Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 50 минути, SG каза:

Янева ако точно сега си пусне песента с момчето ще му обрече кариерата още повече. Пашев трябва да му направи самостоятелна или да го уреди с някой друг за дует. Може с кака Дес, много искам тя да нападне и това поколение... за общи песни.

Деса ще и дойде донре дует с някой от младите топ имена. Още помним как след Нека да е тайно подреди 4-5 поредни песни с по над 10 милиона. Важно си е. 

image.png

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Slavi каза:

Деса ще и дойде донре дует с някой от младите топ имена. Още помним как след Нека да е тайно подреди 4-5 поредни песни с по над 10 милиона. Важно си е. 

Най-важно е и соло песните и клиповете да са й на ниво. В друг живот, Майната ти и И това ще преживея са много над всичко друго самостоятелно от връщането в Пайнер насам, изкл. Не го прави. Но да, дори и за любовните дуети да го казвам на бъзик, ще ми е кеф да направи нещо музикално с Робов, Адам, Теофиков или някое от момичетата. И да се кефим докато я хейтят как се бутала на младите, за да има хитове, все едно само това й е причината да е голяма. :D

Нови графики с Дес ли имало... @Jouey, златен си.

Няма как да не увековеча в подписа си един от най-великите моменти в музикалната история- как Деси Слава гледа към едно конкретно нещо.

34.png.b67090f81d368e3f51e4d1658c5312cc.png.4d453d64cf23493fe257661625907f05.png

• Love 1
Сподели в други сайтове

Магда - Лечителка
Емилия - Счетоводителка
Анелия - Учителка 
Яница - Отмъстителка
За друга.... нещо? :D 

• Haha 4
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 час, DevilWish каза:

Магда - Лечителка
Емилия - Счетоводителка
Анелия - Учителка 
Яница - Отмъстителка

Галена - Ваночистителка

Преслава - Джаксановителка

Глория - Зъбияединшамардителка

• Haha 5
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, BobiTo каза:

Галена - Ваночистителка

Лорена - Травестителката
Джена - Сестроизгонителката

"Душите им вземи, ХЛЯБ (?) си направи" Пак ли за храна става въпрос около Деската?

• Haha 4
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, penakavalli каза:

Лорена - Травестителката
Джена - Сестроизгонителката

"Душите им вземи, ХЛЯБ (?) си направи" Пак ли за храна става въпрос около Деската?

"Душите им вземи, ХРАМ си направи".

• Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , DevilWish каза:

Магда - Лечителка
Емилия - Счетоводителка
Анелия - Учителка 
Яница - Отмъстителка

Луна - Президентката!

• Haha 3
  • Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 24 минути, BobiTo каза:

Галена - Ваночистителка

Татяна - Съединителка :D

• Love 2

Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Луна - Президентката!

Ей, как можахме да забравим президента! :o 

Ивана - Стриптизьорката :O   :D 

• Haha 1

Сподели в други сайтове

Анелия как избухна, направо не ми се вярва, така редеше последно "Гот ми е", "Дай ми още", пак ще мачка, много се радвам, че се върна в играта. Нека има конкуренция. Ето това трябва да търсят Емануела и Джена, които от претендентки за лидерки, се озоваха в десета глуха.

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Born to Die каза:

Анелия как избухна, направо не ми се вярва, така редеше последно "Гот ми е", "Дай ми още", пак ще мачка, много се радвам, че се върна в играта. Нека има конкуренция. Ето това трябва да търсят Емануела и Джена, които от претендентки за лидерки, се озоваха в десета глуха.

Голям флоп ще е. Дори и Ариа стартира по-силно, а гледанията са доста показателни, особено за канала на планета.

Screenshot-20200923-180046-You-Tube.jpg

• Like 1
  • Haha 1
  • Dislike 1

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Willy каза:

Голям флоп ще е. Дори и Ариа стартира по-силно, а гледанията са доста показателни, особено за канала на планета.

Screenshot-20200923-180046-You-Tube.jpg

Ще видим, тя има да наваксва още от всичко, което напуска последните години, така или иначе си върна това, което нататък ще върне хората да я слушат. Интересна е и песента е топ ниво. И Деси не разбива с гледания, но си се превръща в голям хит песента й, само положителни коментари и си личи, че ще се задържи. Честно казано в момента само Преслава, Галена и Алфа/Diamond могат да скандализират с първоначални гледания, но пък те често не ги задържат.

Искам и Цветелина да разбие, не ми се вярва изобщо да има отзвук и да ги хейтнат, особено пък Александър.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Willy каза:

Пак ли ще затварят дискотеките?😂

Screenshot-20200923-181808-Instagram.jpg

Емануела определено е тъпа та дрънка, не затварят никакви дискотеки, удължават спазването на мерките, които са в момента. Някои държави в Европа регистрират нови анти-рекорди, фирмите, включително и моята постоянно свикват срещи, в които какво ли не обсъждат, как да се справят, бюджети, дават толкова средства за предпазване, особено в IT сферата има и такива, които задължават и ти плащат тест, за да можеш да дойдеш в офиса всеки месец, хора умират, лекари умират, ваксините за сезонния грип свършиха преди изобщо да успееш да питаш лекаря си за тях, а простата чалгарка реве, но и тя не знае какво. Много зле, направо плашещо зле!

• Like 4
  • Love 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Born to Die каза:

Ще видим, тя има да наваксва още от всичко, което напуска последните години, така или иначе си върна това, което нататък ще върне хората да я слушат. Интересна е и песента е топ ниво.

Никой не е спирал да слуша Аня - Гъзарка и Шампион бяха топ хитове, преди това си имаше Зоопарк, Дай ми още, Гот ми е. Никакво отсъствие не се е усетило. Хората я обожават. 

• Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Blueberry каза:

Искам да затворят дискотеките само за да гледам пак сеира на Ема и Галин!

Недей, че ще чуем нова песен от Лиди чак за Великден най-рано. :(

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, BobiTo каза:

Недей, че ще чуем нова песен от Лиди чак за Великден най-рано. :(

Тя е късметлийка - пуска песен и чак след месец затварят. Не като.. Алекс Робов. :laughing:

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Лиди може и без повече песни тази година така или иначе. Всичко й се пее от публиката с пълно гърло, предполагам че и с новата ще е така. Според мен песента дори тепърва ще се развива.

• Haha 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, SG каза:

Лиди може и без повече песни тази година така или иначе. Всичко й се пее от публиката с пълно гърло, предполагам че и с новата ще е така. Според мен песента дори тепърва ще се развива.

Поне песните й да се развиват, че мозъчно няма развитие при нея от 15 години. Замръзнало е като Адам пред женски клитор.

• Like 1
  • Haha 8
Сподели в други сайтове

• pechenko locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...