asylum Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 @Blueberry, листметата свършиха и така и не се падна една, за която се чудех дали съм я включил Утре ще я обявя извънредно, а после почват сериите "Слави" и "Нови надежди". 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 преди 42 минути, Krislena каза: откачалка 😤 нали беше приела исляма Приела е, колкото диАриа приема членове... ...във фенклуба си, т.е. временно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 иначе полупразна дискотека.. все пак е Неделя 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Като я гледам Ария... То тя си е танцьорка.... То сиг и за такава длъжност и плащат.... (танцьорка беше по-милото!) 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 https://instagram.com/stories/dessitax/2372979021787316229?utm_source=ig_story_item_share&igshid=1g7vi12esg151 Десита на участие на Ариа. Всички искат уроци от Класата на поп-фолка 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Аз съм в Приморско и Теди Алексансрова е тука. Утре вече днес Анелия ще е в Афтъроргазъм, а Емануела в механа Вълчан войвода. Като пристигнахме отнякъде се чуваше Галена с Криско. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 8 часа , zai4eto82 каза: Аз съм в Приморско и Теди Алексансрова е тука. Утре вече днес Анелия ще е в Афтъроргазъм, а Емануела в механа Вълчан войвода. Като пристигнахме отнякъде се чуваше Галена с Криско. Аз съм на слтнчака, айде да пием кафе ма. Иначе Джена беше, но е било тотал щета в съседния ккуб. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 15 часа , Dominatora каза: То щеше да е хубаво и да ги обявява някъде за да ни информира но... Обявява ги по сторита в инста и фб, но ден два по рано. До преди карантината си ги обявяваше всичките в Събития. преди 11 часа , asylum каза: Ари е на По скоро всички са и между краката 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 9 часа , Krislena каза: иначе полупразна дискотека.. все пак е Неделя Как ще е полупразно. То дори 1/4 от капацитета не е напълнила. Аз ако съм на мястото на собственика и тя да ми плаща не бих я пуснал в клуба ми... Дори и клецането по бара не помага... Тотална липса на интерес. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 17 минути, Slavi каза: Обявява ги по сторита в инста и фб, но ден два по рано. До преди карантината си ги обявяваше всичките в Събития. Хубаво би било да ги поства за целия месец като Константин, Меди и други, но тя си знае. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Току що, Dominatora каза: Хубаво би било да ги поства за целия месец като Константин, Меди и други, но тя си знае. Така правеше преди. Да, добре би било. Все пак има човек, който и потдържа социалните профили. Може би иска да укрива😁 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Кой се занимава със страниците на Деска? Иначе стига с тая Диария... отвратителна простакеса, бездарница и с невъзможно за запомняне безлично лице... 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 1 час, Slavi каза: Как ще е полупразно. То дори 1/4 от капацитета не е напълнила. Аз ако съм на мястото на собственика и тя да ми плаща не бих я пуснал в клуба ми... Дори и клецането по бара не помага... Тотална липса на интерес. Повече от на Джена. Ама слабо да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Деска ще бъде дори още по-неорганизирана в това самопродуциране, струва ми се. Дори едни участия не може да си подреди в профила. Подозирам, че няма да си наеме някой да й качва продукцията и в Spotify и другите актуални стрийминг платформи, ще разчита само на YouTube. Където киповете ще се качват със забележителни обложки като на Мойто зайче, разбира се. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Десислава обаче пускаше топ проекти докато беше със скандалния Зарко. ''Моето друго аз'', ''Усещам'', ''Мръсни поръчки'' и ''Only one'' - все топ тракове. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 8 минути, -A. каза: Десислава обаче пускаше топ проекти докато беше със скандалния Зарко. ''Моето друго аз'', ''Усещам'', ''Мръсни поръчки'' и ''Only one'' - все топ тракове. И Най-неправилният мъж ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Кога в чалгата ще имаме такъв клип, където певеца не се прави на нацепена батка, женкар, кара скъпа кола и не гледа под вежди. Изобщо имаме ли някой харизматичен чалга певец? Робов или Адъм, ако четете моля възползвайте се от тази ниша. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 @Blueberry на участие на Денис Теофиков: 6 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 8 минути, Krislena каза: Яко е флопнала. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 2 минути, Wild_Style каза: Яко е флопнала. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 14 минути, -A. каза: Десислава обаче пускаше топ проекти докато беше със скандалния Зарко. ''Моето друго аз'', ''Усещам'', ''Мръсни поръчки'' и ''Only one'' - все топ тракове. Какъвто и да беше в личен план единия мъж я предразполагаше за кариера с нежност и романтика. Другия- за кючеци и маанета в махалата. Но не й е виновен само възлюбения. Тя от години го има този отчаян стремеж да се доказва по дискотеките. Просто никога не е било толкова брутално, колкото сега в Пайнер. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 2 минути, Willy каза: Нека уточним, че повечето изпълнители за последните 24 часа са изгубили едно 20-30-40-50к гледания. ''Красиви лъжи'' от 149к минава на 115к. ''Проблем'' от 145к на 95к. ''Джале'' от от 133к на 88к. ''Проблем'' от 119к на 86к. Има някакъв масов спад в гледания последните няколко дни, което разбира се рефлектира и върху Яница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 3 минути, -A. каза: Нека уточним, че повечето изпълнители за последните 24 часа са изгубили едно 20-30-40-50к гледания. ''Красиви лъжи'' от 149к минава на 115к. ''Проблем'' от 145к на 95к. ''Джале'' от от 133к на 88к. ''Проблем'' от 119к на 86к. Има някакъв масов спад в гледания последните няколко дни, което разбира се рефлектира и върху Яница. Спадът не е ли заради новоизлезлите песни, т.е. не трябва да рефлектира върху Яница, а да е в нейна полза. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари