Slavi Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Новата на Деса пуска ли се в клубовете? @Fast, моля те сложи ми това за подпис, че не се справям☺️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 преди 50 минути, SG каза: Янева ако точно сега си пусне песента с момчето ще му обрече кариерата още повече. Пашев трябва да му направи самостоятелна или да го уреди с някой друг за дует. Може с кака Дес, много искам тя да нападне и това поколение... за общи песни. Деса ще и дойде донре дует с някой от младите топ имена. Още помним как след Нека да е тайно подреди 4-5 поредни песни с по над 10 милиона. Важно си е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 преди 5 минути, Slavi каза: Деса ще и дойде донре дует с някой от младите топ имена. Още помним как след Нека да е тайно подреди 4-5 поредни песни с по над 10 милиона. Важно си е. Най-важно е и соло песните и клиповете да са й на ниво. В друг живот, Майната ти и И това ще преживея са много над всичко друго самостоятелно от връщането в Пайнер насам, изкл. Не го прави. Но да, дори и за любовните дуети да го казвам на бъзик, ще ми е кеф да направи нещо музикално с Робов, Адам, Теофиков или някое от момичетата. И да се кефим докато я хейтят как се бутала на младите, за да има хитове, все едно само това й е причината да е голяма. Нови графики с Дес ли имало... @Jouey, златен си. Няма как да не увековеча в подписа си един от най-великите моменти в музикалната история- как Деси Слава гледа към едно конкретно нещо. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Гальо Публикувано Септември 23 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Септември 23 Емилия е последвала Анелия в инстаграм, Анелия нея - не. Счетоводителката иска още дуети май май 11 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Магда - Лечителка Емилия - Счетоводителка Анелия - Учителка Яница - Отмъстителка За друга.... нещо? 4 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 преди 1 час, DevilWish каза: Магда - Лечителка Емилия - Счетоводителка Анелия - Учителка Яница - Отмъстителка За друга.... нещо? Галена - Ваночистителка Преслава - Джаксановителка Глория - Зъбияединшамардителка 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Ясно е че Цура ще взриви, но кога??! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 преди 16 минути, BobiTo каза: Галена - Ваночистителка Преслава - Джаксановителка Глория - Зъбияединшамардителка Лорена - Травестителката Джена - Сестроизгонителката "Душите им вземи, ХЛЯБ (?) си направи" Пак ли за храна става въпрос около Деската? 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 преди 4 минути, penakavalli каза: Лорена - Травестителката Джена - Сестроизгонителката "Душите им вземи, ХЛЯБ (?) си направи" Пак ли за храна става въпрос около Деската? "Душите им вземи, ХРАМ си направи". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 преди 1 час , DevilWish каза: Магда - Лечителка Емилия - Счетоводителка Анелия - Учителка Яница - Отмъстителка За друга.... нещо? Луна - Президентката! 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 преди 24 минути, BobiTo каза: Галена - Ваночистителка Преслава - Джаксановителка Глория - Зъбияединшамардителка Татяна - Съединителка 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Току що, asylum каза: Луна - Президентката! Ей, как можахме да забравим президента! Ивана - Стриптизьорката :O 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Анелия как избухна, направо не ми се вярва, така редеше последно "Гот ми е", "Дай ми още", пак ще мачка, много се радвам, че се върна в играта. Нека има конкуренция. Ето това трябва да търсят Емануела и Джена, които от претендентки за лидерки, се озоваха в десета глуха. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 преди 10 минути, Born to Die каза: Анелия как избухна, направо не ми се вярва, така редеше последно "Гот ми е", "Дай ми още", пак ще мачка, много се радвам, че се върна в играта. Нека има конкуренция. Ето това трябва да търсят Емануела и Джена, които от претендентки за лидерки, се озоваха в десета глуха. Голям флоп ще е. Дори и Ариа стартира по-силно, а гледанията са доста показателни, особено за канала на планета. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 преди 10 минути, Willy каза: Голям флоп ще е. Дори и Ариа стартира по-силно, а гледанията са доста показателни, особено за канала на планета. Ще видим, тя има да наваксва още от всичко, което напуска последните години, така или иначе си върна това, което нататък ще върне хората да я слушат. Интересна е и песента е топ ниво. И Деси не разбива с гледания, но си се превръща в голям хит песента й, само положителни коментари и си личи, че ще се задържи. Честно казано в момента само Преслава, Галена и Алфа/Diamond могат да скандализират с първоначални гледания, но пък те често не ги задържат. Искам и Цветелина да разбие, не ми се вярва изобщо да има отзвук и да ги хейтнат, особено пък Александър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Пак ли ще затварят дискотеките?😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 преди 1 минута, Willy каза: Пак ли ще затварят дискотеките?😂 Емануела определено е тъпа та дрънка, не затварят никакви дискотеки, удължават спазването на мерките, които са в момента. Някои държави в Европа регистрират нови анти-рекорди, фирмите, включително и моята постоянно свикват срещи, в които какво ли не обсъждат, как да се справят, бюджети, дават толкова средства за предпазване, особено в IT сферата има и такива, които задължават и ти плащат тест, за да можеш да дойдеш в офиса всеки месец, хора умират, лекари умират, ваксините за сезонния грип свършиха преди изобщо да успееш да питаш лекаря си за тях, а простата чалгарка реве, но и тя не знае какво. Много зле, направо плашещо зле! 4 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 преди 23 минути, Born to Die каза: Ще видим, тя има да наваксва още от всичко, което напуска последните години, така или иначе си върна това, което нататък ще върне хората да я слушат. Интересна е и песента е топ ниво. Никой не е спирал да слуша Аня - Гъзарка и Шампион бяха топ хитове, преди това си имаше Зоопарк, Дай ми още, Гот ми е. Никакво отсъствие не се е усетило. Хората я обожават. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Искам да затворят дискотеките само за да гледам пак сеира на Ема и Галин! 2 4 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 преди 8 минути, Blueberry каза: Искам да затворят дискотеките само за да гледам пак сеира на Ема и Галин! Недей, че ще чуем нова песен от Лиди чак за Великден най-рано. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 преди 2 минути, BobiTo каза: Недей, че ще чуем нова песен от Лиди чак за Великден най-рано. Тя е късметлийка - пуска песен и чак след месец затварят. Не като.. Алекс Робов. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Лиди може и без повече песни тази година така или иначе. Всичко й се пее от публиката с пълно гърло, предполагам че и с новата ще е така. Според мен песента дори тепърва ще се развива. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Анелия пусна бая тъпа песен. Ако има подлоги или ни чете: Серло, земи се стегай ма, че главата ще ти троша ма! Не си ми любима. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 преди 2 минути, SG каза: Лиди може и без повече песни тази година така или иначе. Всичко й се пее от публиката с пълно гърло, предполагам че и с новата ще е така. Според мен песента дори тепърва ще се развива. Поне песните й да се развиват, че мозъчно няма развитие при нея от 15 години. Замръзнало е като Адам пред женски клитор. 1 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари