Lelqtian Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Междудругото ква е тая суша, ша стане цял месец без нови песни. Или сички чакат да мине премиерата на Деса, та тогава. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 1 час, Vancho каза: https://vm.tiktok.com/ZS54PEPm/ Този си въобразява, че е Теофиков. @Blueberry може да охладиш малко страстите с него докато докопаш оригинала. Не се задоволявам с копия! А и вече си имам нов селебрити кръш, докато Денис не изкара нова песен 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 1 час , Lelqtian каза: Баш от вибокс и аз няма да го отворя. Иначе ето едно друго клипче на снахата Умирааамммм афбййахйхйдхйхсай баш така си пее 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 6 минути, Blueberry каза: Не се задоволявам с копия! А и вече си имам нов селебрити кръш, докато Денис не изкара нова песен Вече сме двама. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 9 минути, Blueberry каза: Не се задоволявам с копия! А и вече си имам нов селебрити кръш, докато Денис не изкара нова песен Този не участва ли във фермата? https://fermata.btv.bg/article/uchastnitsi/petar-petrov.html Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 6 минути, THE IIconic каза: Този не участва ли във фермата? https://fermata.btv.bg/article/uchastnitsi/petar-petrov.html Същия. за да не е спам - защо чалгарка не е влизала във Фермата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 4 минути, Blueberry каза: Същия. за да не е спам - защо чалгарка не е влизала във Фермата? Те минаха през Къртицата! Емануела, Азис и Роксана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Имате време довечера до 23.00 часа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 харесва ми 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Довечера ли започва резила на Деси Слава в национален ефир? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 3 минути, SG каза: Довечера ли започва резила на Деси Слава в национален ефир? Спокойно, никой няма да я гледа - всички ще са на бТВ! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Гледам Анелия е в "Мармалад". Мале, истинско мъчение е да я слушаш. Дори и тъпите клишета ѝ е трудно да ги изкаже като хората. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 5 минути, SG каза: Довечера ли започва резила на Деси Слава в национален ефир? По едно време си мислих, че това е Нора Недкова 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Ебахти Десището - гласът ѝ е много изгрубял, а кръчмарската постановка на пеене май трайно я е обзела... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 12 минути, SG каза: Довечера ли започва резила на Деси Слава в национален ефир? По интересно ми е ако участва верно, под каква маска ще бъде, ама както каза Боровинката май ще гледаме Петър във Фермата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Деси Слава пее така ужасно от години, още от турнето на Фен нямаше нищо общо с гласа си отпреди. И въпреки това съм сигурен, че ако поне се старае да пее по прогиналната мелодия, няма да звучи толкова зле. Казваш, че ме обичаш е елементарна песен за изпълнение, не е като да не може. Просто прави някакви комично извивки и всичко опропастява. А че гласът й е по-груб - това е напълно нормално. Вече е жена на възраст с 2 деца - гласът й е мутирал. Сравнете примерно Цеца в началото на кариерата си и сега - всички песни от този й период на живо ги пее поне 1-2 тона по-ниско. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 16 минути, SG каза: Довечера ли започва резила на Деси Слава в национален ефир? Що има довечера? Иначе тука е почти добре, ма що не си пее нейните песни ми пак на Азис? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 25 минути, Blueberry каза: Спокойно, никой няма да я гледа - всички ще са на бТВ! 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 17 минути, Blueberry каза: Спокойно, никой няма да я гледа - всички ще са на бТВ! преди 15 минути, THE IIconic каза: По интересно ми е ако участва верно, под каква маска ще бъде, ама както каза Боровинката май ще гледаме Петър във Фермата. Айде дано. После феновете да можем да извъртаме нещата и да твърдим, че няма чак такава публичност на сгромолясването на имиджа й на най-пееща, започнал още през 2007 именно в риалити. Кръговрат. преди 13 минути, Moovit каза: По едно време си мислих, че това е Нора Недкова 😂 Сигурно ще те черпи ако разбере, че я сравняваш с плеймейтка. На мен пък ми бие все повече на Петра и това не го казвам с намерение за какъвто и да е shade или подигравка. Постановка на гласа, излъчване, маниери... Само за скарите и за парламента не е започнала да пее още, но и това не е изключено, сега тъкмо ще е актуално. преди 4 минути, Senhor каза: Деси Слава пее така ужасно от години, още от турнето на Фен нямаше нищо общо с гласа си отпреди. И въпреки това съм сигурен, че ако поне се старае да пее по прогиналната мелодия, няма да звучи толкова зле. Казваш, че ме обичаш е елементарна песен за изпълнение, не е като да не може. Просто прави някакви комично извивки и всичко опропастява. А че гласът й е по-груб - това е напълно нормално. Вече е жена на възраст с 2 деца - гласът й е мутирал. Сравнете примерно Цеца в началото на кариерата си и сега - всички песни от този й период на живо ги пее поне 1-2 тона по-ниско. Гласа че се променя с годините си е факт, но при нея всички знаем, че е най-вече заради цигарите и страстта й да се доказва в дискотеките, което води до дори още повече задимяване и безумно изтощаване. А тя че си е позволявала чат-пат и по-лошо пеене през годините е също факт. Но в случая не говорим точно за лошо пеене, а за съвсем различен глас. Точно като Петра, Ивана. За жалост вече изпълнява така и фолклор, а преди поне в него беше зашеметяваща. преди 2 минути, Lelqtian каза: Що има довечера? Иначе тука е почти добре, ма що не си пее нейните песни ми пак на Азис? Маскираният певец Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Никой: Абсолютно никой: Аз: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 31 минути, SG каза: На мен пък ми бие все повече на Петра и това не го казвам с намерение за какъвто и да е shade или подигравка. Постановка на гласа, излъчване, маниери... Само за скарите и за парламента не е започнала да пее още, но и това не е изключено, сега тъкмо ще е актуално. Тя вече ги показа скарите! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 10 минути, asylum каза: Тя вече ги показа скарите! Хихи вярно... Същинска Тейлър Суифт- години по-рано тийзва за предстоящото. А ни се смеят като казваме, че е най-голямата! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 2 часа , SG каза: Довечера ли започва резила на Деси Слава в национален ефир? Мале ужас... Каква е тая перука за 2 лв??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 3 часа , Senhor каза: Деси Слава пее така ужасно от години, още от турнето на Фен нямаше нищо общо с гласа си отпреди. И въпреки това съм сигурен, че ако поне се старае да пее по прогиналната мелодия, няма да звучи толкова зле. Казваш, че ме обичаш е елементарна песен за изпълнение, не е като да не може. Просто прави някакви комично извивки и всичко опропастява. А че гласът й е по-груб - това е напълно нормално. Вече е жена на възраст с 2 деца - гласът й е мутирал. Сравнете примерно Цеца в началото на кариерата си и сега - всички песни от този й период на живо ги пее поне 1-2 тона по-ниско. Супер си беше на турнето на Фен. На последния концерт в НДК също разби с живи изпълнения, както и на първия в Арена Армеец. В Капките също беше на високо ниво. След като роди се усети осезаемо промяната. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 https://signal.bg/нова-победа-радва-галин/ Галин се оказа обект на коментари и в телевизионното пространство, защото бе обявен за победител в класацията “Топ 10 – мъже по гащи“ на предаването “Мармалад“. 6 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари