Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 6 минути, zai4eto82 каза:

Днес в от А до Я с песните на Ариа.

Те щото са много! :D 
Живее ми се и Кой са ми любимите песни на диАриа. 

• Like 2
  • Haha 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 22 часа , -A. каза:

Спонсора да не е бил шута на фитнес провокацията Тоти? Напоследък не качва снимки от Варна или скъпарски ресторанти. Пак се завърна в любимия фитнес.

Някой беше казал, че сега бил с Мара.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 12 часа , Willy каза:

@Blueberry докато правех топ 5 Теофиков за играта на Asylum, забелязах, че в 6 клипа в които участва тематиката е изневяра. А колко песни има той? 9/10? Кой е наранил толкова това момче?!😢

Освен дясната си китка, не виждам какво друго може да нарани.

• Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , DarkChild каза:

Освен дясната си китка, не виждам какво друго може да нарани.

Що така обиждаш момчето сега... Може пък да е левичар. :D 

• Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Danger. каза:

Над 13 млн. гледания за 3 месеца и малко за този огромен хит!

В Spotify вече наближава половин милион стриймове.

До месец-два Коцьо и Софка са я минали. При тях е хита на годината засега. След тях е Галя.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Hurricane каза:

До месец-два Коцьо и Софка са я минали. При тях е хита на годината засега. След тях е Галя.

Подмокри ли се, като каза очевидното? А че Преслава и до топ 10 не може да се добере?

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Hurricane каза:

Проблем - сезонно хитче . след септември никой няма да помни

• Dislike 2
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Krislena каза:

Хорааааааааааааааа тая Донка е трагедияяяяяяяяяяяяяя... за 1 път в живота си срамувах от Галена. след малко ще пусна клипчето

• Haha 2
  • Confused 4
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Senhor каза:

Подмокри ли се, като каза очевидното? А че Преслава и до топ 10 не може да се добере?

Напротив. Както виждаш всичко, което казвам е точно и обективно. Ти си необективният, защото Преслава спокойно влиза в Топ 10 на този етап ;) Не злобейте!

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Lelqtian каза:

Пепа Мумията не знам дали влиза и в топ 10 на рекламите на памперси в Инцтаграм, тука за певица ми я бутате. 

Много злоба, много нещо. Видяхте, че успя и в малък канал и сега почнахте с вашите простотии, както всеки път, в който Преслава изкара хит... Смешно ли ми е или ми се плаче? 

• Haha 2
  • Dislike 3
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Hurricane каза:

Много злоба, много нещо. Видяхте, че успя и в малък канал и сега почнахте с вашите простотии, както всеки път, в който Преслава изкара хит... Смешно ли ми е или ми се плаче? 

Верно ли?

59B9FE7A-02FE-46D9-B241-48B8FC042B58.jpeg

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Hurricane каза:

Смешно ти е и ти се плаче. А това удобно оправдание за могъщия флоп с малкия канал кво изобщо го тиражираш? Коцьо дори по-малкия канал изобщо не му попречи да изкараха един от хитовете на годината. 

Остро чакам в най-скоро време да гледаме памперси и савекс по "малкия" канал. Ма така е като някви дебютиращи инфлуенцърки дишат прахта на класните лидерки! 

• Love 2
Сподели в други сайтове

Тая Донка не е ли онова малкото пишлеме, което Галя снима в "Душата ми крещи" през 2006 година? Иначе е потресаваща на живо, Галена нормална ли е да си слага името до нейното? Една Ариа е по-добре на живо 100 пъти. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

• pechenko locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...