Lelqtian Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Нека започнем и днес подобаващо и честитим именния ден както на мАриа и всички останали празнуващи кралици, лъвици и всички останали! 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Днес в от А до Я с песните на Ариа. 1 1 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 преди 6 минути, zai4eto82 каза: Днес в от А до Я с песните на Ариа. Те щото са много! Живее ми се и Кой са ми любимите песни на диАриа. 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Честит имен ден днес на дъщерята на Коце и майка му. Днес за първи път Коце ще има съвместно участие с Меди в Слънчев бряг: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 преди 22 часа , -A. каза: Спонсора да не е бил шута на фитнес провокацията Тоти? Напоследък не качва снимки от Варна или скъпарски ресторанти. Пак се завърна в любимия фитнес. Някой беше казал, че сега бил с Мара. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 преди 16 часа , Blueberry каза: Да се евакуират. да се еманципират. да се ерудират. Епилират?? 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 преди 12 часа , Willy каза: @Blueberry докато правех топ 5 Теофиков за играта на Asylum, забелязах, че в 6 клипа в които участва тематиката е изневяра. А колко песни има той? 9/10? Кой е наранил толкова това момче?!😢 Освен дясната си китка, не виждам какво друго може да нарани. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 преди 2 часа , DarkChild каза: Освен дясната си китка, не виждам какво друго може да нарани. Що така обиждаш момчето сега... Може пък да е левичар. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Над 13 млн. гледания за 3 месеца и малко за този огромен хит! В Spotify вече наближава половин милион стриймове. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Хорааааааааааааааа тая Донка е трагедияяяяяяяяяяяяяя... за 1 път в живота си срамувах от Галена. след малко ще пусна клипчето 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 преди 1 час, Danger. каза: Над 13 млн. гледания за 3 месеца и малко за този огромен хит! В Spotify вече наближава половин милион стриймове. До месец-два Коцьо и Софка са я минали. При тях е хита на годината засега. След тях е Галя. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 преди 4 минути, Hurricane каза: До месец-два Коцьо и Софка са я минали. При тях е хита на годината засега. След тях е Галя. Подмокри ли се, като каза очевидното? А че Преслава и до топ 10 не може да се добере? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 преди 2 минути, Hurricane каза: До месец-два Коцьо и Софка са я минали. При тях е хита на годината засега. След тях е Галя. Проблем - сезонно хитче . след септември никой няма да помни 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 преди 13 минути, Krislena каза: Хорааааааааааааааа тая Донка е трагедияяяяяяяяяяяяяя... за 1 път в живота си срамувах от Галена. след малко ще пусна клипчето 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Те 80% от певиците не могат да пеят, по-добре да си оправи външния вид - мяза на траверс. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 А тази Доника по каква линия е племеница на Галена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 преди 12 минути, Senhor каза: Подмокри ли се, като каза очевидното? А че Преслава и до топ 10 не може да се добере? Напротив. Както виждаш всичко, което казвам е точно и обективно. Ти си необективният, защото Преслава спокойно влиза в Топ 10 на този етап Не злобейте! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Пепа Мумията не знам дали влиза и в топ 10 на рекламите на памперси в Инцтаграм, тука за певица ми я бутате. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 преди 2 минути, Lelqtian каза: Пепа Мумията не знам дали влиза и в топ 10 на рекламите на памперси в Инцтаграм, тука за певица ми я бутате. Много злоба, много нещо. Видяхте, че успя и в малък канал и сега почнахте с вашите простотии, както всеки път, в който Преслава изкара хит... Смешно ли ми е или ми се плаче? 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Willy Публикувано Август 15 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Август 15 Защо не е коментирано че Счети ходи по участия с балет Fame? Хем спестява на клуба за танцьорки, хем за нея остава по-малко. Истинска благотворителна кралица! 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 15 Author Report Share Публикувано Август 15 преди 17 минути, Hurricane каза: Много злоба, много нещо. Видяхте, че успя и в малък канал и сега почнахте с вашите простотии, както всеки път, в който Преслава изкара хит... Смешно ли ми е или ми се плаче? Верно ли? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 преди 16 минути, Hurricane каза: Много злоба, много нещо. Видяхте, че успя и в малък канал и сега почнахте с вашите простотии, както всеки път, в който Преслава изкара хит... Смешно ли ми е или ми се плаче? Смешно ти е и ти се плаче. А това удобно оправдание за могъщия флоп с малкия канал кво изобщо го тиражираш? Коцьо дори по-малкия канал изобщо не му попречи да изкараха един от хитовете на годината. Остро чакам в най-скоро време да гледаме памперси и савекс по "малкия" канал. Ма така е като някви дебютиращи инфлуенцърки дишат прахта на класните лидерки! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 преди 53 минути, Senhor каза: А тази Доника по каква линия е племеница на Галена? По катунска. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 преди 1 час, Krislena каза: Галена е като Гена Димитрова до нея. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Тая Донка не е ли онова малкото пишлеме, което Галя снима в "Душата ми крещи" през 2006 година? Иначе е потресаваща на живо, Галена нормална ли е да си слага името до нейното? Една Ариа е по-добре на живо 100 пъти. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари