Slavi Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Някои яко ще увиснете с глупостите, които пишете, когато Макарона свали маската и от там изкочи Мецана. Този път Деса ми звучеше на запис, но има 2-3 характерни нейни си извивки, които няма кал да ми убягнат при все, че и слушам 20 години лайфовете. Нямам търпение като свали маската да завре на мястото им онези дето много коментираха вокалните и възможности. Ще им затвори за дълго време човките. Не можела да изпее Две сърца, а пее най трудните и сложни песни евър😁 Направи ми впечатление, че Азо не каза, че му е приятелка, а любима колежка😁 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 2 часа , Blueberry каза: Умирам с тоя форум. Първо линка беше Куршум, сега виждам "Полудяваш" на Малката и Теофиков, в цитата на SG е "Нереално" на V:RGO и TRF, а сега като те цитирах е "Майната ти, свети Валентин" Мда, тоя номер го забелязахме още при зайка преди известно време - като се поства линк от плейлиста, вместо на клипа. преди 1 час, asylum каза: Заради това беше. Май никой не разбра коя песен съм открил! Не, не е и на Марго! Аз съм бил най-близко значи - на мен ми излизаше тази на Ивена 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 1 час , DarkChild каза: Поправка То хубаво поправка, но предполага Либия и в момента да има кариера? Рашия/Донка се справя по успешно на тоя етап, то да ходиш с другите чавки Горгона и най-прясна Деса групове по участия да пеят чужди песни е всичко други, но не и кариера. Пародия по-скоро. Чакам да ги видя като затворят шмъркотеките дали пак ша ходят да протестират или просто ша си намерят подходящи плочки някъде между Македония и Министерство на земеделието. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Ваня е фантастична А толкова подценявана! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 1 час, ENJOY каза: След 5 годишно творческо затишие се завръщам, за да кажа, че е Деси Слава! Я, кажи к'во мислиш за новото ѝ маане. 😀 Също и за хода ѝ отново да напусне "Пайнер". 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 1 минута, ice_hot_sm каза: Я, кажи к'во мислиш за новото ѝ маане. 😀 Ами тя си го харесва, не може само "В друг живот" Не е крайно зле, но можеше да барне малко текста, иначе за еднодновките е доста добре даже. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Сега е правилния момент да пак почна да бутам космическия хит ЯЛА ЯЛА ХАБИ 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 2 минути, Kriminal каза: Сега е правилния момент да пак почна да бутам космическия хит ЯЛА ЯЛА ХАБИ На Джена й свалиха клип и почна да флопва. На Ваня й свалиха клип и почна да прави хит след хит. И то по нейни музика и текст! Разликата в класите е очевадна. Едни провалът ги срива, на други им дава сили за ново начало. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 8 минути, ENJOY каза: Ами тя си го харесва, не може само "В друг живот" Не е крайно зле, но можеше да барне малко текста, иначе за еднодновките е доста добре даже. Аз съм ок с текста. Въпреки че е семпъл, да не кажа клиширан, звучи добре, изпян от нея. Дори има готини моменти. Дразнещи са ми мазните части в музиката. 😀 Десови, я, ударете по някое друго гледане на тази класика. Още малко и 2 млн. ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 7 минути, Blueberry каза: На Джена й свалиха клип и почна да флопва. На Ваня й свалиха клип и почна да прави хит след хит. И то по нейни музика и текст! Разликата в класите е очевадна. Едни провалът ги срива, на други им дава сили за ново начало. Сега като се замисля, Джена от 2016 до сега има само три хита? Всичко друго е флоп А каква сила беше едно време, но така става. Не може всички да са като Преслава, Галена, Анелия и Емилия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 5 минути, gabbati каза: Сега като се замисля, Джена от 2016 до сега има само три хита? Всичко друго е флоп А каква сила беше едно време, но така става. Не може всички да са като Преслава, Галена, Анелия и Емилия. И Десислава. От мъжете май само Константин е актуален вече сума години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 11 минути, gabbati каза: Сега като се замисля, Джена от 2016 до сега има само три хита? Всичко друго е флоп А каква сила беше едно време, но така става. Не може всички да са като Преслава, Галена, Анелия и Емилия. Боже,каква сила е Емилия?? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 4 минути, xroflx9 каза: Боже,каква сила е Емилия?? Има третия най-голям хит за последните 365 дни, след 100 живота и Проблем (поне според Ютуб). 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 6 минути, xroflx9 каза: Боже,каква сила е Емилия?? 20 години е все актуална, миналата година имаше двата най-големи хита, през годините постоянно е била актуална. Колкото и да не харесвам Анелия, тя също е така. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 2 часа , Willy каза: Омг 10 милиона. САМОСТОЯТЕЛНИ! Тук купува яко. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 2 минути, Olay каза: Има третия най-голям хит за последните 365 дни, след 100 живота и Проблем (поне според Ютуб). С Теофиков дори Ашли би имала хит. Току що, Blueberry каза: 20 години е все актуална, миналата година имаше двата най-големи хита, през годините постоянно е била актуална. Колкото и да не харесвам Анелия, тя също е така. Актуална е само в Рамания. Реално погледнато е на едно ниво с Джена,дори по-зле,тъй като хитовете на Джен са поне самостоятелни,а на Башурка само дуетни след "Специално за всяка". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 1 минута, xroflx9 каза: С Теофиков дори Ашли би имала хит. Така е, но все пак тези песни са си за Емилия, нейния мъж е дал идеите за клиповете и т.н., не е като Пашев да се е чудил на коя да ги даде. Нека не омаловажаваме нейния принос. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 1 минута, Blueberry каза: Така е, но все пак тези песни са си за Емилия, нейния мъж е дал идеите за клиповете и т.н., не е като Пашев да се е чудил на коя да ги даде. Нека не омаловажаваме нейния принос. Не омаловажавам нейния принос дори миналата година я защитавах когато разни индивиди /скритата фенка на Преслава например/се опитваха да подценяват Акула и Тръгвай си. Мисълта ми е,че Емилия нито всяка година има големи самостоятелни хитове като Преслава и Галена,нито пък мегахит като Дай ми още,че да се брои като една от големите в чалгата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 4 минути, xroflx9 каза: Не омаловажавам нейния принос дори миналата година я защитавах когато разни индивиди /скритата фенка на Преслава например/се опитваха да подценяват Акула и Тръгвай си. Мисълта ми е,че Емилия нито всяка година има големи самостоятелни хитове като Преслава и Галена,нито пък мегахит като Дай ми още,че да се брои като една от големите в чалгата. Да, нямала е всяка година мегахит, но Емилия за мен има по-стойностно творчество от Анелия. Тексовете й са доста по-смислени и дори и да е нямала всяка година хит, за последното десетилетие има Смелите си имат всичко, Грешница, Да бях от гадните, Как да изтрезнея, Обичай ме, дуетите с Денис, Джале и да не забравяме, че тя беше една от първите, които започнаха да възраждат стари хитове. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 9 минути, xroflx9 каза: Не омаловажавам нейния принос дори миналата година я защитавах когато разни индивиди /скритата фенка на Преслава например/се опитваха да подценяват Акула и Тръгвай си. Мисълта ми е,че Емилия нито всяка година има големи самостоятелни хитове като Преслава и Галена,нито пък мегахит като Дай ми още,че да се брои като една от големите в чалгата. Изброявахме кои са актуални години наред. Емилия няма размазващи брутални хитове, но има много качествена дискография и като цяло е по-стабилна от Анелия, която е имала и огромни хитове, и огромни флопове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 1 минута, gabbati каза: Да, нямала е всяка година мегахит, но Емилия за мен има по-стойностно творчество от Анелия. Тексовете й са доста по-смислени и дори и да е нямала всяка година хит, за последното десетилетие има Смелите си имат всичко, Грешница, Да бях от гадните, Как да изтрезнея, Обичай ме, дуетите с Денис, Джале и да не забравяме, че тя беше една от първите, които започнаха да възраждат стари хитове. Това пък с възраждането на стари хитове с цел да видиш хит е още по-долно и ми я прави още по-дразнеща.Половината от гореизброените песни никой не ги помни за разлика от Да-тата на Джена и Моли се да не почна,така че за миналото десетилетие Джена определено е над тази смотла макар и сега отново да е в слаб период. преди 6 минути, Blueberry каза: Изброявахме кои са актуални години наред. Емилия няма размазващи брутални хитове, но има много качествена дискография и като цяло е по-стабилна от Анелия, която е имала и огромни хитове, и огромни флопове. По-стабилна пред кого? Пред 5 й фена тук? Може да си хитов с хубава дискография и без да пееш пошлотии,така че това не е оправдание,че тази просто не става и се мъчи вече 20 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 1 минута, xroflx9 каза: Това пък с възраждането на стари хитове с цел да видиш хит е още по-долно и ми я прави още по-дразнеща.Половината от гореизброените песни никой не ги помни за разлика от Да-тата на Джена и Моли се да не почна,така че за миналото десетилетие Джена определено е над тази смотла макар и сега отново да е в слаб период. По-стабилна пред кого? Пред 5 й фена тук? Може да си хитов с хубава дискография и без да пееш пошлотии,така че това не е оправдание,че тази просто не става и се мъчи вече 20 години. Личи ти, че и ти не понасяш Овните, пишеш със същата ненавист и субективност за Емилия, както аз за Десита 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 1 минута, Blueberry каза: Личи ти, че и ти не понасяш Овните, пишеш със същата ненавист и субективност за Емилия, както аз за Десита Тая Телец или Овен е? Ако да-ето защо не мога да я дишам. ПП: точно 300 реакции те делят да ме стигнеш. Цун ;* 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 6 минути, xroflx9 каза: Тая Телец или Овен е? Ако да-ето защо не мога да я дишам. ПП: точно 300 реакции те делят да ме стигнеш. Цун ;* Емилия си е Овен, 21 март (20 март е границата между Овен и Риби, тя си е категоричен Овен). Тази със спорната зодия е Галена (21 май - граница между Телец и Близнаци и се определя от часа коя зодия си). Но тя си е казвала, че е Близнаци. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 5 минути, Blueberry каза: Емилия си е Овен, 21 март (20 март е границата между Овен и Риби, тя си е категоричен Овен). Вече всичко е ясно. Дразни ме не само щото е противна,а и защото е най-гадната зодия. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари