Blueberry Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Направихте ме на лудааа Имам си каунтдаун на телефона до есента, когато ще се върнат да пеят всички в София и най-накрая ще го посетя този младеж! Таня ще бледнее пред мен!!! 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 5 минути, Gentleman. каза: Изобщо преди час не бяха 110к.. Следя ги от вчера! 😄 Чудят се какво да измислят. Чак с Галена и Меди сравнения. Ми мнохо ясно, че Доника ще има повече лайкове, първо всички фенове на Галена са се изредили с лайк, от там и тея на Меди. Въобще ако Донкка беше сама, положението щеше да е доста различно. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 1 минута, Сашо каза: Чудят се какво да измислят. Чак с Галена и Меди сравнения. Ми мнохо ясно, че Доника ще има повече лайкове, първо всички фенове на Галена са се изредили с лайк, от там и тея на Меди. Въобще ако Донкка беше сама, положението щеше да е доста различно. Защо ми е да си измислям. Точно пък и за Камелия, която ми е втората топ любимка. Просто май има нещо гнило и ще се види в следващите дни. Дано греша. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 2 минути, Willy каза: Защо ми е да си измислям. Точно пък и за Камелия, която ми е втората топ любимка. Просто май има нещо гнило и ще се види в следващите дни. Дано греша. 110 хиляди бяха в 2 часа по обяд. 167 хил. бяха около 6 и 30. Кое ти се струва съмнително. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 2 минути, Willy каза: Защо ми е да си измислям. Точно пък и за Камелия, която ми е втората топ любимка. Просто май има нещо гнило и ще се види в следващите дни. Дано греша. Гнил е човека, който ти е дал грешна информация! От вчера ги следя гледанията.. Преди час бяха към 185к. Не знам защо се опитваш да изманипулираш нещата каквито са си. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 9 минути, Blueberry каза: Направихте ме на лудааа Имам си каунтдаун на телефона до есента, когато ще се върнат да пеят всички в София и най-накрая ще го посетя този младеж! Таня ще бледнее пред мен!!! Ще правиш ли пируети а ла Ариа? 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 По обяд като гледах със сигурност бяха повече от 100k. Няма шашма. Два дена си говорим колко се били задържали Преслава и Галена, а накрая Камелия разбива с невиждано досега постижение- никоя певица с толкова дълга кариера не е стартирала с такива цифри на соло песен в нейн канал. 5 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 8 минути, Сашо каза: 110 хиляди бяха в 2 часа по обяд. 167 хил. бяха около 6 и 30. Кое ти се струва съмнително. Нищо, съвсем нормално е ако са били така. Не съм ги следял, сега отворих и като видях че има малко лайкове си помислих че може да има купени. преди 7 минути, Gentleman. каза: Гнил е човека, който ти е дал грешна информация! От вчера ги следя гледанията.. Преди час бяха към 185к. Не знам защо се опитваш да изманипулираш нещата каквито са си. Нищо не манипулирам и няма нужда от нападки. Обяснил съм как стоят нещата по-нагоре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Току що, Willy каза: Нищо, съвсем нормално е ако са били така. Не съм ги следял, сега отворих и като видях че има малко лайкове си помислих че може да има купени. Нищо не манипулирам и няма нужда от нападки. Обяснил съм как стоят нещата по-нагоре. Така. Хуабво е когато не си запознат първо да питаш и после да пускаш манипулативни коемнтарчета ей така. В смисъл, говори тъпо за теб. 2 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 5 минути, Willy каза: Нищо, съвсем нормално е ако са били така. Не съм ги следял, сега отворих и като видях че има малко лайкове си помислих че може да има купени. Нищо не манипулирам и няма нужда от нападки. Обяснил съм как стоят нещата по-нагоре. Смени информатора по - добре. 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 4 минути, Сашо каза: Така. Хуабво е когато не си запознат първо да питаш и после да пускаш манипулативни коемнтарчета ей така. В смисъл, говори тъпо за теб. Нали можех и да оспорвам написаното от вас и да си карам и по логиката за лайкове, ако целта ми е била да манипулирам против Камелия?! Прекалявате с защитните си коментари. Един-два, обяснихме си как стоят нещата и пак същото. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 @xroflx9 Днеска май се навършват 14 години от старта на кариерата й. Сега гледах в една чалга група в инста. Тая песен и е топ! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 7 минути, Сашо каза: @xroflx9 Днеска май се навършват 14 години от старта на кариерата й. Сега гледах в една чалга група в инста. Тая песен и е топ! На мен първите й песни са ми по-тъпи и от последните й песни за международния пазар.😂 Покрай вчерашния спор си припомних ей тоя топ проект на Кама 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 2 минути, xroflx9 каза: На мен първите й песни са ми по-тъпи и от последните й песни за международния пазар.😂 Покрай вчерашния спор си припомних ей тоя топ проект на Кама Много як албум е първия. Как не ти харесват? 😆 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Вижте коментарите за Смядово Ама то с това поведение няма как да очакваме други... добре, че не всички я знаят коя е 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 2 минути, Сашо каза: Много як албум е първия. Как не ти харесват? 😆 Ами не знам..тъпи са ми,само тази ме кефи : дори първата им с Кости ми е тъпа. Чак от "Дай ми всичко" нататък ме кефи всичко нейно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 5 минути, Hurricane каза: Вижте коментарите за Смядово Ама то с това поведение няма как да очакваме други... добре, че не всички я знаят коя е Омг да, направо: 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Някой знае ли дали още го има някъде скандалния запис на Андреа,в който казваше "таа вечер ше миксираме Криско-Дриско.."?? 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 https://vm.tiktok.com/ZSfUbqBJ/ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 49 минути, Hurricane каза: Вижте коментарите за Смядово Ама то с това поведение няма как да очакваме други... добре, че не всички я знаят коя е Така ми се ходи на нейно участие... 😪 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 1 час, Willy каза: Нали можех и да оспорвам написаното от вас и да си карам и по логиката за лайкове, ако целта ми е била да манипулирам против Камелия?! Прекалявате с защитните си коментари. Един-два, обяснихме си как стоят нещата и пак същото. Нормално е да няма лайкове, хората са видели нова песен на Камелия, влезнали са - 1 гледане, не име харесала - 0 лайкове и така Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Почти 300 хиляди гледания, а има едва 6k лайка (които са за около 100к). Дали тя ги е купила? Трябва да си елементарно тъп, за да кажеш, че тия гледания са реални. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 2 минути, Danger. каза: Почти 300 хиляди гледания, а има едва 6k лайка (които са за около 100к). Дали тя ги е купила? Трябва да си елементарно тъп, за да кажеш, че тия гледания са реални. Нормално е име като Камелия да привлече първоначален клик, но е явно, че хората НЕ са харесали песента и за това е с малко лайкове. Всичко е наред, никой не е купувал нищо, просто песента не става. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 2 минути, Danger. каза: Почти 300 хиляди гледания, а има едва 6k лайка (които са за около 100к). Дали тя ги е купила? Трябва да си елементарно тъп, за да кажеш, че тия гледания са реални. И на мен ми е доста странно. В 8 часа беше 211к, а час по-късно ще е с +90к. Като добавим и малкото лайкове... Не знам дали тя е купувала или някой умишлено и подлива вода. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Е не, вече съм сигурен че има купени. Лайковете не мръднаха а има +80к. @Сашо @Gentleman. комент. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари