Putin Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Току що, Blueberry каза: Е не. Дебютира много обещаващ изпълнител, едно от топ имената е с нова песен, обяви се нов изпълнител, а тука пак бабички се коментират... Да, стига вече с тези мумии, да пусне Глория песен като последните на връстничката ѝ Камелия и ще я коментираме. В противен случай - остава в изгнание, където ѝ е мястото. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 преди 4 минути, Blueberry каза: Е не. Дебютира много обещаващ изпълнител, едно от топ имената е с нова песен, обяви се нов изпълнител, а тука пак бабички се коментират... Ми теб чакам, дай снимки (голи само на ЛС да не те баннат). Тогава спрямо пакетния потенциал ще коментирам новия изпълнител. Трябва да го опитаме с теб, тогава ще дадем точна оценка за потенциала и възможностите. @Putin няма как да стане това, защото едната влага в това от което изкарва, а другата си е с балкански манталитет да минава "тънко". Добре, че не й се получава (поне на някой, макар, че на сички трябва да спре). преди 2 минути, Putin каза: Да, стига вече с тези мумии, да пусне Глория песен като последните на връстничката ѝ Камелия и ще я коментираме. В противен случай - остава в изгнание, където ѝ е мястото. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Ама верно Галин всички педали ли ще набута при него?! Какъв е сега тоя Маджуна? Бива ли новите имена да са такива отрепки още от началото на “кариерите” си... пак съм потресен. Всички циганета и гейове заедно с мумии с тежки комплекси - това ли са ни новите “звезди”... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 преди 36 минути, Vancho каза: Кое се знае? Не споря, че едните са имали триумф, а другите не, но къде са Деса, Глория и Ивана след пиковите им години? И къде са Преслава и Галена след техните големи върхове? Разликата е огромна. Бате, говориш яко глупости. Преслава със сигурност няма да постигне онова, което в даден момент са имали другите. По ДесиСлава е имало истерия до 2005. Да не говорим, че Преслава не е толкова обичана и одобрявана от масата народ, а не само клуб таргета, колкото е една ДесиСлава и за пореден път си личи в Маскирания певец. Оправи си малко мисленето ограничено до това да си сред актуалните. Как ще бъде запомнена една Преслава или една Десислава след години. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 преди 1 минута, BaGaBoNtIn каза: Ама верно Галин всички педали ли ще набута при него?! Какъв е сега тоя Маджуна? Бива ли новите имена да са такива отрепки още от началото на “кариерите” си... пак съм потресен. Всички циганета и гейове заедно с мумии с тежки комплекси - това ли са ни новите “звезди”... И той има нужди! Не може да си толкова тесногръд/а. В края на работния ден след толкова стари цистерни, дето са се облекчили в него и той има нужда от свежа плът. Пък й вече навъртя километраж, ако не поспре, ще трябва да носи памперси скоро. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Аз пък се радвам, че има нови имена, кои добри, кои не - няма значение, не може цял живот да слушаме едни и същи дъртачки. 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Значи само да прочета,че тук се говори за Глория и ми замирисва на нафталин. Що така? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Теофиков, ти ли си? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 преди 1 час , NazzkO каза: Кариера, изградена на гърба на другите, а не на собствен талант. Освен, ако не броим показването на първични и вторични полови органи за талант. Първо нагърба на Брена , после хранене по всеки успешен за деня- Глория, Преслава, Ивана и тн. Ми много добре си е свършила работата. Брена остана с по-малкия хит дори и в нейната родина А Гло, Ивана и т.н.т. вече и дишат прахта... Умницата ми тя ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 преди 1 час, WindWalkerMonk каза: Ми теб чакам, дай снимки (голи само на ЛС да не те баннат). Тогава спрямо пакетния потенциал ще коментирам новия изпълнител. Трябва да го опитаме с теб, тогава ще дадем точна оценка за потенциала и възможностите. @Putin няма как да стане това, защото едната влага в това от което изкарва, а другата си е с балкански манталитет да минава "тънко". Добре, че не й се получава (поне на някой, макар, че на сички трябва да спре). Мои снимки или на Маджуна? Или на Робов? Обърках се! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 преди 4 минути, Blueberry каза: Мои снимки или на Маджуна? Или на Робов? Обърках се! Ми дай всичко, ще дам оценки за всеки от вас. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 преди 34 минути, Сашо каза: Ми много добре си е свършила работата. Брена остана с по-малкия хит дори и в нейната родина А Гло, Ивана и т.н.т. вече и дишат прахта... Умницата ми тя ❤️ Абсолютно съм съгласен. Според мен доста голяма роля за успешната кариера на Камелия има и Цветин. Хората са го казали - успяват не най-умните, нито най-талантливите, а най-адаптивните. От дебютиралите преди 2000 само тя и Деси Слава успяват да се движат сред актуалните. Джеси даже да влиза в Кам продакшън и Цветин малко да я поменажира и нея буахаха 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 преди 1 час, BaGaBoNtIn каза: Ама верно Галин всички педали ли ще набута при него?! Какъв е сега тоя Маджуна? Бива ли новите имена да са такива отрепки още от началото на “кариерите” си... пак съм потресен. Всички циганета и гейове заедно с мумии с тежки комплекси - това ли са ни новите “звезди”... Хем питаш кой е, хем го определяш за “педал”, “отрепка”, “циганин”, “гей”. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Цветелина Янева и Меди с дует скоро! 2 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 преди 4 минути, gabbati каза: Хем питаш кой е, хем го определяш за “педал”, “отрепка”, “циганин”, “гей”. Чудех се от къде се пръкна.. другото е очевидно. Май наистина най-добре от хомо дебютантите е Меди. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Не, че нещо, ама като ми заговорят тук разни пубери за някакви никому неизвестни "алфи", "бети", "гами" и особено като сина ми ходи предния месец да ги види що са и какви са, а на другия ден ми дири сметка що не съм му казал, че са тотални дървета, от които днес нищо не става, направо почвам да бегам с 200 от Рамания. И като се сетя, че сензацията в коментарите тук трябва да е връзката на някакъв келеш Денис Теофиков с още по-голямата анонимка Десита (не знам коя от всичките Десислави) се чудя как да се включа с днешният "гъзарски" жаргон, на най-новите чалгарчета у Рамания. Та ще ви почета още малко и като ви запукам с келявите им лайвчета от клубове бързо ще се скриете зад анонимността на компа. Ама що да е така бре мама му стара? Сразете ме с някой бесен прием на някой от тия дето са парфюм, а не нафталин, че да се почувствам и аз някак модернистично осъвременен, new chalga ребрандиран и вкаран в правата вяра на новите попълнения на.... "Един е Пайнер и Гранд продакшън е негов пророк"..... както го рече класическият нафталин от Айтос в момент на делириум от успеха си. 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Септември 29 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Септември 29 Когато Цветелина Янева пуска песен, всички останали стоят и гледат, както винаги са правили. Най-класната дама в попфолка каза думата си днес, старт. 8 1 2 1 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Guest Публикувано Септември 29 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Септември 29 С Кириакос 2 2 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 От топ имената още двете (не)приятелки ли останаха да си пуснат последните предложения за годината? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 преди 4 часа , Kriminal каза: Какво ще кажете за новия хит @asylum @Lelqtian Изненадващо я изтърпях до края, даже ми хареса! преди 4 часа , Willy каза: Лидия от Амазон!🥰 Сакън, да не чувам да сравнявате тоз кон с Лиди! По-скоро на Цура Пеевска мяза отдалеч. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 преди 1 минута, Willy каза: От топ имената още двете (не)приятелки ли останаха да си пуснат последните предложения за годината? Докрая на годината с сигурност Емилия ще пусне още нещо, Емануела сега ще пуска, Анелия също може да изненада с още един проект. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 преди 1 минута, BobiTo каза: Докрая на годината с сигурност Емилия ще пусне още нещо, Емануела сега ще пуска, Анелия също може да изненада с още един проект. Не мисля че Емилия ще пусне още нещо до края на годината. Амбицирана е страшно и дори не знам дали е в позитивен смисъл. Последните и две клипирани чалга песни флопнаха брутално и сега ще изпипва повече следващият проект. За Емануела съвсем забравих, но най-вероятно пак ще флопне. Тя хит няма от 2018. Виж че забравих и Алисия, която най-накрая ще пуска самостоятелно парче, както и втори дует с Ариа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 преди 24 минути, Starboy каза: Когато Цветелина Янева пуска песен, всички останали стоят и гледат, както винаги са правили. Най-класната дама в попфолка каза думата си днес, старт. Цветелина Янева приятелю млад е най-завършеният боклук в чалгата появявал се някога в нея. Тази вербална пачавра е плюла на всичкото си женско его и със затворени очи е легнала, че и гадже станала, та даже и дете родила на най-големият крадец и измамник появявал се в българската политика от втората световна война насам - Делян Славчев Пеевски. Тъпата овца разполага и харчи безумни бюджети, за да демонстрира някакъв статут и лукс живот, а в повечето време стои затворена в хотел "Берлин" някъде във Витоша, по пътя към "Копитото" и дава ежечасен отчет на Дебелян къде е и какво прави. С такива пари, а те всичките са крадени от нас, данъкоплатците други биха направили чудеса, на които световни звезди ще завидят, а Цурето започна с екранен прочит на скуката от "1001 нощ" и тавана бе в "Маракеш". Та каква пача е Цура нема смисъл да обсъждаме, камо ли да величаем, защото тя вече не разполага с най-силното си оръжие, което парите на свинята могат да и послужат - бившият рейтинг на ТВ Планета, който бе създаден от нафталина, а такива като нея го направиха на нищо и го занулиха под морското равнище. Такава е съдбата на немотивираните, мързеливи и безволеви плазмодии в чалгата, за които тъщата и плаща по 19 000 лева месечно на Пайнер от 2010 година насам, за да не се налага Цурче да ходи на участия. Щото, ако иде може да и се до*бе от някой убавец, че после да има воля да духа в хотел "Берлин" на свинята. Скоро ще и писне и ще се наложи да утешава скуката в къщата на Дебелян в Дубай, която по данни на "Бивол" се намира на левите разклонение на "Палмовият остров". Остава и само да сложи фереджето и съвсем ще се слее с нравите в арабския свят, където Дебелян доставя сирене и връща фурми, като хабер за Тиквоний, та да му се смее целия свят. А онези от нафталина, които не спират надпреварата вече над 20 години, са отново на магистралата чалгарска. И по традиция ги канят там, където ходят най-големите гъзари от държавата и близките дестинации, които са на 2-3 часа със самолет от "Златни пясъци". В такива моменти Цурето става невъобразимо евтино, незначително и неактуално. Защото Цура е просто позьорско менте от каталога на Пайнер, а други създадоха Пайнер..... 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 преди 3 минути, foxy_vd каза: Цветелина Янева приятелю млад е най-завършеният боклук в чалгата появявал се някога в нея. Тази вербална пачавра е плюла на всичкото си женско его и със затворени очи е легнала, че и гадже станала, та даже и дете родила на най-големият крадец и измамник появявал се в българската политика от втората световна война насам - Делян Славчев Пеевски. Тъпата овца разполага и харчи безумни бюджети, за да демонстрира някакъв статут и лукс живот, а в повечето време стои затворена в хотел "Берлин" някъде във Витоша, по пътя към "Копитото" и дава ежечасен отчет на Дебелян къде е и какво прави. С такива пари, а те всичките са крадени от нас, данъкоплатците други биха направили чудеса, на които световни звезди ще завидят, а Цурето започна с екранен прочит на скуката от "1001 нощ" и тавана бе в "Маракеш". Та каква пача е Цура нема смисъл да обсъждаме, камо ли да величаем, защото тя вече не разполага с най-силното си оръжие, което парите на свинята могат да и послужат - бившият рейтинг на ТВ Планета, който бе създаден от нафталина, а такива като нея го направиха на нищо и го занулиха под морското равнище. Такава е съдбата на немотивираните, мързеливи и безволеви плазмодии в чалгата, за които тъщата и плаща по 19 000 лева месечно на Пайнер от 2010 година насам, за да не се налага Цурче да ходи на участия. Щото, ако иде може да и се до*бе от някой убавец, че после да има воля да духа в хотел "Берлин" на свинята. Скоро ще и писне и ще се наложи да утешава скуката в къщата на Дебелян в Дубай, която по данни на "Бивол" се намира на левите разклонение на "Палмовият остров". Остава и само да сложи фереджето и съвсем ще се слее с нравите в арабския свят, където Дебелян доставя сирене и връща фурми, като хабер за Тиквоний, та да му се смее целия свят. А онези от нафталина, които не спират надпреварата вече над 20 години, са отново на магистралата чалгарска. И по традиция ги канят там, където ходят най-големите гъзари от държавата и близките дестинации, коти оса на 2-3 часа със самолет от "Златни пясъци". В такива моменти Цурето става невъобразимо евтино, незначително и неактуално. Защото Цура е просто позьорско менте от каталога на Пайнер, а други създадоха Пайнер..... Коте, след първия пасаж ме изгуби. Въобще не ме интересува на кой е гадже или любовница, личния и живот не вълнува мен, не би трябвало да вълнува който и да било извън него. Не виждам нищо друго, освен класа във всеки един нейн проект, това ми стига, само това мога и оценявам. 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 В петък Емрах - “Ангажименти“ в канала на Планета. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари