penakavalli Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 2 часа , asylum каза: Че как, бе? Ваня често си ги пише сама, тя Диона беше ли дебютирала тогава изобщо? Ако е неин, браво, супер текст, повече такива да има! Май говорим за различни песни - горе е цитирана "Просто секс" на Галин и Диона, а ти май визираш "Апокалипсис" на Ванчето.😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Слушаме ли Истински хитове? ❤️ 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Таня, задава се нов хит от Коце: Взел е тази песен, ще имитира жената в клипа. Било маукане подобно на неговото скимтене. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 50 минути, THE IIconic каза: Слушаме ли Истински хитове? ❤️ На ретро сме 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 4 часа , omline каза: Няма да е зле, ако почнеш да се замисляш и за някакви други неща вече. Правя това, което ми харесва. Не обичам да ми казва някой какво да правя. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Някой знае ли дали Емилия Стоянова все още има общо със signal.bg или след присъединяването на сайта към групата на Домусчиев вече не е там? Не мога да повярвам, че тези заглавия на статиите там са писани от нея... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 53 минути, Dominatora каза: На ретро сме 😂 Тази песен винаги ме е изпълвала. Наглед лековата, но толкова добре е направено всичко. Самият текст, музиката, клипът, визиите - всичко е много добре конструирано. Парчето е в забавната стилистика, но не и в графата "простотия". А гласът на Камелия в първите години много ми харесваше лично на мен, много е мек и приятен. В момента ѝ е по-друб. Между другото, спомням си, че "Няма шега" беше много по-голям хит от "Луда по тебе", като втората впоследствие се превърна в истински златен хит, благодарение на самата Камелия, която успя да я наложи, така че да остане във времето. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Нямате вкус тука за роклята ми, но който трябва да я хареса вика супер е. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 3 часа , Kriminal каза: Туй няква ненормална Арменка коментирала, и то не един същи коментар с други профили, под Куршум различни профили коментираха буквално същото нещо. А и за Куката май сме казали, че са купени коментарите. Под всяка песен има много коментари от един човек, ама това с Куршум е буквално очевадно, че са купени. Така е, Куршум има по 20 коментара от различни профили с ник Kitty (уви, не е нашата любимка). Но това не значи, че Донка сама си ги е купила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Стига с тези коментари. Под всеки клип има наспамени такива. Съмнявам се да си купуват коментари... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 57 минути, dan!el каза: Някой знае ли дали Емилия Стоянова все още има общо със signal.bg или след присъединяването на сайта към групата на Домусчиев вече не е там? Не мога да повярвам, че тези заглавия на статиите там са писани от нея... Ебахти медийната хегемония направиха тия Домусчиеви, бетер Пеевски... Да ти се доповръща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 1 час, zai4eto82 каза: Нямате вкус тука за роклята ми, но който трябва да я хареса вика супер е. Така или иначе за Коце е по-важно да е на голо и с горещо тяло отдолу.😁 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 4 часа , penakavalli каза: Май говорим за различни песни - горе е цитирана "Просто секс" на Галин и Диона, а ти май визираш "Апокалипсис" на Ванчето.😁 Визирам Живот мой преди 1 час , dan!el каза: Някой знае ли дали Емилия Стоянова все още има общо със signal.bg или след присъединяването на сайта към групата на Домусчиев вече не е там? Не мога да повярвам, че тези заглавия на статиите там са писани от нея... Тя и преди си имаше някакви списвачи, но напоследък май изцяло на тях е оставила. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 (редактирано) преди 3 часа , Dominatora каза: На ретро сме 😂 И аз съм на ретро, от по-новото 😁 Редактирано Септември 10 от Just_Me . 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 10 минути, Just_Me каза: И аз съм на ретро, от по-новото 😁 Тва много добро. Кавър ли е? Последният хит на Камелия преди Неудобни въпроси с Гъмзата 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 1 час, NazzkO каза: Тва много добро. Кавър ли е? Последният хит на Камелия преди Неудобни въпроси с Гъмзата Беше популярна песен, хит е пресилено казано. На мен така и не ми хареса, не знам защо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 4 часа , zai4eto82 каза: Нямате вкус тука за роклята ми, но който трябва да я хареса вика супер е. Дано сънят ми не е пророчески и не надуеш корема от Коцьо. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 1 час , Just_Me каза: И аз съм на ретро, от по-новото 😁 То всички май сме на такава вълна! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 6 минути, THE IIconic каза: То всички май сме на такава вълна! Тая беше флоп, но е много по яка от другата. Имаше и една още по - яка: как да те забравя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: Тая беше флоп, но е много по яка от другата. Имаше и една още по - яка: как да те забравя. За мен тази е една от най яките! ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 12 минути, THE IIconic каза: За мен тази е една от най яките! ❤️ Това сестрата на Луна ли е : Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 #СамоИстинскиХитове 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари