NazzkO Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 1 минута, adorable каза: Мне, говорих за хора бизнесмени по морето с пари, жени и дори мъже, които знаят песни като "Крепост", но не съм идвал тука да пиша "тая вечер пуснаха еди-къде си Глория" - ето на, вижте. А ти си пусни виж Десислава каква карикатура е на сцена, толкова неадекватно поведение, после за Глория говорим. Хахахахахаххайайахахайайаха ох ти си страхотен 😂😂😂😂😂😂 влиятелни бизнесмени разпускат край марина диневи под звуците на пепеляшка, пияна вишна и 100% жена бауаххахахахажаххсхс не издържам 💜😂😂😂😂😂😂😂😂 Кво ми се заяждаш за Деса сега, това е детско, а по коментарите съдех, че имаш претенции за себе си за различен чалга фен, но явно трябва да "захапеш" любимката ми. Не върви при мен това... да ти го кажа с песен поне... 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 59 минути, SG каза: При Рени голямата грешка беше, че се оттегли в Израел, преди това песните й най-малкото се забелязваха от поп-фолк аудиторията. По Фен ТВ си я въртяха и много от песните й получиха популярност - Йерусалим, Магия, Горчиво и сладко, Бях на ръба. По Веселина имаше силна ротация. Можеше да уцели по-голям хит някога, но тя спря и забегна в чужбина. Оттам се позабрави и не съумя да се завърне истински. Дано някой ден извади хит. 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Факт, но е по националната телевизия и на сцена. Деска е шматка, душица е, но си е шматка. Обаче за ралзика от Глория е канена, защото пълни клуба, т.е. носи пари. И двете са чалга певици, едната вървежна, другата НЕ. Simple as that. От там насетне, всичко е академични теории. И само ще помоля да не вкарвате друг път иронии за феновете. Не ме интересуват мен сервитьори и фризьори - такива са антужара на Галени, Преслави и компания. Щото пак казвам, знам НДК на Глория 2015 г. с какви хора е била пълна - противно на очаквания, не е само с педали, за разлика от концертите на Пайнер в Арена, където имах чувството, че съм в Столипиново. Да направят концерт тия кикимори, да видим какво ще съберат и колко. Живи и здрави да сте, но преди години, като сме спороли на тема Глория-Ивана примерно, поне имаше реални спорове с мислещи хора и доводи, а сега само лиготии, и от големи хора, уж претендиращи с акъл. И айде наистина всеки да си слуша и вярва в каквото иска и да не убеждава другия в обратното. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Стига с Кама, Деса и Глория. Скоро ще са некролози за чалгата. Нека обсъдим новата кръв с по- тесни дупета и пичета, по - свежа кожа. АдЪм, защо е ВЕЧЕ АдАм, а и в този случай Лидия ще стане ЕВА ли ? По - скоро Теофиков според мен, защото само тогава няма да имаме нужда от синьо апче (за глава). 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 2 минути, NazzkO каза: Хахахахахаххайайахахайайаха ох ти си страхотен 😂😂😂😂😂😂 влиятелни бизнесмени разпускат край марина диневи под звуците на пепеляшка, пияна вишна и 100% жена бауаххахахахажаххсхс не издържам 💜😂😂😂😂😂😂😂😂 Кво ми се заяждаш за Деса сега, това е детско, а по коментарите съдех, че имаш претенции за себе си за различен чалга фен, но явно трябва да "захапеш" любимката ми. Не върви при мен това... да ти го кажа с песен поне... Не само имам претенции, а съм. Но погледни си първата част на поста - аз не говоря така, за мен е излишно това. Можеш да пишеш и без тоя маниер, не ти отива според мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 В преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: Факт, но е по националната телевизия и на сцена. Деска е шматка, душица е, но си е шматка. Обаче за ралзика от Глория е канена, защото пълни клуба, т.е. носи пари. И двете са чалга певици, едната вървежна, другата НЕ. Simple as that. От там насетне, всичко е академични теории. Десислава не взима себе си насериозно, въпреки огромния си талант. И ако някакви заблудени захлупени човечета не могат да приемат това, то нека си живеят в своя похлупак. Десислава може да подскача на сцената, да говори за кебапчета и да прави смешки като третокласник, но след минута да забие 2 балади с брутална чувственост и всички да я зяпат и аплодират. Камелия може да изглежда като най-голямата мръсница в чалгата, да св говорят всякакви неща за кой я е пукал и тн и същевременно да е с един мъж толкова години. Несъвместимите неща са съвместими за широкоскроени съвременни хора. Другото не ме интересува. От 1000000 кладенеца вода да донесат двамата фена на гло у рени няма да променят нищо в актуалната ситуация. Поздрави им пращам: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 От 21.09.2020 г. от 11:30, adorable каза: Показно за пеене, поздрав за всички. Да ви поздравя вас двамата, че май вчера не сте видели. И само да ви кажа, може да се спори, но аз съм бил на участие на всички от по-големите имена и знам кой какво може, затова и си позволявам да коментирам, имам албуми на всичките, така че... едва ли изкарвам някого велик за сметка на друг. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Koце много яко е качил за Бургас в сторито си от участието. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Попринцип не е лошо да си говорим за отминалите успехи, на мен винаги ми е кеф като си спомняме по-добрите времена за чалгата. Но нека да започнем да разграничаваме вече тези успехи от статута, с който ще остане един изпълнител във времето. Глория създаде и наложи чалгата заедно с още 2-3 имена. 10 години беше ТОП, после 5 години правеше от средни до големи хитове, но в последното десетилетие изгърмя съвсем. И причината не е толкова, че изглежда дръпната и надута, защото и Лили Иванова е такава. Не е, че е остаряла и Пайнера е налагал други, защото Десислава и Камелия оцеляха въпреки собствените си спадове във времето. Не е и това, че ретрото вече не вървяло, както беше например в едни години от 2012 до към 2015, когато на всички ретро звезди не се даваше шанс и пак трябваше да чакаме Десислава и Камелия да променят нещата. Причината е, че Глория вече няма усета да е голяма звезда. И никакви оправдания или изтъквания на стари лаври (сред които вече са и концертите) няма да я спасят. Рени btw без бъзик можеше да се задържи по-добре от нея ако не се беше оттеглила и имаше повече пари. Видяхме, че е готова да се разчупва. Но започна твърде късно и без достатъчно силно налагане, затова за жалост и при нея истината е, че не й се получи и ще си остане в миналото. Ох стига едни и същи стари спорове, да говорим за актуалното днес. Кога ще имаме дует Десислава и Камелия ft. Адам и Лидия питам аз? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Да говорим за актуалното, викаш, ама първо със старите чанти почваш... А, да, Десислава само там не се беше навряла, с нейните сто и един фийчъринга... Но тя нали не се взима насериозно, милата - на нея всичко й е позволено. Ето я "гръмналата" в последното десетилетие какво направи през 2015 г. Искам да видя другите какво са направили освен изтритите песни от Оцко и подобни простотии. Не знам как е напълнена тая зала - вероятно с нехитове и с непеене с дълги фрази и прави тонове. Я да видим колко заможни фризьорки и сервитьорки преброявате в публиката? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 14 минути, adorable каза: Да говорим за актуалното, викаш, ама първо със старите чанти почваш... А, да, Десислава само там не се беше навряла, с нейните сто и един фийчъринга... Но тя нали не се взима насериозно, милата - на нея всичко й е позволено. Ето я "гръмналата" в последното десетилетие какво направи през 2015 г. Искам да видя другите какво са направили освен изтритите песни от Оцко и подобни простотии. Не знам как е напълнена тая зала - вероятно с нехитове и с непеене с дълги фрази и прави тонове. Я да видим колко заможни фризьорки и сервитьорки преброявате в публиката? Какво си се вживял по някви чалга певици толкова ? Да, това е последния й голям успех. Там изглежда като голяма звезда и дотам. Всичко друго е тотал щета. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 30 минути, adorable каза: Да говорим за актуалното, викаш, ама първо със старите чанти почваш... А, да, Десислава само там не се беше навряла, с нейните сто и един фийчъринга... Но тя нали не се взима насериозно, милата - на нея всичко й е позволено. Ето я "гръмналата" в последното десетилетие какво направи през 2015 г. Искам да видя другите какво са направили освен изтритите песни от Оцко и подобни простотии. Не знам как е напълнена тая зала - вероятно с нехитове и с непеене с дълги фрази и прави тонове. Я да видим колко заможни фризьорки и сервитьорки преброявате в публиката? Последното изречение беше закачка. Но да, Десислава и Камелия са и стари, и актуални- най-добрия вариант. Чак не е за вярване, че трябва да се обяснява защо е за предпочитане някой да е бил по върховете в златната ера, но да предизвиква интерес със стари и нови песни 20 години по-късно. Сигурен съм, че не е нужно да поствам клипчета на Камс и Дес как мачкат, всички ги знаят. Не е задължително да си имал самостоятелен концерт, за да си се доказал и да се доказваш повече от изпълнители с концерти. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 2 часа , adorable каза: 2001 е силна за Рени, факт,а и концерт в НДК има тогава. Нооо годината си е на Глория. "Илюзия" е брутален албум с брутален тираж. Камелия беше интересна с максисингъла. На Деси "Завинаги" е силен албум, макар и само с 9 песни и въпреки отсъствието от държавата. "Грешна нощ" бе хит, ама чак пък Певица на годината... Иначе Рени е била ощетявана, да, но от друга страна, всеки път е получавала рецитали на големи форуми. Дай да гледаме към днешна дата кой къде е. За мен Рена е свестен човек, прави купон, само че не може да се впише в днешната конюнктура. И не само тя. За нея най-добре щеше да е да се развива по малко и тук, и в Сърбия, както и да си върти бизнеса с Планета клуб, да прави интересни партита. Но тя хукна по Борис и взе да величае Израел и да хули България. Изгуби много. Разбирам я, била е влюбена, човек се подвежда понякога. Дано си е взела поуките, защото не е лош изпълнител. Иначе поне три големи хита има. Ти поне си обективен. Но тази година си е на Рени човек, виж че и СГ го казва, пък можеше да си бута Деси.. Два топ албума, 3 тотални хита, 1 концерт в НДК, 1 на стадион и цяло турне. Да не говорим, че е била месеци петък и събота по сателитната Пинк. Глория е една идея след нея. А на поста, че няма хит от 2003та, отговори asylum. Към мнението му бих добавил и Виж ме, Джурджевдан, Вик и зов и донякъде И нея купил си с пари. преди 1 час , asylum каза: По Фен ТВ си я въртяха и много от песните й получиха популярност - Йерусалим, Магия, Горчиво и сладко, Бях на ръба. По Веселина имаше силна ротация. Можеше да уцели по-голям хит някога, но тя спря и забегна в чужбина. Оттам се позабрави и не съумя да се завърне истински. Дано някой ден извади хит. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 2 минути, Runevski каза: Ти поне си обективен. Но тази година си е на Рени човек - два топ албума, 3 тотални хита, 1 концерт в НДК, 1 на стадион и цяло турне. Да не говорим, че е била месеци петък и събота по сателитната Пинк. Глория е една идея след нея. А на поста, че няма хит от 2003та, отговори asylum. Към мнението му бих добавил и Виж ме, Джурджевдан, Вик и зов и донякъде И нея купил си с пари. Мили мои, забравяте, че през 2001 година една песен, изтреля една дебютантка в орбитата на големите имена в поп-фолка и предизвика масова истерия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 4 минути, Runevski каза: А на поста, че няма хит от 2003та, отговори asylum. Към мнението му бих добавил и Виж ме, Джурджевдан, Вик и зов и донякъде И нея купил си с пари. Да, и Виж ме беше голям хит по едно време. За съжаление, вече са забравени, защото спряха да ги въртят, а и Рени нямаше трибуна да ги налага. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 От новите коври само Лидия има шанс да стане лидерка.така че стита сте писали негативни неща . ЛИДИЯ ЩЕ Я ИЗМЕСТИ ОТ ВЪРХА ГАЛЕНА/ПРЕСЛАВА ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА. 1 1 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 1 минута, GSA каза: Мили мои, забравяте, че през 2001 година една песен, изтреля една дебютантка в орбитата на големите имена в поп-фолка и предизвика масова истерия. Докато всички кокошки са се надпреварвали, Екстрата е пуснала революционен албум за разкош! И до днес звучи актуално. Така трябваше да звучат много от бъдещите фолкпесни. 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 1 час, adorable каза: Да говорим за актуалното, викаш, ама първо със старите чанти почваш... А, да, Десислава само там не се беше навряла, с нейните сто и един фийчъринга... Но тя нали не се взима насериозно, милата - на нея всичко й е позволено. Ето я "гръмналата" в последното десетилетие какво направи през 2015 г. Искам да видя другите какво са направили освен изтритите песни от Оцко и подобни простотии. Не знам как е напълнена тая зала - вероятно с нехитове и с непеене с дълги фрази и прави тонове. Я да видим колко заможни фризьорки и сервитьорки преброявате в публиката? ДесиСлава реално няма нито един фийт. Тя е била канена в песни, но не е канила никой в своите. Знае си цената. Не ползва такива елементарни трикове, за да види хит. А никой не би и отказал. За голдията би било комплимент... 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 14 часа , GSA каза: Ох като гледам на Галин компанията как бълват всяка седмица и ми става лошо. То поне да беше нещо различно и запомнящо се, ами все старата песен на нов глас. За какво само си харчат парите не знам. Ми измисли нещо уникално за жанра, което не е правено/пято де сега. Да не говорим за гласа на тази Лида - то е непоносимо да се слуша. Глухи ли са всички в тая фирма не знам. Ми като пищи толкова или и запуши устата, или и обработи гласа като хората. Да видят с какво пробиха някои от останалите нови имена и да си извадят изводите. При всички е имало нещо различно, уникално, отличаващо се, което им донесе успех: - Теофиков с Янева (музикантски фолк) и след това двулогията с Емилия - новости за жанра и затова пожънаха този успех. - Меди - поднася нещата по различен начин и въобще песните и текстовете му не са дъвкани до болка (напр. Дивана, Зарязан, Мама не дава). - Данна и "Той" - очакван успех, защото музиката и изпълнението са брутални. Въпреки че и Пашев започна да издиша, при него нещата за по-цветущи отколкото при Галин. И аз съм май от отбор "Бойко Борисов". хаха Макар да хейтя Алфа, не съм много съгласна с теб. 1. Не бълват чаак толкова много. Всички имат по 3 песни, само Лидия има 4 ("Болка" на Диона не е към Алфа). Едно време изпълнителите бяха доста по-продуктивни. 2. Определено опитват да правят нещо ново - почти всички от фирмата са автори и на музика, и текстове, а и работят с автори от други жанрове - Маджуна (GPS-A), Vessou, намекна се и за Тишев... не може всеки опит да е успешен или шедьовър, но поне не са си легнали на Мариета Ангелова и Ганев примерно, както правят много изпълнители. 3. Имат доста общо с изпълнителите, които даде за пример - Дивана на Меди е на Николай Гурманов, който е написал и "Той", и Не ме наричай скъпа, мисля, че и още няколко от песните на Алфа. "Той" пък е писана и от Десита. За мен проблемът в Алфа е това, че ужасно много си вярват и изглежда нямат добри критици около себе си, а само хора, които припадат по тях каквото и да пуснат, затова представят полуготови и недоизпипани проекти. Очаквахме, че "Куката" ще им подейства отрезвяващо, но явно както казва Мария, една птичка лястовичка не прави. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Музикална класация, според слушаемостта на хитовете на “Пайнер“ в Spotify през септември . 1. Преслава – Беден в сърцето 2. Галена - 100 живота 3. Анелия и Денис Теофиков - Милион 4. Галена и Миле Китич – Добре ли си 5. Данна - Той Hit – Яница – Изкушение Hоt – Кирил Атанасов ft. Борис Дали – Гледай ме 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 47 минути, Runevski каза: Ти поне си обективен. Но тази година си е на Рени човек, виж че и СГ го казва, пък можеше да си бута Деси.. Два топ албума, 3 тотални хита, 1 концерт в НДК, 1 на стадион и цяло турне. Да не говорим, че е била месеци петък и събота по сателитната Пинк. Глория е една идея след нея. А на поста, че няма хит от 2003та, отговори asylum. Към мнението му бих добавил и Виж ме, Джурджевдан, Вик и зов и донякъде И нея купил си с пари. Вик и зов беше успешна, но тогава все още беше в Пайнер. Реално освен Горчиво и сладко, Йерусалим и донякъде Джурджев дан няма нещо което да и знам, а съм слушал активно тогава попфолк, но загуби интереса ми. За най красивия боклук имаше някакъв среден успех. С всичко останало удряше на камък. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 4 минути, Blueberry каза: Макар да хейтя Алфа, не съм много съгласна с теб. 1. Не бълват чаак толкова много. Всички имат по 3 песни, само Лидия има 4 ("Болка" на Диона не е към Алфа). Едно време изпълнителите бяха доста по-продуктивни. 2. Определено опитват да правят нещо ново - почти всички от фирмата са автори и на музика, и текстове, а и работят с автори от други жанрове - Маджуна (GPS-A), Vessou, намекна се и за Тишев... не може всеки опит да е успешен или шедьовър, но поне не са си легнали на Мариета Ангелова и Ганев примерно, както правят много изпълнители. 3. Имат доста общо с изпълнителите, които даде за пример - Дивана на Меди е на Николай Гурманов, който е написал и "Той", и Не ме наричай скъпа, мисля, че и още няколко от песните на Алфа. "Той" пък е писана и от Десита. За мен проблемът в Алфа е това, че ужасно много си вярват и изглежда нямат добри критици около себе си, а само хора, които припадат по тях каквото и да пуснат, затова представят полуготови и недоизпипани проекти. Очаквахме, че "Куката" ще им подейства отрезвяващо, но явно както казва Мария, една птичка лястовичка не прави. Според мен на Гейлин не му се дават повече пари и залага на евтините варианти, а не че търси различното. Ако зависеше от Лидка и последна Деса вероятно щяха да работят на друго ниво. В един момент вероятно ще си намерят спонсори и нещата за тях ще се променят. Тук Алфите са много подценявани и хейтени, но покрай мен все се пускат техни песни по домашни сбирки и от телефони. Сега песента на Адам е тръгнала доста силно, а гледам в темата пак се е изливало кофи с лайна по младите... Имам чувството, че някои фенове на дърти чанти се чувстват застрашени, защото все по нараства интереса към Алфите и Диамантите... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 2 часа , devotioner каза: Камелия е най-адекватна от старото поколение. Прави страхотни участия, пълно е и с млади хора, които знаят всяка ретро песен. Деса също съумя да се задържи, но тя е най-харесваният изпълнител от масата. Глория е напълно неадекватна, звездее все едно е Цеца. Няма по-дразнещо поведение от нейнито. Има страхотни песни, глас и всичко, но просто не иска да приеме новото. Деса е харесвана, защото не се надува - при Глория е точно обратното, получавам гърчове като я слушам да говори. Чувал съм нейни песни на ретро партита, но е много далече от Деса и Кама. Рени даже няма да я коментирам, тя с вип брадър така се закопа, че хората напълно се отдръпнаха от нея, пък нека пее и в Австралия ако иска. Точно в целта. Глория е страхотен пример как може да имаш всичко: хитове, глас, успехи и да се погребеш заради липсата на каквито и да е личностни качества. Няма да забравя преди време как @Slavi, който също й беше фен я буташе за певицата на елита. Но тя го отврати де. Липсата на приемане на чуждо мнение, екип, желание и хъс си каза думата и буквално закопа както нея, така и много други. Но да се върнем: не може да бягаш от актуалната вълна. Не става, дори в световен мащаб не го правят, една Мадона е живият пример. Освен това се смеем, че се спасяват с дуети: Кама и галин/Гъмзата, Деса и 100 те и дуета, но и в световен мащаб е така. Това са колосални грешни. Може да си го позволиш само ако си на абсолютния връх: Били Ейлиш, Адел, тейлър, и т.н. Ако си надолу ти трябва да се хванеш за някой. Абе въобще Глория е като учебник за грешни решения, скованост и неадекватно и вулгарно поведение по нета и на интервюта. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Почти 4 милиона за този хит на Десита. Смея да твъея, че са и малко впредвид успеха и в Спотифай. Около мен хората си я пускат и харесват. В дискотеките пуска ли се? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Току що, Slavi каза: Почти 4 милиона за този хит на Десита. Смея да твъея, че са и малко впредвид успеха и в Спотифай. Около мен хората си я пускат и харесват. В дискотеките пуска ли се? Най - добрата песен на Алфите тази година, единствената дето слушам и апропо най - популярната след GPS-a. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари