Dominatora Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 https://vm.tiktok.com/ZSmwJFVT/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 3 часа , asylum каза: Неочаквано ме зариби! Умирам с тоя форум. Първо линка беше Куршум, сега виждам "Полудяваш" на Малката и Теофиков, в цитата на SG е "Нереално" на V:RGO и TRF, а сега като те цитирах е "Майната ти, свети Валентин" 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 26 Author Report Share Публикувано Септември 26 преди 6 минути, Blueberry каза: Умирам с тоя форум. Първо линка беше Куршум, сега виждам "Полудяваш" на Малката и Теофиков, в цитата на SG е "Нереално" на V:RGO и TRF, а сега като те цитирах е "Майната ти, свети Валентин" 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 26 Author Report Share Публикувано Септември 26 преди 12 минути, Dominatora каза: https://vm.tiktok.com/ZSmwJFVT/ Много яко, че са завъртяли кючека на Мохамед. Помня, че когато излезе коментирахме как може да се завърти, но ще е трудно. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Интересно е че Грахич не следва никого от даймънд в инстаграм? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 8 часа , Fast каза: Ако бяхме в нормална държава, Лидия щеше да остане без кариера след неонацисткия клип, за когото не се извини. Десита засега няма чак толкова фатални изцепки. Поправка 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 1 час, Just_Me каза: Добре че песента стана хит преди Пайнер да изтрият клипа. Въртяха я по дискотеките и доста хора я знаеха. А те защо го изтриха? Ако е заради неуредени права...аз съм без думи 😂 Заради това беше. преди 53 минути, Blueberry каза: Умирам с тоя форум. Първо линка беше Куршум, сега виждам "Полудяваш" на Малката и Теофиков, в цитата на SG е "Нереално" на V:RGO и TRF, а сега като те цитирах е "Майната ти, свети Валентин" Май никой не разбра коя песен съм открил! Не, не е и на Марго! 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Втори опит! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 2 часа , SG каза: Супер силната песен. Изненадан съм ,че Рамания първите дни я оплю докато навън вече се говореше колко радвала задето приличала на стария фолк. Но това все пак е Рамания. Я кажи ти коя песен си мислеше, че е, за да напишеш този коментар? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 4 часа , Blueberry каза: Дует не, но и тя му е ft в песен и той в нейна. Не се впечатлявайте от гледанията - тогава се правеха 3 пъти повече от днес. Флопчета са и двете тотални. И "Половинка" - три опита, три провала. Лидия от раз гръмна, даже не мисля, че Галин има по-голям хит. Е глуспоти сега. Има поне 5-6 мнгоо по-големи хита. На първо четене - На Египет фараона, С мене да вървиш, Парата, Роклята ти пада, Царя на купона. Може и Няма да ми мине да я да наредим до някой от тях но категорично 2та му най-големи хита са Фараона и С мене да вървиш. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 1 минута, Blueberry каза: Я кажи ти коя песен си мислеше, че е, за да напишеш този коментар? И аз това се чудех! Да поиграем новата игра! Коя песен виждате? 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 ХИТЪТ на годината, слушайте и изпаднете в делириум! 2 4 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 https://vm.tiktok.com/ZSmw4KnG/ Ти така си мислиш мило 🤣🤣🤣🤣🤣 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Хора, имам нова любима певица – Ваня, вади хит до хит, тотална лидерка.. надувайте! 9 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 26 минути, Blueberry каза: Я кажи ти коя песен си мислеше, че е, за да напишеш този коментар? Актуалния хит на новата любимка на нас и на народа. Всъщност в началото виждах този клип дори и след рефреш на страницата, но asylum да си признае ако е това. Или да си поиграем на Маскираният певец и чак накрая да каже. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 10 минути, Starboy каза: Хора, имам нова любима певица – Ваня, вади хит до хит, тотална лидерка.. надувайте! Пускай новия хит Рамазан. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 12 минути, Starboy каза: Хора, имам нова любима певица – Ваня, вади хит до хит, тотална лидерка.. надувайте! Омг 10 милиона. САМОСТОЯТЕЛНИ! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 13 минути, Starboy каза: Хора, имам нова любима певица – Ваня, вади хит до хит, тотална лидерка.. надувайте! преди 11 минути, SG каза: Актуалния хит на новата любимка на нас и на народа. Всъщност в началото виждах този клип дори и след рефреш на страницата, но asylum да си признае ако е това. Или да си поиграем на Маскираният певец и чак накрая да каже. Беше Сто рози на Ивена! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Толкова да обичам това бижу: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 12 минути, asylum каза: Беше Сто рози на Ивена! Хм... Е тя не прилича на стария фолк, освен ако вече Оцко не е стария фолк. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 34 минути, Starboy каза: Хора, имам нова любима певица – Ваня, вади хит до хит, тотална лидерка.. надувайте! Един път да сме на едно мнение! Ванче е жестока! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 1 час, Сашо каза: Е глуспоти сега. Има поне 5-6 мнгоо по-големи хита. На първо четене - На Египет фараона, С мене да вървиш, Парата, Роклята ти пада, Царя на купона. Може и Няма да ми мине да я да наредим до някой от тях но категорично 2та му най-големи хита са Фараона и С мене да вървиш. Така, по-нататък си признах, че му забравих половината дискография Наистина ми е много противен този човек вече, а ми беше тотален любимец... кажи сега кога да чакаме нещо ново от Тишев? Още не мога да прежаля колко брутално са разсипали тази композиция с този текст, но дори и така е супер силно и зарибяващо. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 2 часа , pacho каза: Макаронът е Петя Б. 101 на 100! Десислава изобщо не е с такъв глас. Не знам как я бъркате. Не е чак толкова плътен, а точно обратното, има някаква нежна нотка в гласът на Десислава. Пусни си пак записа после и се замисли за Петя Б. и как пее тя. Пяла е Лейди Гага и в капките. След 5 годишно творческо затишие се завръщам, за да кажа, че е Деси Слава! 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 5 часа , asylum каза: Неочаквано ме зариби! При мен излиза Донка. Тя ли е?🤨 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Ами споделяйте клипове, а не плейлисти и ще излизат песните, които имате предвид. Друга забележка, като поствате линкове (тикток), казвайте за какво става въпрос с 1-2 думи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари