Just_Me Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 14 минути, xroflx9 каза: Ох,дано си направи регистрация тук някой ден. Искам да гледам как се бият за Теофиков с @Blueberry Тя чак и снимки с Робов 😁 Той поне е симпатяга и има 2 изречения в песен, айде иди-дойди. Ама как може Адъм да има толкова много фенки след като няма даже и един featuring?! 😒 Лапешка работа.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 43 минути, xroflx9 каза: Ох,дано си направи регистрация тук някой ден. Искам да гледам как се бият за Теофиков с @Blueberry Ама това съм аз. 7 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 2 минути, Blueberry каза: Ама това съм аз. Значи се познаваме! Запознахме се в Гепиме! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 7 минути, Blueberry каза: Ама това съм аз. Евала,едър кокал си натопорчила. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 34 минути, Just_Me каза: Ама как може Адъм да има толкова много фенки след като няма даже и един featuring?! 😒 Лапешка работа.. Прави ми впечатление, че лапенцата умират за внимание в интернет и само щом някой се появи в публичното пространство, почват да му се правят фен профили, за да може този човек да ги репоства и да се кефят. Никакви фенчета не са дори. Сега това е модата. Едно време се регистрираха по форумите с никове като За_Преси_Ще_Умра, Anelia-lover-92, Queen Gloria, @Gerganafen.... 5 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Синоним на класа и перфектност 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Една единствена фолкпевица на рекламата на Тайдъл 😍 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Това ме зариби! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 2 минути, THE IIconic каза: Това ме зариби! Всеки ден я слушам от 2 седмици насам! Единствената българска песен! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 1 час, DrAkO каза: Една единствена фолкпевица на рекламата на Тайдъл 😍 Тита ли? Еми е не е просто фолк певица, тя е многожанров и многопластов изпълнител! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 "Блясък в очите" на лелча остана супер недооценен албум. Има страхотни песни в него ... защо така е флопнал преди години? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 @asylum това е в твоята област. Сигурно оргазмираш под тези звуци на леля. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Коментирахте ли купените коментари на "Куршум"? Има още профили дето спамят с тоя коментар така, но не ми се дава да ги качвам. Вижте коментарите от преди седмица. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 АРИ ❤️ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 1 час , asylum каза: Всеки ден я слушам от 2 седмици насам! Единствената българска песен! И мен ме зариби, ама главно заради музиката, текстът е траш. Ама толкова си може Дионка... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 42 минути, Vancho каза: @asylum това е в твоята област. Сигурно оргазмираш под тези звуци на леля. Сефте ги чувам, втората е поносима. преди 2 минути, penakavalli каза: И мен ме зариби, ама главно заради музиката, текстът е траш. Ама толкова си може Дионка... Каква Диона? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 17 минути, asylum каза: Каква Диона? Дионка е сътворила този невероятен текст.😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 5 часа , Kriminal каза: Коментирахте ли купените коментари на "Куршум"? Има още профили дето спамят с тоя коментар така, но не ми се дава да ги качвам. Вижте коментарите от преди седмица. И Беден в сърцето имаше първите дни. Както и Куката и още куп песни. Виж последните коментари и на Пиян. 🙃 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Blueberry Публикувано Септември 10 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Септември 10 преди 2 часа , Willy каза: И Беден в сърцето имаше първите дни. Както и Куката и още куп песни. Виж последните коментари и на Пиян. 🙃 Willy преди минути, купувайки коментари на Преслава, за да може да напише този коментар 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 От 7.09.2020 г. от 19:59, Blueberry каза: Само от първото изречение се сетих за Ванеса Нейните сторита са - застава леко наклонена в лявата част на екрана, снима се отгоре, говори с един меко-сладникаво-мляскащ глас: "Здравейте приятели, очаквам ви довечера в Горно Нанадолнище, за да си направим най-шурото парти! Целувки *праща въздушна"" https://www.instagram.com/stories/malkata.official/2394613572473629011/?hl=bg 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Само 8 денааааа. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Като се замисля 2 месеца подред съм на Коце, сега ще ми е трети месец, но 4-ти път ще видя Коце. Слънчев бряг, Приморско, Китен. Добре ми се отрази пандемията. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 8 часа , penakavalli каза: Дионка е сътворила този невероятен текст.😁 Че как, бе? Ваня често си ги пише сама, тя Диона беше ли дебютирала тогава изобщо? Ако е неин, браво, супер текст, повече такива да има! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 48 минути, zai4eto82 каза: Като се замисля 2 месеца подред съм на Коце, сега ще ми е трети месец, но 4-ти път ще видя Коце. Слънчев бряг, Приморско, Китен. Добре ми се отрази пандемията. Няма да е зле, ако почнеш да се замисляш и за някакви други неща вече. 1 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 5 часа , Willy каза: И Беден в сърцето имаше първите дни. Както и Куката и още куп песни. Виж последните коментари и на Пиян. 🙃 Туй няква ненормална Арменка коментирала, и то не един същи коментар с други профили, под Куршум различни профили коментираха буквално същото нещо. А и за Куката май сме казали, че са купени коментарите. Под всяка песен има много коментари от един човек, ама това с Куршум е буквално очевадно, че са купени. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари