка ще съм, отново ще се откроявам. Видях я! Не ме кефи особено това синьо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 1 година от издаването на този жесток хит-албум: 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Очаквайте скоро новата песен на ДесиСлава! 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 30 минути, z_o_ каза: 1 година от издаването на този жесток хит-албум: Не и по-жесток от 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Gentleman. Публикувано Септември 9 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Септември 9 Току що, stereoto_ каза: Очаквайте скоро новата песен на ДесиСлава! Колко скоро?!? След 30 години ли? 😂 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Боза Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Заповядайте още от бабичките на поп фолка. 😂 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 ❤️❤️❤️ 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Диона е била полу-циганка 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 (редактирано) преди 8 минути, Krislena каза: Диона е била полу-циганка Баш си е чиста циганка.. Едната й братовчедка се казва Касандра - кой ще си кръсти детето така освен хората от ромски произход. А българи и роми рядко се взимат, ромите си държат на тяхното. Така че да спре да лъже милата 😄 Редактирано Септември 9 от Just_Me 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 22 минути, Krislena каза: Диона е била полу-циганка Тя каза още в ББ, че майка й е циганка, а тя е мелез! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 2 часа , stereoto_ каза: Очаквайте скоро новата песен на ДесиСлава! За Великден очакваме ! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Ох,дано си направи регистрация тук някой ден. Искам да гледам как се бият за Теофиков с @Blueberry 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари