DarkChild Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 преди 1 час , Blueberry каза: И Цветелина, и Ванеса са 91 набор. Цветелина участваше в Гласът на България от края на 2011 и Слави я взе след това. Абсолютно равностойни са с Ванеса откъм кариера. Грахич цяла България я знае, другата е пълна анонимница в буквален и в преносен смисъл. Сравнението е смешно. И го казвам без първата да ми е никаква любимка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 преди 6 минути, Blueberry каза: Токчетата не са толкова високи, разликата е поне 15 см. Ще си говорим пак на финала, защото Макарона абсурд да отпадне по-рано. Би ме изкефило накрая да се окаже не Деса или Петя, а Клея! 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 преди 5 минути, DarkChild каза: Би ме изкефило накрая да се окаже не Деса или Петя, а Клея! Явно е напуснала бар Рио, за да не дели хонорара от шоуто! 3 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 преди 22 минути, DarkChild каза: Нищо. Ще се прехвърли на в(полов)контакте. Тя ще се прехвърли, ма кой и ша рекламира памперси във в(полов)контакте? А докато се намерят нови спонсори, малката как ще я кара? преди 12 минути, DarkChild каза: Би ме изкефило накрая да се окаже не Деса или Петя, а Клея! Да ме, Магърдич ще се изръси за истинската певицата на 2019 и всякакви бъдещи десетилетия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 27 Author Report Share Публикувано Септември 27 преди 41 минути, BobiTo каза: Еволюция на ушите му ще направиш ли? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Къде е тази Анелия?! П.С. Ана е правила WAP dance още 2013! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. DarkChild Публикувано Септември 27 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Септември 27 Искам да обявя, че вече официално си представям, че вместо Либия дуетът е между Адам и Галин. Много по-добре си напасва текстът така. 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 преди 2 часа , gabbati каза: И това е така. Дори ги канят в чалготеките и събират наистина много хора, предимно деца, но много деца! Децата са инвестиция в бъдещето. Да речем Глория и Ивана в момента ги храни моето поколение, което израстна с техните песни, не вярвам 19-20 годишните да ги броят за живи. Мисълта ми е че не бих пропуснал участие на някоя от двете, но не защото харесвам новите им неща, а защото имам много спомени на техни песни, дори такива, които не са останали във времето. И в най-голямата дупка да изпаднат пак ще ги слушам и пак ще отида на тяхна изява. Същото ще се случи и с Преслава, Анелия и още няколко в даден момент. Няма да се случи обаче с Галин, Теди Александрова или Емануела, но не защото не са успешни, а защото никога не са били любимци на тинейджърите. Не обръщането внимание на тази група в дългосрочен план ще обрече на глад много от днешните звезди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 преди 26 минути, DarkChild каза: Искам да обявя, че вече официално си представям, че вместо Либия дуетът е между Адам и Галин. Много по-добре си напасва текстът така. Важното е, че я слушаш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Макарона е Весо Фена - потвАрдено! 4 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 преди 3 минути, Blueberry каза: Важното е, че я слушаш! Слушам я по спомени. Няма да ѝ правя гледания на оная дрисла, я?! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 преди 30 минути, fearless` каза: Децата са инвестиция в бъдещето. Да речем Глория и Ивана в момента ги храни моето поколение, което израстна с техните песни, не вярвам 19-20 годишните да ги броят за живи. Мисълта ми е че не бих пропуснал участие на някоя от двете, но не защото харесвам новите им неща, а защото имам много спомени на техни песни, дори такива, които не са останали във времето. И в най-голямата дупка да изпаднат пак ще ги слушам и пак ще отида на тяхна изява. Същото ще се случи и с Преслава, Анелия и още няколко в даден момент. Няма да се случи обаче с Галин, Теди Александрова или Емануела, но не защото не са успешни, а защото никога не са били любимци на тинейджърите. Не обръщането внимание на тази група в дългосрочен план ще обрече на глад много от днешните звезди. Но пък кои са точно любимците на тийновете? Аз не виждам някакви масови такива. Има някои с по 1-2 хита и край. Това важи за всички стилове. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 преди 5 часа , Lelqtian каза: 13 милиарда гледания във най-голямата световна платформа wBox8 за този хит! @Kriminal Имаше малък тайпо и то го поправих. Радвам се заради факта! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 На Анелия песента поkaзва ли ви се изобщо? Пети ден не може да събере 400k гледания, тотален флоп, а песента изобщо не го заслужaва, наистина много, ама много тъпо.... Въпреки че едни приятели я нарекоха балада, не разбирам трябва ли всичко да е мазно, за да буди интерес и да го броят за дискотечно парче. Жал ми е, применро на Емилия дуета с Фики съм доволен, че се провали, може да е различен проект, но за мен си е дъно, при Анелия обаче и видео, и текст, и музика са на ниво. Не схващам какво се случва. Вече ми се струва, че наблюдаваме смяна на генерацията. Реално Адам и Лидия с приятна песен, която повече бих оприличил на лирично парче ще ударят милиона за същото време, а това е по-скоро негов дебют и пак не броя за wow реакция, то за Анелия, която личи, че е вложила много повече и след голямо затишие, изключая "Проблем" си е провал. Нещо супер странно се случва с изпълнителите, които само преди няколко години чупеха рекорди и с Youtube като цяло... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 преди 1 час, fearless` каза: Децата са инвестиция в бъдещето. Да речем Глория и Ивана в момента ги храни моето поколение, което израстна с техните песни, не вярвам 19-20 годишните да ги броят за живи. Мисълта ми е че не бих пропуснал участие на някоя от двете, но не защото харесвам новите им неща, а защото имам много спомени на техни песни, дори такива, които не са останали във времето. И в най-голямата дупка да изпаднат пак ще ги слушам и пак ще отида на тяхна изява. Същото ще се случи и с Преслава, Анелия и още няколко в даден момент. Няма да се случи обаче с Галин, Теди Александрова или Емануела, но не защото не са успешни, а защото никога не са били любимци на тинейджърите. Не обръщането внимание на тази група в дългосрочен план ще обрече на глад много от днешните звезди. Не смятам така. За всеки влак си има пътници, след като си успешен, значи някой ти е фен, харесва продукцията ти. Ако ще и Татяна да си, пак може да събереш хора, които идват заради музиката ти, а не защото си име. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 преди 56 минути, Born to Die каза: На Анелия песента поkaзва ли ви се изобщо? Пети ден не може да събере 400k гледания, тотален флоп, а песента изобщо не го заслужaва, наистина много, ама много тъпо.... Въпреки че едни приятели я нарекоха балада, не разбирам трябва ли всичко да е мазно, за да буди интерес и да го броят за дискотечно парче. Жал ми е, применро на Емилия дуета с Фики съм доволен, че се провали, може да е различен проект, но за мен си е дъно, при Анелия обаче и видео, и текст, и музика са на ниво. Не схващам какво се случва. Вече ми се струва, че наблюдаваме смяна на генерацията. Реално Адам и Лидия с приятна песен, която повече бих оприличил на лирично парче ще ударят милиона за същото време, а това е по-скоро негов дебют и пак не броя за wow реакция, то за Анелия, която личи, че е вложила много повече и след голямо затишие, изключая "Проблем" си е провал. Нещо супер странно се случва с изпълнителите, които само преди няколко години чупеха рекорди и с Youtube като цяло... Абсолютно същото е и при бруталните 2 проекта на Райна. Не се оцениха като хората, а са 10/10. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 преди 2 часа , DarkChild каза: Искам да обявя, че вече официално си представям, че вместо Либия дуетът е между Адам и Галин. Много по-добре си напасва текстът така. Благо Солов не харесва това. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 преди 2 часа , fearless` каза: Децата са инвестиция в бъдещето. Да речем Глория и Ивана в момента ги храни моето поколение, което израстна с техните песни, не вярвам 19-20 годишните да ги броят за живи. Мисълта ми е че не бих пропуснал участие на някоя от двете, но не защото харесвам новите им неща, а защото имам много спомени на техни песни, дори такива, които не са останали във времето. И в най-голямата дупка да изпаднат пак ще ги слушам и пак ще отида на тяхна изява. Същото ще се случи и с Преслава, Анелия и още няколко в даден момент. Няма да се случи обаче с Галин, Теди Александрова или Емануела, но не защото не са успешни, а защото никога не са били любимци на тинейджърите. Не обръщането внимание на тази група в дългосрочен план ще обрече на глад много от днешните звезди. Твоето поколение май не си върши много добре работата, защото точно тези две са и от бога забравени и дори Малина, която никога не е имала лидерски години, прави по-яки участия, има хитове и висока продукция изминалото десетилетие. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Това е една от най-добрите ѝ песни, но вие още не сте готови за този разговор 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 преди 4 минути, Kriminal каза: Това е една от най-добрите ѝ песни, но вие още не сте готови за този разговор Аман от тия плейлисти, ама виждам Пие ми се и одобрявам 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Динозаврите на фолка! ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Коя е до Кокаин? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 48 минути, Gentleman. каза: Динозаврите на фолка! ❤️ Наистина, хората на снимката са все едно от времето на динозаврите, толкова остарели. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 36 минути, gabbati каза: Наистина, хората на снимката са все едно от времето на динозаврите, толкова остарели. Това са хората, които са основали фолка. Хората, които са пълнили зали, стадиони.. а не като сегашните да знаят само Планета Пайнер клъб. 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари