Starboy Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Всички на хита на 2018-та година ❤️ П.С. Албумът 'XIII' е най-силния за попфолк жанра, don't @ me. 2 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Степените на отрицание за Рамания: Началото на 2019: "Няма да й се получи на тази Десита. "Няма да ми мине" е песен на Галин." След първия дует на Лидия и Десита: "Двете мачкат, но имат още много да гонят ТОП имената." Началото на 2020: "Силни са новите и вече са над почти всички, но никога няма да стигнат Галена и Преслава" Към есента на 2020: "Правим се, че не виждаме, че новите са стигнали истерията по Галена и Преслава. Нищо, така или иначе нямат шанс да ги минат." Coming soon: Звезда набор след 2000- Певица на годината 2 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 1 минута, SG каза: Степените на отрицание за Рамания: Началото на 2019: "Няма да й се получи на тази Десита. "Няма да ми мине" е песен на Галин." След първия дует на Лидия и Десита: "Двете мачкат, но имат още много да гонят ТОП имената." Началото на 2020: "Силни са новите и вече са над почти всички, но никога няма да стигнат Галена и Преслава" Към есента на 2020: "Правим се, че не виждаме, че по новите са стигнали истерията по Галена и Преслава. Нищо, така или иначе нямат шанс да ги минат." Coming soon: Звезда набор след 2000- Певица на годината Трябва много хъс и работа, за да може някоя от новите да предизвика интерес по-голям от този към Преслава и Галена. Ако Галин продуцираше само Лидия, можеше и да е постижимо, но докато дели хляба между три момичета, няма как да стане. А и каквото да си говорим, той не успя да стане никога Певец на годината, при положение, че е имал 3-4 конкурента, защо очакваме да излъчи певица на годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 10 минути, Blueberry каза: Трябва много хъс и работа, за да може някоя от новите да предизвика интерес по-голям от този към Преслава и Галена. Ако Галин продуцираше само Лидия, можеше и да е постижимо, но докато дели хляба между три момичета, няма как да стане. А и каквото да си говорим, той не успя да стане никога Певец на годината, при положение, че е имал 3-4 конкурента, защо очакваме да излъчи певица на годината. Е, Певицата на годината е образно казано. Става въпрос, че изпълнителката Х е Най, а не че наистина ще я награждават. Макар че си мисля, че сега е идеалния момент Митака да загрее, че системата се е рестартирала и спокойно може да си направи едни награди в полупълна 'заради мерките' зала от истерясали фенчета, да залее всички нови със статуетки и най-безцеремонно да подмине Галена, която към момента е единствената с равностойни успехи на техните за годината. Тези дни говорих за ясните доводи защо повечето нови вече ясно си предизвикват истерия като към Галена и Преслава. Достатъчно клипчета имаме и не мисля, че може да се посочат по-убедителни за въпросните две стари от последните две години. Това, че въпросните са по-известни, защото са се развивали в други времена, е съвсем друг въпрос. ПП: Това го написах с приповдигнат интерес, защото при съседите гърмеше Щрак. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 47 минути, gabbati каза: Алфа защо чакат една песен да направи поне милион, за да я качат в Spotify? Аман, човек не може да я слуша, освен в YouTube, явно искат да трупат гледания. Превантивни мерки за запазване на мозъчни клетки. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 6 минути, SG каза: Е, Певицата на годината е образно казано. Става въпрос, че изпълнителката Х е Най, а не че наистина ще я награждават. Макар че си мисля, че сега е идеалния момент Митака да загрее, че системата се е рестартирала и спокойно може да си направи едни награди в полупълна 'заради мерките' зала от истерясали фенчета, да залее всички нови със статуетки и най-безцеремонно да подмине Галена, която към момента е единствената с равностойни успехи на техните за годината. Тези дни говорих за ясните доводи защо повечето нови вече ясно си предизвикват истерия като към Галена и Преслава. Достатъчно клипчета имаме и не мисля, че може да се посочат по-убедителни за въпросните две стари от последните две години. Това, че въпросните са по-известни, защото са се развивали в други времена, е съвсем друг въпрос. ПП: Това го написах с приповдигнат интерес, защото при съседите гърмеше Щрак. Какви са тия съседи ? Махай се по бързо от там! Това си е жива радиация, щрак и си gg. 2 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Хм песента на Адам е готина, ама на Десита гласът сякаш е по-меден за тази песен. Подбрали са ги като Барби и Кен сякаш двамцата с Лидия - това още ли са идеали за красота? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Преслава и Галена са лидерки, защото застаряващия народ си държи на старото. Това е. Всичко живо бяга след като завършат училище. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 15 минути, WindWalkerMonk каза: Какви са тия съседи ? Махай се по бързо от там! Това си е жива радиация, щрак и си gg. Сигурно ми го връщат задето напоследък ги тормозя с В ръцете на друг и с още по-брутална чалгия като Сърцето ти е мое. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 4 часа , GSA каза: На мен не ми излиза никакъв подпис, или поне аз не го виждам. Моля някой от модераторите да го премахне. По темата: Грахич ще е новата кралица. Обожавам баладите и гласа и. Жестока певица. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 14 минути, Fast каза: Преслава и Галена са лидерки, защото застаряващия народ си държи на старото. Това е. Всичко живо бяга след като завършат училище. Не говорим ли за това кой как разбива с актуалния си образ? Застаряващия народ въобще не слуша чалга, а ако слуша- пуска си шлагерите от преди да речем 2008, сред които да, Преслава има няколко златни песни. Дори ми е смешно да си представя някоя баба да си пусне Беден в сърцето, вместо Водка с утеха или Горчиви спомени. Като цяло тук е доста пресилена манията по Преслава и Галена. Особено в последните две години, в които си имат изявена нова конкуренция. За пореден път ще кажа, че съм сигурен, че никой не може да ми посочи доказателство към тезата, че към тях интереса е по-голям към днешна дата. Просто защото в последното десетилетие те обгръщат главно таргетите до 30-40, които вече и новите в момента спокойно са си завладяли, а тия под 18 дето не ходят по клубове- дори повече. Дори и по концерти вече не можем да видим истерия по Галс и Прес, защото не ходиха на последния, нека да сме честни. Новите са с един единствен концерт, ама със запомнящи се приеми. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 1 час, SG каза: Е, Певицата на годината е образно казано. Става въпрос, че изпълнителката Х е Най, а не че наистина ще я награждават. Макар че си мисля, че сега е идеалния момент Митака да загрее, че системата се е рестартирала и спокойно може да си направи едни награди в полупълна 'заради мерките' зала от истерясали фенчета, да залее всички нови със статуетки и най-безцеремонно да подмине Галена, която към момента е единствената с равностойни успехи на техните за годината. Сам каза деца им се кефят, та те едва ли се интересуват от награди и телевизии - няма да разберат дори. Виж, ако ги наградят в дискотека на участие, може и да подочуят нещо на 3 водки, както пее Ивена. Но и 100 рози да получат, пак ще си вонят на лайна. 2 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 39 минути, SG каза: Не говорим ли за това кой как разбива с актуалния си образ? Застаряващия народ въобще не слуша чалга, а ако слуша- пуска си шлагерите от преди да речем 2008, сред които да, Преслава има няколко златни песни. Дори ми е смешно да си представя някоя баба да си пусне Беден в сърцето, вместо Водка с утеха или Горчиви спомени. Като цяло тук е доста пресилена манията по Преслава и Галена. Особено в последните две години, в които си имат изявена нова конкуренция. За пореден път ще кажа, че съм сигурен, че никой не може да ми посочи доказателство към тезата, че към тях интереса е по-голям към днешна дата. Просто защото в последното десетилетие те обгръщат главно таргетите до 30-40, които вече и новите в момента спокойно са си завладяли, а тия под 18 дето не ходят по клубове- дори повече. Дори и по концерти вече не можем да видим истерия по Галс и Прес, защото не ходиха на последния, нека да сме честни. Новите са с един единствен концерт, ама със запомнящи се приеми. Ах SG, още не забравили и как гласеше Джулия или вече по-известната като Коя 34? за лидерка. Лидия и Десита имат хитове, но имат и флопове и много средни забравени хитове, каквито Галена и Преслава не са имали за последните две години. Не знам дали се заблуждавате сами, но ми е повече от смешно да вярвате че тия двете ще станат лидерки и няма да бъдат напълно забравени след 2-3 години. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 За чудо ме кефи, пее по-добре от Лорена например 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 16 минути, Willy каза: Ах SG, още не забравили и как гласеше Джулия или вече по-известната като Коя 34? за лидерка. Лидия и Десита имат хитове, но имат и флопове и много средни забравени хитове, каквито Галена и Преслава не са имали за последните две години. Не знам дали се заблуждавате сами, но ми е повече от смешно да вярвате че тия двете ще станат лидерки и няма да бъдат напълно забравени след 2-3 години. Че Джулия не се ли доближи максимално до това, за което я гласях? Към днешна дата има почти пет клипа с над 10 милиона, един от които самостоятелен. И още няколко дуетни и соло с по 5-6. И абсолютно всичко останало й е с милиони, дори концертното изпълнение. Преди нея в чалгата не беше имало толкова силно ново име от години. Сама си е виновна, че се отдели от Пашев и реши да лансира мъжа си, което я извади от играта. А това с хитовете и флоповете е твърде относително. Преслава и Галена имат повече милиони на някои песни, но пък като си пуснем приема на песните по дискотеките няма голяма разлика между техните и тези на новаците- всички са ТОП. Просто на този етап публиката на новите не е свикнала да им слуша стабилно всичките песни в дългосрочен план, но пък навън им се кефят. А и това може да се промени във времето, особено ако се залага на силни парчета. И да уточня, че като говоря за 'новите' нямам в предвид само Алфите, а всички, които напоследък мачкат. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 2 часа , SG каза: Е, Певицата на годината е образно казано. Става въпрос, че изпълнителката Х е Най, а не че наистина ще я награждават. Макар че си мисля, че сега е идеалния момент Митака да загрее, че системата се е рестартирала и спокойно може да си направи едни награди в полупълна 'заради мерките' зала от истерясали фенчета, да залее всички нови със статуетки и най-безцеремонно да подмине Галена, която към момента е единствената с равностойни успехи на техните за годината. Тези дни говорих за ясните доводи защо повечето нови вече ясно си предизвикват истерия като към Галена и Преслава. Достатъчно клипчета имаме и не мисля, че може да се посочат по-убедителни за въпросните две стари от последните две години. Това, че въпросните са по-известни, защото са се развивали в други времена, е съвсем друг въпрос. ПП: Това го написах с приповдигнат интерес, защото при съседите гърмеше Щрак. Време е да се местиш. Като алтернатива - да ги убедиш да почнат да слушат някви истински кралици, да почват с Клеа, Мая Нури, Ваня Великова, Ариа, Ваня, и по собствено упмотрение да си пускат чат пат Гъзарка. преди 1 час, Willy каза: Ах SG, още не забравили и как гласеше Джулия или вече по-известната като Коя 34? за лидерка. Лидия и Десита имат хитове, но имат и флопове и много средни забравени хитове, каквито Галена и Преслава не са имали за последните две години. Не знам дали се заблуждавате сами, но ми е повече от смешно да вярвате че тия двете ще станат лидерки и няма да бъдат напълно забравени след 2-3 години. Не знам кои две са гласени за лидерки, но ако са Хайл Либия и хептен прясна Деса, няма да го бъде. Та те едвам стават за статистки и беквокалистки из собствените си клипове, а някви дечурлиги може и да им се кефят някъде, но силно ме съмнява дори да им знаят заглавията. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 2 часа , Kriminal каза: За чудо ме кефи, пее по-добре от Лорена например Е, намери да я сравниш с най-големия музикален инвалид. В сравнение с нея е велика певица. Иначе не струва. И има вид на бит травестит. Много грозни жени последните години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 5 минути, DarkChild каза: Е, намери да я сравниш с най-големия музикален инвалид. В сравнение с нея е велика певица. Иначе не струва. И има вид на бит травестит. Много грозни жени последните години. Все ще се намери някой да завижда. Изглежда по-добре от 2/3 чалгарки 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 1 минута, Kriminal каза: Все ще се намери някой да завижда. Изглежда по-добре от 2/3 чалгарки Това се нарежда до бисера на многоуважаваната @Blueberry, че Цветина не била никаква циганка 🤐 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 преди 18 минути, Kriminal каза: Все ще се намери някой да завижда. Изглежда по-добре от 2/3 чалгарки Да не са обявили карантия и за момите от бордюра? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 @Blueberry 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 *фен на Райна* - Може ли,да се снимаме ? 🤩 Райна: - Аз,се снимам само с мъжа ми! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 преди 10 часа , DarkChild каза: Това се нарежда до бисера на многоуважаваната @Blueberry, че Цветина не била никаква циганка 🤐 Ама тя не е! преди 20 минути, Гальо каза: @Blueberry Има и друга 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 преди 52 минути, Гальо каза: @Blueberry Само на мен ли Теофиков ми е почти толкова противен,колкото и Емрах?😬 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари